Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet abla bidaha adetden once test yapmiycam cok kotu oldum bugun o kadar agladimki resmen hayal kirikligina ugradim😔Allah tez zamanda nasib etsin bana ve tum bekleyenlere🙏

Amin canım benim bak gör çok bekletmicek meleğin seni kafanı rahat tut bak soğan kürünüde yaptın gün aşırı ilişki olsun yumurtlama dönemin ona dikkat et gerisi rabbimden inşallah 🙏

Kızlar 2 3 gündür gögüs hassasiyeti yaşıyorum. Ama genelinde değil sadece uclar ve çevresinde ki halkada var dokunmadan bile hissediyorum o hassaslığı. Adet öncesi karın agrısı dışında pek böyle şeyler yaşamam hem adete daha çok var. Bu bir belirti olabilir mi. Sırf gögüs hassasiyeti yaşayıp hamile olan var mı?

Kızlar 2 3 gündür gögüs hassasiyeti yaşıyorum. Ama genelinde değil sadece uclar ve çevresinde ki halkada var dokunmadan bile hissediyorum o hassaslığı. Adet öncesi karın agrısı dışında pek böyle şeyler yaşamam hem adete daha çok var. Bu bir belirti olabilir mi. Sırf gögüs hassasiyeti yaşayıp hamile olan var mı?
Canim bendede vardi amma gunumden once adet oldum..sen yine adet gununu bekle inwallah hamilelik belirtisidir.kendimden biliyorum cok kaptirma kendini olucaksada supriz olsun

Canim bendede vardi amma gunumden once adet oldum..sen yine adet gununu bekle inwallah hamilelik belirtisidir.kendimden biliyorum cok kaptirma kendini olucaksada supriz olsun
Yok kuzum akışına bıraktım aslında cok da ihtimal vermiyorum da hiç böyle olmazdı bir kaç gündür yoğun bir şekilde hissedince acaba mı dedim. Zaten sadece doktorun dediği 4 günü değerlendirebildim sonra şehir dışında çıktım 2 haftadır ilişki yok bakalım o arada olduysa artık. Sende üzülme canım vakti zamanı gelince olur elbet adet bitince küre devam:KK9:

Kızlar soğan kürünün 7.günü su gibi akıntı oluyor ara ara hissediyorum afedersiniz sanki idrarımı yapıyorum o kadar çok ve hissediyorum o anda kürün etkisi olabilir mi?

Yok kuzum akışına bıraktım aslında cok da ihtimal vermiyorum da hiç böyle olmazdı bir kaç gündür yoğun bir şekilde hissedince acaba mı dedim. Zaten sadece doktorun dediği 4 günü değerlendirebildim sonra şehir dışında çıktım 2 haftadır ilişki yok bakalım o arada olduysa artık. Sende üzülme canım vakti zamanı gelince olur elbet adet bitince küre devam:KK9:
Inwallah canim bende olmadi amma sen bizi sevindirirsin umut olursun🙏

Kuzum benim 21. Gün mü gittin ya üzülme bu ay yumurtlamadın demek ki hemen moral bozup modunu düşürme doktorun ne dedi önemli olan o
Canım günaydın;
Evet 21. günü gittim ovulasyon testiyle takibim sonucu 2 kere yumurtladım eminim ama benim yumurtam oluşuyor ve çatlamıyor sorun hala devam ediyor sanırım.Üstelik ilacımın bitmesine (duphaston da 2.ayım) 3 gün kala adet oldum ve kanama şeklinde başladı adete döndü.Doktorum ilaca devam et dedi.Bütün tuhaflıklar bende inanılmaz bişey yani.

Bendede 5 gun oncesinden geldi .erken ovulasyon olmakla ilgili bence bu soganla ilgili diyil

Canım hakkında hayırlısı olsun. İdrarda 4 kez yapıp da pembe çizgi görmen, sonrasında kan testinin negatif çıkması seni çok üzdü ama sen umudunu hiç yitirme bence bu ay belirtilerine bile bakınca vuslata yakınlaştığın anlaşılıyor. Hem enfeksiyon sorununa da büyük ölçüde fayda sağladın bu ay. Önümüzdeki ay için daha güzel başlangıçlar ve daha güzel sonuçlar alacaksın inşallah.

Kızlar hamilelik için soğan kürü yaparken kabuğunu soyuyor musunuz? Soymuyor musunuz ? 🤗

X