- 28 Şubat 2018
- 1.581
- 1.682
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #2.141
Selam kizlar Ben bu ay Bal Corel otu tarcin kuru yapacagim adetin 2. Gunu 8. Gunude sogan kuru yapmayi dusunuyorum ayni anda ypsam birsey olurmu deneyen oldumu
Bende pco yok ama enfeksiyon olabilir gecen ay 11 gun yaptim sogan kuru yumurtlamalarimi hissettim akijtim normal di bir seyler yaptigi muhakkak. Bu ay da Corel otu bal tarcin kuruyle kullanmak istiyorum yumurtanin kalitesini gelismesiji arttiriyormus. Bu ayda boyle olsun dahada birsey uapmam zaten allah verirse birsekilde verecekMerhaba Arkadaşım.
Ben iki ay soğan kürü yaptım. İlk ay adetimin 8. Günü başladım ve 12 gün yaptım. Hiç ara vermedim sabah akşam yaptım. Sonrasına 4.aşılama tedavimi oldum ama maalesef gebelik oluşmadı. Adet görüp yeniden 8.günü başladım. Bu sefer 10 gün yaptım. Asla doz atlamadım. Bu arada adetimin 1-10.günleri arası sabahları adaçayı, akşamları civanperçemi+çobançantası+aslan pençesi sıcak suya atıp demledim ve balla karıştırıp içtim. Ovulasyon testi ile yumurtlama takibi yaptım. Adetin 10.-20 günlerini gün aşırı değerlendirdik. Kafama da hiç takmadım. Dr da gitmedim. Gittiğimde kendimi tedavide buluyorum çünkü. Hiç sallamadım. Vitamin takviyelerimi almadım. Ve gebe kaldım kendiliğimden.
1 yıl olmadı. Rahim filmleri, testler,4 aşılama...
Bubsoğan kürü bu bitkiler muhteşem. Eğer sadece pco varsa birebir. Allah razı olsun Saraçoğlu hocadan
İnşallah Arkadaşım.Bende pco yok ama enfeksiyon olabilir gecen ay 11 gun yaptim sogan kuru yumurtlamalarimi hissettim akijtim normal di bir seyler yaptigi muhakkak. Bu ay da Corel otu bal tarcin kuruyle kullanmak istiyorum yumurtanin kalitesini gelismesiji arttiriyormus. Bu ayda boyle olsun dahada birsey uapmam zaten allah verirse birsekilde verecek
Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin canımMerhaba Arkadaşım.
Ben iki ay soğan kürü yaptım. İlk ay adetimin 8. Günü başladım ve 12 gün yaptım. Hiç ara vermedim sabah akşam yaptım. Sonrasına 4.aşılama tedavimi oldum ama maalesef gebelik oluşmadı. Adet görüp yeniden 8.günü başladım. Bu sefer 10 gün yaptım. Asla doz atlamadım. Bu arada adetimin 1-10.günleri arası sabahları adaçayı, akşamları civanperçemi+çobançantası+aslan pençesi sıcak suya atıp demledim ve balla karıştırıp içtim. Ovulasyon testi ile yumurtlama takibi yaptım. Adetin 10.-20 günlerini gün aşırı değerlendirdik. Kafama da hiç takmadım. Dr da gitmedim. Gittiğimde kendimi tedavide buluyorum çünkü. Hiç sallamadım. Vitamin takviyelerimi almadım. Ve gebe kaldım kendiliğimden.
1 yıl olmadı. Rahim filmleri, testler,4 aşılama...
Bubsoğan kürü bu bitkiler muhteşem. Eğer sadece pco varsa birebir. Allah razı olsun Saraçoğlu hocadan
Yok canım olmaz soğan kürü kullanıp çok hamile kalan varBisey sorucam arkadaslar. Yumurtlama günlerinde soğan kürüne ve hayıt tohumuna devam ediyorum ama yanlış mi yapıyorum ya, döllenme olacaksa belki soğan kürü ödem sökücü olduğu için sıkıntı olur mu?ara mi vericez bu dönemde??
