Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Saat 4 de cikicak kan sonucum inwallah gebelik olur 1kan sonucunun resmini paylawirim burda kizlar
Tamam canım uzan dinlen sitres yapma kendini de üzme İnan olacağın önüne geçilmiyor kalbini ferah tut bak şimdi tutunamasa bile çok şükür hamile kalabiliyor sun çok şükür bitane evladın da var güzel şeyleri düşün

Merhaba arkadaşlar ben sogan kurunu kullandigimdan beri ara ara lekelenme yaşıyorum boyle bisey yasayan varmi varsa merak ediyoeum bu durumdan sonra adetiniz geciktimi. 3-4 gun kala kan testi yaptiricam ama erken de regli olabilirim

Merhaba arkadaşlar ben sogan kurunu kullandigimdan beri ara ara lekelenme yaşıyorum boyle bisey yasayan varmi varsa merak ediyoeum bu durumdan sonra adetiniz geciktimi. 3-4 gun kala kan testi yaptiricam ama erken de regli olabilirim
Test yaptırma canım bekle bat gününü ya da geçsin bi kaç gün lekelenmeler de iyi bence için temizleniyor

Bata 5 gun var canim amma kan verdim sonuc neqativ 0.1 cikdibebek olsaydi boyle sonuc cikmazdi amma neden idrarda cikdi 4 defa idrar testi yaptim hepsinde ayni silik pembe cizgiydi
Bekle bakalım biraz daha canım devamı gelmezse kanamanın yerleşme falan da olabilirtestlerin güvenirliği çok yok bence ben oğluma hamileyken 23 geçmişti adetim negatif çıkmıştı gittim kan verdim 6 haftalık hamileydim ama pozitif çıkınca yanlış olanı hiç duymadım inşallah seninledir bebişin gelmiştir de tutunur sağlıkla

Bende oyle düşünüyorum ama sabirsizlandim. Uzun yola cikicaz esimle haftasonu ondan once varsa ogrenim istiyorum
Canım her ay bi bekleyiş içindeyiz psikolojik olarak belirti yaratmak mı dersin adet gecikmesi mi dersin hepsini yaşıyoruz bekle sabret rabbim nasip ettiyse er yada geç öğrenirsin zaten inşallah hamilesindir ama diilsende üzülme her nasip vaktinde gelir canım

Yaa ama resmen silik çizgiydi kuzum dayanamıyoruz bende dahil ama en sağlıklısı cidden adet gecikmesinden sonra test yapmak gerçekten
Evet abla bidaha adetden once test yapmiycam cok kotu oldum bugun o kadar agladimki resmen hayal kirikligina ugradimAllah tez zamanda nasib etsin bana ve tum bekleyenlere

Hadi yaa sıkma canını canım elbet gelcek bi gün beklenen
Kan testide neqativ cikinca artik umudum kalmadi belke yerlewme kanamasi diye duwunmuwdumolsun kismet diyilmiw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…