Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese meraba.size bir sorum olacak.iki aydır adetime 15 gün kala göğüslerim şişip hassaslaşıyor.ve adet olacakmıs gibi hissediyorum.ve bu durum adetime kadar böyle devam ediyor. Neden böyle oluyor bilgisi olan var mı?

Bende de bir hafta önceden başlıo çok normal adet olana kadar hormonlar çok hızlı değişkenlik gösteriyo eminim bir çok kadın da bu durumu yaşıyodur endişe etmeyin

Iyigunler kizlar bugun doktora gitdim ne yazikki kimyasal gebelik gecirdiymi soyledi..ilac verdi stimulyatsiya yapicakmiw

Evet canim gitdim kimyasal gebelik gecirmiwim
Hayırlısı olsun canım ne diyim bilemedim ama en azından döllenmede problem yok bu yandan rahat olabilirsin canım aslında bir çoğumuz bunu hemen hemen çoğu zaman yaşıyoruz adeti beklesek sorun yok ama adeti beklemeden test yapınca hayal kırıklığı oluyo sen de üzülme canım doğru zamanda hayırlısıyla gelsin inşallah

Evet canim oyle tabiki ,artiq soz verdim kendime adetden once bakmiycam cok uzuluyor insan..Allah yardimcimiz olsun

Selam kizlar Ben bu ay Bal Corel otu tarcin kuru yapacagim adetin 2. Gunu 8. Gunude sogan kuru yapmayi dusunuyorum ayni anda ypsam birsey olurmu deneyen oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…