Canım ikisini aynı anda yapma ben önce soğan kürü bi sonraki ay da bal tarçın çörekotu yapmıştımSelam kizlar Ben bu ay Bal Corel otu tarcin kuru yapacagim adetin 2. Gunu 8. Gunude sogan kuru yapmayi dusunuyorum ayni anda ypsam birsey olurmu deneyen oldumu
Merhaba.benim 2 tane düşüğum oldu ve bu ayda kimyasal gebelik yasiyorum suan adet olmayi bekliyorum soğan kürüne adet bitince basliyoruz 15 gun yazmissiniz sonradaMerhaba güzel Hanımlar,
Topiğimiz bir önceki konunun devam topiğidir. Konu sahibimizin yoğunluğu dolayısıyla buradan devam edeceğiz. Önceki topikte olduğu gibi yeni topiğinde sizlere uğur ve mucizeler getirmesi dileğiyle herkese hayırlı olsun... Bol şifalı bol bebişli bir topik olsun
Önce ki topiğimizin linki https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-edenler-gelin-birlikte-takip-edelim.1096248/
Şifa dolu kürümüzün orijinal tarifi https://www.profsaracoglu.com/sidde...e-bagli-agrilara-karsi-polikistik-overe-karsi
KÜRÜN TARİFİNİ BİRDE BU ŞEKİLDE YAZIYORUM KIZLAR
Polikistik over, Kist ve Polip Şikayetlerine Karşı Soğan Kürü Kullanımı!
Kaynamakta olan 1,5 (250-300 mL) su bardağı klorsuz suyun (içme suyu) içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy 1 kuru Soğan dörde bölüp atınız.skika kapağı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca süzünüz ve içiniz. Boş mideye günde iki kez içilecektir (öğleden evvel ve öğleden sonra). Her aşamada taze yapılmalıdır. (Sabah akşam aç karnına olmak üzere yemeklerden 15 dk evvelde içilebilir)
Uygulama adet (regl) bitiminden 3-7 veya 10 gün sonrasında başlanır ve ilk ay 15 gün diğer aylar 10'ar gün olmak üzere toplamda 4 ay boyunca yapılır ve kür sonlandırılır.
Kür kullanımı desteklemek ve olumlu sonuç alabilmek için 15 günlük soğan kürü ardından testeredişli aslanpençesi bitkisinin günde 2 defa kullanılması gerekmektedir.
Not: Polikistik over, Kist ve Polip şikayetlerine karşı Soğan Kürü kullanımı tek başına yeterli değildir. Yardımcı diğer bitkilerin kullanımı ile ilgili danışmanlarımızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.
**Miyom şikayeti olan kişilerin soğan kürü kullanması önerilmemektedir.
NOT: www.profsaracoglu.com SİTESİNDEN ALINTIDIR...
