Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kizlar Ben bu ay Bal Corel otu tarcin kuru yapacagim adetin 2. Gunu 8. Gunude sogan kuru yapmayi dusunuyorum ayni anda ypsam birsey olurmu deneyen oldumu

Merhaba Arkadaşım.
Ben iki ay soğan kürü yaptım. İlk ay adetimin 8. Günü başladım ve 12 gün yaptım. Hiç ara vermedim sabah akşam yaptım. Sonrasına 4.aşılama tedavimi oldum ama maalesef gebelik oluşmadı. Adet görüp yeniden 8.günü başladım. Bu sefer 10 gün yaptım. Asla doz atlamadım. Bu arada adetimin 1-10.günleri arası sabahları adaçayı, akşamları civanperçemi+çobançantası+aslan pençesi sıcak suya atıp demledim ve balla karıştırıp içtim. Ovulasyon testi ile yumurtlama takibi yaptım. Adetin 10.-20 günlerini gün aşırı değerlendirdik. Kafama da hiç takmadım. Dr da gitmedim. Gittiğimde kendimi tedavide buluyorum çünkü. Hiç sallamadım. Vitamin takviyelerimi almadım. Ve gebe kaldım kendiliğimden.
1 yıl olmadı. Rahim filmleri, testler,4 aşılama...
Bubsoğan kürü bu bitkiler muhteşem. Eğer sadece pco varsa birebir. Allah razı olsun Saraçoğlu hocadan

Bende pco yok ama enfeksiyon olabilir gecen ay 11 gun yaptim sogan kuru yumurtlamalarimi hissettim akijtim normal di bir seyler yaptigi muhakkak. Bu ay da Corel otu bal tarcin kuruyle kullanmak istiyorum yumurtanin kalitesini gelismesiji arttiriyormus. Bu ayda boyle olsun dahada birsey uapmam zaten allah verirse birsekilde verecek

İnşallah Arkadaşım.

Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin canım

Bisey sorucam arkadaslar. Yumurtlama günlerinde soğan kürüne ve hayıt tohumuna devam ediyorum ama yanlış mi yapıyorum ya, döllenme olacaksa belki soğan kürü ödem sökücü olduğu için sıkıntı olur mu?ara mi vericez bu dönemde??

Yok canım olmaz soğan kürü kullanıp çok hamile kalan var

Merhaba.benim 2 tane düşüğum oldu ve bu ayda kimyasal gebelik yasiyorum suan adet olmayi bekliyorum soğan kürüne adet bitince basliyoruz 15 gun yazmissiniz sonrada

Merhaba arkadaslar

Hamilemisin simdi. Bende pco yok ama ictim yine iltihabim varsir belki diye. Hatta kanamalarim oldu illaki vardi birseyler. Sende herhangi birsey varmiydi
Yok canım Allah’a şükür bende de eşimde de sorun yok 2 buçuk yaşında oğlum var ona kardeş istiyoruz hamilemisin soruna gelince de hayır diilim daha ama çok istiyorum

Merhaba.benim 2 tane düşüğum oldu ve bu ayda kimyasal gebelik yasiyorum suan adet olmayi bekliyorum soğan kürüne adet bitince basliyoruz 15 gun yazmissiniz sonrada

Merhaba arkadaslar

Evet canım soğan kürüne en erken adet bittikten 2 gün sonra yani 3.günü başlıyorsun 15 gün aksatmadan günde iki defa sabah öğlen veya sabah akşam onu da yapamıyorsan akşam yemekten önce ve yatmadan önce 2 sefer içiyorsun. Yumurtlama gününe denk geliyor canım ama bu sakıncalı bir durum değil zaten yumurtlama kalitesini de arttırıyor bu kür aynı zamanda. Zaten düşündüğümüz gibi olsa bu kürü yaptığınız ay korunun sonraki ay deneyin derlerdi. Eğer Polikistik over, Kist ve Polip yoksa sadece hamilelik için yapacaksan ayda 1 defa 15 gün yapman yeterli. Bu şikayetlerin varsa ilk ay 15 gün diğer aylar 10 'ar gün olmak üzere kürü toplam 4 ay yapıyorsun.

Günaydın güzel bayanlar

Listemizde günü geçen arkadaşlarımız durum bildirimi yaparlarsa yeni bat tarihlerine göre tekrar listemizi düzenleyebiliriz. Uzun süre bildirim yapmayanları listeden silmek zorunda kalacağım canlarım listemizi güncel tutmaya çalışalım ki heyecanımızı birlikte yaşayalım.

S Sese1212
Morvampir1
Mihmandar_34
M muhammetumut
Nur_hayat2005
blackbird87
M Momgirl
Ilahe91
themis_

canlarım adet olanlarınızın güncel bat tarihleri alabilirim. Ya da en güzeli bize güzel haberleri olanları listenin üst kısmına taşıyabilirim.

Benimki 15 Nisan canim bu hafta baslicam sogan kurune bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…