- 20 Mart 2019
- 305
- 264
- 32
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #2.101
Ust kahverengi kabugu soyuyordum benKızlar hamilelik için soğan kürü yaparken kabuğunu soyuyor musunuz? Soymuyor musunuz ?
Evet abla oysa cok umutlanmiwdim 2 gundur kafamdan cikmiyor hep agliyorum.inwallah canim sogan kurune devam edicem awiri adetim geliyor wimdi .doktora gidicem 2 gune bakalim hsg cekicekmi doktorCanım hakkında hayırlısı olsun. İdrarda 4 kez yapıp da pembe çizgi görmen, sonrasında kan testinin negatif çıkması seni çok üzdü ama sen umudunu hiç yitirme bence bu ay belirtilerine bile bakınca vuslata yakınlaştığın anlaşılıyor. Hem enfeksiyon sorununa da büyük ölçüde fayda sağladın bu ay. Önümüzdeki ay için daha güzel başlangıçlar ve daha güzel sonuçlar alacaksın inşallah.
Bende öyle yapıyorum da bi arkadaş kabuğuyla diyorUst kahverengi kabugu soyuyordum ben
Yaa . Ne bilim iste saçma birinin sozune takildim. Yok yumurta gelisimi icin yeterli diilmiste felan.21 gunde adet olanlarda var canim benim gorumcem hep oyle olur 2 tanede cocugu var ..ben 28 gunde bir oluyorum bu ay 26 ci gun oldum..sogan kurunde olmali
Ovulasyon testi bazen doğru sonuç vermiomuş kuzum ben 24. Gün gittim 9.43 çıktı doktor da oluşuo çatlıo gibi bi bilgi vermedi duhaston kullanırken adet olabilirsin de bence pozitif tut kendini omega3 ve multivitamine başlaCanım günaydın;
Evet 21. günü gittim ovulasyon testiyle takibim sonucu 2 kere yumurtladım eminim ama benim yumurtam oluşuyor ve çatlamıyor sorun hala devam ediyor sanırım.Üstelik ilacımın bitmesine (duphaston da 2.ayım) 3 gün kala adet oldum ve kanama şeklinde başladı adete döndü.Doktorum ilaca devam et dedi.Bütün tuhaflıklar bende inanılmaz bişey yani.
Canım benim testin referans değerine göre senin değerin gayet normal yani çatlamış görünüyo.Değer aralığı neymiş senin sonucunda yazar?Kuzum inan aylardır ne içmediğim folik,d vitamini b12 ne de omega 3 kaldı.Olmayınca olmuyor yoruldum ben.22 Nisanda doktora randevu aldım hsg talep etcem sonra aşılama.Tabi bu arada bir seyahatim olacak yurt dışı ona göre aşılamayı erteleyebilirim şu an çok arada kaldım.Ovulasyon testi bazen doğru sonuç vermiomuş kuzum ben 24. Gün gittim 9.43 çıktı doktor da oluşuo çatlıo gibi bi bilgi vermedi duhaston kullanırken adet olabilirsin de bence pozitif tut kendini omega3 ve multivitamine başla
Kuzu 3.34-25.50 yazıo doktor iyi dedi bişe demedi olacak modunu düşürme hemen rabbim er yada geç verecek isteyen herkese hsg yaptır tabii ufak yapışıklık varsa açılıyo hsg deCanım benim testin referans değerine göre senin değerin gayet normal yani çatlamış görünüyo.Değer aralığı neymiş senin sonucunda yazar?Kuzum inan aylardır ne içmediğim folik,d vitamini b12 ne de omega 3 kaldı.Olmayınca olmuyor yoruldum ben.22 Nisanda doktora randevu aldım hsg talep etcem sonra aşılama.Tabi bu arada bir seyahatim olacak yurt dışı ona göre aşılamayı erteleyebilirim şu an çok arada kaldım.
senin her şey normal canım emin ol gayet sağlıklı bir sonuç.Darısı bana artık canımKuzu 3.34-25.50 yazıo doktor iyi dedi bişe demedi olacak modunu düşürme hemen rabbim er yada geç verecek isteyen herkese hsg yaptır tabii ufak yapışıklık varsa açılıyo hsg de
İnşalllaaahhh canım normal ama tek yumurtalığım varsenin her şey normal canım emin ol gayet sağlıklı bir sonuç.Darısı bana artık canım
Olsun işlevini gördükten sonra tek olsun nolcak ki.Takılma sen ona yeter ki Rabbım nasip etsin.İnşalllaaahhh canım normal ama tek yumurtalığım var
İnşallahh kuzum elimizden geleni yapıyoruz geri takdir-i ilahiOlsun işlevini gördükten sonra tek olsun nolcak ki.Takılma sen ona yeter ki Rabbım nasip etsin.
Inanma o sozlere canimYaa . Ne bilim iste saçma birinin sozune takildim. Yok yumurta gelisimi icin yeterli diilmiste felan.
Sen dene canim yine ne olur ne olmazMerhaba kızlar bende soğan kürünü denemek istiyorum ilk defa fakat bugün adetim biteli 8 gün oldu. Sizce yine de işe yarar mı ?
Canım testlerin aynı marka mı farklı markalar deneseneKizlar deli olucam ben 5 defadir test yapiyorum adet olmama ramen silik cizgi cikiyor yine..kanda neqativi gorduk amma nasil oluyor boyle biwey
Canım testlerin aynı marka mı farklı markalar denesene
Bawka bir markayla yapdim pahalilardan yine silik cikdi allahim bu ne demek wimdi kaw mucize olsun