Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet abla oysa cok umutlanmiwdim 2 gundur kafamdan cikmiyor hep agliyorum.inwallah canim sogan kurune devam edicem awiri adetim geliyor wimdi .doktora gidicem 2 gune bakalim hsg cekicekmi doktor

Arkadaşlar merhabalar
Ben pcoluyum 1 mm miyomum da olduğunu söyledi doktorum ama çok önemli değil dedi ve 3. Kez klomen ovitrelleyi deniyorum.. hsg de çektirdim çok şükür tıkanıklık çıkmadı. Bugün adetimin bitiminin 7.günü soğon kürüne başlamak için uygun mu onu bi sorayım dedim sonrasında da testere dişli aslan pençesi yazıyor o kaç gün kullanılmalı. Ya da incir kürüne mi geçilmeli ? Veya sıralamadı nedir ? Bir de bu süreçte çatlatma iğnesi olacağım için bunlar da bi ters etki oluşur mu? Ve ya düşüğe neden olur mu ? Çok soru sordum sanırım ama hiç yapmadım o yüzden cevaplarınızı bekliyorum.

Merhaba kızlar bende soğan kürünü denemek istiyorum ilk defa fakat bugün adetim biteli 8 gün oldu. Sizce yine de işe yarar mı ?

Ovulasyon testi bazen doğru sonuç vermiomuş kuzum ben 24. Gün gittim 9.43 çıktı doktor da oluşuo çatlıo gibi bi bilgi vermedi duhaston kullanırken adet olabilirsin de bence pozitif tut kendini omega3 ve multivitamine başla

Canım benim testin referans değerine göre senin değerin gayet normal yani çatlamış görünüyo.Değer aralığı neymiş senin sonucunda yazar?Kuzum inan aylardır ne içmediğim folik,d vitamini b12 ne de omega 3 kaldı.Olmayınca olmuyor yoruldum ben.22 Nisanda doktora randevu aldım hsg talep etcem sonra aşılama.Tabi bu arada bir seyahatim olacak yurt dışı ona göre aşılamayı erteleyebilirim şu an çok arada kaldım.

Kuzu 3.34-25.50 yazıo doktor iyi dedi bişe demedi olacak modunu düşürme hemen rabbim er yada geç verecek isteyen herkese hsg yaptır tabii ufak yapışıklık varsa açılıyo hsg de

Kizlar deli olucam ben 5 defadir test yapiyorum adet olmama ramen silik cizgi cikiyor yine..kanda neqativi gorduk amma nasil oluyor boyle biwey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…