LİSTEMİZ
ÜYE ADI BAT DURUM @badenzi cennetkokulumm @Azra 1 @olderolurrr @maveraben @fdnkrt @junes @ada Lovelace @ISTANBULLUGELINN @Neslhannn S Sese1212 21 Mart BEKLEMEDE Morvampir1 24 Mart BEKLEMEDE Mihmandar_34 25 Mart BEKLEMEDE M muhammetumut 8 Nisan BEKLEMEDE Nur_hayat2005 15 Nisan BEKLEMEDE blackbird87 15 Nisan BEKLEMEDE M Momgirl 16 Nisan BEKLEMEDE Ilahe91 18 Nisan BEKLEMEDE themis_ 19 Nisan BEKLEMEDE @Dersaadet18 20 Nisan BEKLEMEDE Ebrulipapatya 24 Nisan BEKLEMEDE @buse_ipek09 24 Nisan BEKLEMEDE @Pinkpinkblue 25 Nisan BEKLEMEDE @BilgeUfuk 26 Nisan BEKLEMEDE @mnt 30 Nisan BEKLEMEDE @galaksidebirbalik 30 Nisan BEKLEMEDE @Kurkmantolumdnn 3 Mayıs BEKLEMEDE @dwarfangel 7 Mayıs BEKLEMEDE
Merhaba güzel Hanımlar,
Topiğimiz bir önceki konunun devam topiğidir. Konu sahibimizin yoğunluğu dolayısıyla buradan devam edeceğiz. Önceki topikte olduğu gibi yeni topiğinde sizlere uğur ve mucizeler getirmesi dileğiyle herkese hayırlı olsun... Bol şifalı bol bebişli bir topik olsun
Önce ki topiğimizin linki https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-edenler-gelin-birlikte-takip-edelim.1096248/
Şifa dolu kürümüzün orijinal tarifi https://www.profsaracoglu.com/sidde...e-bagli-agrilara-karsi-polikistik-overe-karsi
Kaynamakta olan 1,5 (250-300 mL) su bardağı klorsuz suyun (içme suyu) içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy 1 kuru Soğan dörde bölüp atınız. Beş dakika kapağı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca süzünüz ve içiniz. Boş mideye günde iki kez içilecektir (öğleden evvel ve öğleden sonra). Her aşamada taze yapılmalıdır. (Sabah akşam aç karnına olmak üzere yemeklerden 15 dk evvelde içilebilir)
Uygulama adet (regl) bitiminden 3-7 veya 10 gün sonrasında başlanır ve ilk ay 15 gün diğer aylar 10'ar gün olmak üzere toplamda 4 ay boyunca yapılır ve kür sonlandırılır.
Kür kullanımı desteklemek ve olumlu sonuç alabilmek için 15 günlük soğan kürü ardından testeredişli aslanpençesi bitkisinin günde 2 defa kullanılması gerekmektedir.
Not: Polikistik over, Kist ve Polip şikayetlerine karşı Soğan Kürü kullanımı tek başına yeterli değildir. Yardımcı diğer bitkilerin kullanımı ile ilgili danışmanlarımızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.
LİSTEMİZ
[/Qsonradasadece bebek isteyenler cinsoğ
ÜYE ADI BAT DURUM @badenzi cennetkokulumm @Azra 1 @olderolurrr @maveraben @fdnkrt @junes @ada Lovelace @ISTANBULLUGELINN @Neslhannn S Sese1212 21 Mart BEKLEMEDE Morvampir1 24 Mart BEKLEMEDE Mihmandar_34 25 Mart BEKLEMEDE M muhammetumut 8 Nisan BEKLEMEDE Nur_hayat2005 15 Nisan BEKLEMEDE blackbird87 15 Nisan BEKLEMEDE M Momgirl 16 Nisan BEKLEMEDE Ilahe91 18 Nisan BEKLEMEDE themis_ 19 Nisan BEKLEMEDE @Dersaadet18 20 Nisan BEKLEMEDE Ebrulipapatya 24 Nisan BEKLEMEDE @buse_ipek09 24 Nisan BEKLEMEDE @Pinkpinkblue 25 Nisan BEKLEMEDE @BilgeUfuk 26 Nisan BEKLEMEDE @mnt 30 Nisan BEKLEMEDE @galaksidebirbalik 30 Nisan BEKLEMEDE @Kurkmantolumdnn 3 Mayıs BEKLEMEDE @dwarfangel 7 Mayıs BEKLEMEDE
Merhaba güzel Hanımlar,
