- 20 Mart 2019
- 305
- 264
- 32
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #2.061
Abla wimdi yine kirmizi kan geldiKırmızı kan mı canım leke mi
Abla wimdi yine kirmizi kan gelditutunamadi qaliba cok uzgunum sabah kanda vermiwdim
Kan sonucun gelsin eğer risk varsa progesteron verir doktorun dinlenirsin falan inşallah tutunur bebeğinAbla wimdi yine kirmizi kan gelditutunamadi qaliba cok uzgunum sabah kanda vermiwdim
Tamam canım uzan dinlen sitres yapma kendini de üzme İnan olacağın önüne geçilmiyor kalbini ferah tut bak şimdi tutunamasa bile çok şükür hamile kalabiliyor sun çok şükür bitane evladın da var güzel şeyleri düşünSaat 4 de cikicak kan sonucum inwallah gebelik olur 1kan sonucunun resmini paylawirim burda kizlar
Ablacim malesef neqativ 0.1 cikti sonucTamam canım uzan dinlen sitres yapma kendini de üzme İnan olacağın önüne geçilmiyor kalbini ferah tut bak şimdi tutunamasa bile çok şükür hamile kalabiliyor sun çok şükür bitane evladın da var güzel şeyleri düşün
Canım bata kaç gün var üzülme olabiliyor ara ben oğluma hamileyken 4 aya kadar vardıKizlar cok kotuyum sabah biraz kan geldi benden qaliba hastalanicam
Hadi yaa sıkma canını canım elbet gelcek bi gün beklenenAblacim malesef neqativ 0.1 cikti sonuc
Bata 5 gun var canim amma kan verdim sonuc neqativ 0.1 cikdiCanım bata kaç gün var üzülme olabiliyor ara ben oğluma hamileyken 4 aya kadar vardı
Test yaptırma canım bekle bat gününü ya da geçsin bi kaç gün lekelenmeler de iyi bence için temizleniyorMerhaba arkadaşlar ben sogan kurunu kullandigimdan beri ara ara lekelenme yaşıyorum boyle bisey yasayan varmi varsa merak ediyoeum bu durumdan sonra adetiniz geciktimi. 3-4 gun kala kan testi yaptiricam ama erken de regli olabilirim
Bekle bakalım biraz daha canım devamı gelmezse kanamanın yerleşme falan da olabilirBata 5 gun var canim amma kan verdim sonuc neqativ 0.1 cikdibebek olsaydi boyle sonuc cikmazdi amma neden idrarda cikdi 4 defa idrar testi yaptim hepsinde ayni silik pembe cizgiydi
Bende oyle düşünüyorum ama sabirsizlandim. Uzun yola cikicaz esimle haftasonu ondan once varsa ogrenim istiyorumTest yaptırma canım bekle bat gününü ya da geçsin bi kaç gün lekelenmeler de iyi bence için temizleniyor
Canım her ay bi bekleyiş içindeyiz psikolojik olarak belirti yaratmak mı dersin adet gecikmesi mi dersin hepsini yaşıyoruzBende oyle düşünüyorum ama sabirsizlandim. Uzun yola cikicaz esimle haftasonu ondan once varsa ogrenim istiyorum
allah razı olsunRabbim denemeye kalmadan nasip etsin inşallahhhhhh
Yaaa hayırlısı olsun canımKızlar ben kırmızıları gördüm adetime 2 gün kala umutlar başka bahara kaldı artık
Ablacim malesef neqativ 0.1 cikti sonuc
Evet abla bidaha adetden once test yapmiycam cok kotu oldum bugun o kadar agladimki resmen hayal kirikligina ugradimYaa ama resmen silik çizgiydi kuzum dayanamıyoruz bende dahil ama en sağlıklısı cidden adet gecikmesinden sonra test yapmak gerçekten
Canım her ay bi bekleyiş içindeyiz psikolojik olarak belirti yaratmak mı dersin adet gecikmesi mi dersin hepsini yaşıyoruzbekle sabret rabbim nasip ettiyse er yada geç öğrenirsin zaten inşallah hamilesindir ama diilsende üzülme her nasip vaktinde gelir canım
Kan testide neqativ cikinca artik umudum kalmadi belke yerlewme kanamasi diye duwunmuwdumHadi yaa sıkma canını canım elbet gelcek bi gün beklenen