- 31 Ocak 2019
- 447
- 383
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #2.121
Anlayamadım canım olsa kanda çıkardı en azından değerin o kadar düşük çıkmazdı gibi geliyor bana.Yinede durumu doktora anlatmakta fayda var.Bawka bir markayla yapdim pahalilardan yine silik cikdi allahim bu ne demek wimdi kaw mucize olsun
2 gun once yapdirdim neqativdi yarin yine yaptiririm inwallah iyi haberler veririmKan testi yaptır canım belkide geç döllenme olmuştur inşallah öyledir.
evet canim yarin bi doktora gidiyim icim rahatlasinAnlayamadım canım olsa kanda çıkardı en azından değerin o kadar düşük çıkmazdı gibi geliyor bana.Yinede durumu doktora anlatmakta fayda var.
Peki adetin yoğun mu canımE
evet canim yarin bi doktora gidiyim icim rahatlasin
Bende de bir hafta önceden başlıo çok normal adet olana kadar hormonlar çok hızlı değişkenlik gösteriyo eminim bir çok kadın da bu durumu yaşıyodur endişe etmeyinHerkese meraba.size bir sorum olacak.iki aydır adetime 15 gün kala göğüslerim şişip hassaslaşıyor.ve adet olacakmıs gibi hissediyorum.ve bu durum adetime kadar böyle devam ediyor. Neden böyle oluyor bilgisi olan var mı?
Çok teşekkür ederimBende de bir hafta önceden başlıo çok normal adet olana kadar hormonlar çok hızlı değişkenlik gösteriyo eminim bir çok kadın da bu durumu yaşıyodur endişe etmeyin
Canım merhaba doktora gittin mi?E
Naptın canım gittin mi doktora ?E
Evet canim gitdim kimyasal gebelik gecirmiwimNaptın canım gittin mi doktora ?
Canım merhaba doktora gittin mi?
Evet canim 2 gun yogun oldu..wimdi kahverengi az miktarda geliyorPeki adetin yoğun mu canım
Geçmiş olsun canım bildiğim kadarıyla kimysal gebeliğin bir zararı yok ve ertesi ay gebe kalan çok oluyor.İnşallah en kısa sürede meleğin sağlıkla gelir sana .Evet canim kimyasal gebelik gecirmiwim testler ondan oyle gostermiw
Cok tewekkur ederim guzelim Allah senin benim ve tum isteyenlerin yuzunu guldursunGeçmiş olsun canım bildiğim kadarıyla kimysal gebeliğin bir zararı yok ve ertesi ay gebe kalan çok oluyor.İnşallah en kısa sürede meleğin sağlıkla gelir sana .
Hayırlısı olsun canım ne diyim bilemedim ama en azından döllenmede problem yok bu yandan rahat olabilirsin canım aslında bir çoğumuz bunu hemen hemen çoğu zaman yaşıyoruz adeti beklesek sorun yok ama adeti beklemeden test yapınca hayal kırıklığı oluyo sen de üzülme canım doğru zamanda hayırlısıyla gelsin inşallahEvet canim gitdim kimyasal gebelik gecirmiwim
Evet canim oyle tabiki ,artiq soz verdim kendime adetden once bakmiycam cok uzuluyor insan..Allah yardimcimiz olsunHayırlısı olsun canım ne diyim bilemedim ama en azından döllenmede problem yok bu yandan rahat olabilirsin canım aslında bir çoğumuz bunu hemen hemen çoğu zaman yaşıyoruz adeti beklesek sorun yok ama adeti beklemeden test yapınca hayal kırıklığı oluyo sen de üzülme canım doğru zamanda hayırlısıyla gelsin inşallah
Amin canım inşallahEvet canim oyle tabiki ,artiq soz verdim kendime adetden once bakmiycam cok uzuluyor insan..Allah yardimcimiz olsun