Kaynamakta olan 1,5 (250-300 mL) su bardağı klorsuz suyun (içme suyu) içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy 1 kuru Soğan dörde bölüp atınız. Beş dakika kapağı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca süzünüz ve içiniz. Boş mideye günde iki kez içilecektir (öğleden evvel ve öğleden sonra). Her aşamada taze yapılmalıdır. (Sabah akşam aç karnına olmak üzere yemeklerden 15 dk evvelde içilebilir)
LİSTEMİZ
Merhaba güzel Hanımlar,
Kaynamakta olan 1,5 (250-300 mL) su bardağı klorsuz suyun (içme suyu) içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy 1 kuru Soğan dörde bölüp atınız. Beş dakika kapağı kapalı olarak kaynatınız.Merhaba güzel Hanımlar,
LİSTEMİZ
Arkadaslar merhaba.ben kan pihtilasmasi sebebiyle 2 tane dusuk yaasadim bu ayda kimyasal gebelik yapsiyoruum suan adet olmayi bekliyorum soğan kurunu denicem adet bittikden sonra sogan kurununu denerken 15. Gunler yumurtlama gunune denk geliyor bu sikinti yaratirmi yani korunmakmi gerek bunu denerken birde baska rahatsizligim yok sadece hamile kalmak icin denicem sadece soğan kurunu yapsam diger kürü yapmasam faydasi olurmu ve ilk ayda 15 gun bitince etkisi olurmu 4 ayyazmissiniz faydasini gormek icin illa 4 ay olmasimi lazim son olarak adet duzensizligim oldu yazmis bikac kisi asli varmi.bilgi verirseniz sevinirim
Hamilemisin simdi. Bende pco yok ama ictim yine iltihabim varsir belki diye. Hatta kanamalarim oldu illaki vardi birseyler. Sende herhangi birsey varmiydiCanım ikisini aynı anda yapma ben önce soğan kürü bi sonraki ay da bal tarçın çörekotu yapmıştım
Yok canım Allah’a şükür bende de eşimde de sorun yok 2 buçuk yaşında oğlum var ona kardeş istiyoruzHamilemisin simdi. Bende pco yok ama ictim yine iltihabim varsir belki diye. Hatta kanamalarim oldu illaki vardi birseyler. Sende herhangi birsey varmiydi
Insallah canim nasipte varsa olacak ya cok sabirsiz davraniyiruz hormonlari etkiliyoruz malesef . Herseyin hayirlisiYok canım Allah’a şükür bende de eşimde de sorun yok 2 buçuk yaşında oğlum var ona kardeş istiyoruzhamilemisin soruna gelince de hayır diilim daha ama çok istiyorum
Aynen canım rabbim doğru zamanı bilirInsallah canim nasipte varsa olacak ya cok sabirsiz davraniyiruz hormonlari etkiliyoruz malesef . Herseyin hayirlisi
Sahracim sogan kurune adet bitiminden 2 gun sonra 15 gun uygulamamiz gerek..sogan kuru kullandiginiz zaman evet iliwki olucak,olucak ki bebiw olsunMerhaba soğan küru yaparken korunmaya gerek varmi yumurtlama gunune denk geldiginde sıkıntı olurmu
Merhaba.benim 2 tane düşüğum oldu ve bu ayda kimyasal gebelik yasiyorum suan adet olmayi bekliyorum soğan kürüne adet bitince basliyoruz 15 gun yazmissiniz sonrada
Merhaba arkadaslar
Günaydın güzel bayanlar
Listemizde günü geçen arkadaşlarımız durum bildirimi yaparlarsa yeni bat tarihlerine göre tekrar listemizi düzenleyebiliriz. Uzun süre bildirim yapmayanları listeden silmek zorunda kalacağım canlarım listemizi güncel tutmaya çalışalım ki heyecanımızı birlikte yaşayalım.
S Sese1212
Morvampir1
Mihmandar_34
M muhammetumut
Nur_hayat2005
blackbird87
M Momgirl
Ilahe91
themis_
canlarım adet olanlarınızın güncel bat tarihleri alabilirim. Ya da en güzeli bize güzel haberleri olanları listenin üst kısmına taşıyabilirim.
15 nisan ne canım adet mi oldun liste için bana bir sonraki adet tarihini vermen lazım kuzumBenimki 15 Nisan canim bu hafta baslicam sogan kurune bakalim.