- 14 Şubat 2019
- 2.315
- 2.620
- 39
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #2.081
Aynenn canım bekle bakalım devamı gelcek mi acabaKan testide neqativ cikinca artik umudum kalmadi belke yerlewme kanamasi diye duwunmuwdumolsun kismet diyilmiw
Evet abla bidaha adetden once test yapmiycam cok kotu oldum bugun o kadar agladimki resmen hayal kirikligina ugradimAllah tez zamanda nasib etsin bana ve tum bekleyenlere
Inwallah ablacimAmin canım benim bak gör çok bekletmicek meleğin seni kafanı rahat tut bak soğan kürünüde yaptın gün aşırı ilişki olsun yumurtlama dönemin ona dikkat et gerisi rabbimden inşallah
Canim bendede vardi amma gunumden once adet oldum..sen yine adet gununu bekle inwallah hamilelik belirtisidir.kendimden biliyorum cok kaptirma kendini olucaksada supriz olsunKızlar 2 3 gündür gögüs hassasiyeti yaşıyorum. Ama genelinde değil sadece uclar ve çevresinde ki halkada var dokunmadan bile hissediyorum o hassaslığı. Adet öncesi karın agrısı dışında pek böyle şeyler yaşamam hem adete daha çok var. Bu bir belirti olabilir mi. Sırf gögüs hassasiyeti yaşayıp hamile olan var mı?
Bendede 5 gun oncesinden geldi .erken ovulasyon olmakla ilgili bence bu soganla ilgili diyilAdetim 1 hafta erken geldi sogan kurunden midir
Olabilir kuzum ben de 2 gün erken oldumAdetim 1 hafta erken geldi sogan kurunden midir
Ama erken ovulasyon soganla ilgili.cunku ilk.defa erken adet oldum ben. Hayirlisi ..Bendede 5 gun oncesinden geldi .erken ovulasyon olmakla ilgili bence bu soganla ilgili diyil
Ama hissetmis tim erken yumurtamin catladiginida buda cok erken olduOlabilir kuzum ben de 2 gün erken oldum
Yok kuzum akışına bıraktım aslında cok da ihtimal vermiyorum da hiç böyle olmazdı bir kaç gündür yoğun bir şekilde hissedince acaba mı dedim. Zaten sadece doktorun dediği 4 günü değerlendirebildim sonra şehir dışında çıktım 2 haftadır ilişki yok bakalım o arada olduysa artık. Sende üzülme canım vakti zamanı gelince olur elbet adet bitince küre devamCanim bendede vardi amma gunumden once adet oldum..sen yine adet gununu bekle inwallah hamilelik belirtisidir.kendimden biliyorum cok kaptirma kendini olucaksada supriz olsun
Erken ovulasyon dogru canim..ondan adetimizde one atiyor hamile kalsaydik eger adet olmazdikAma erken ovulasyon soganla ilgili.cunku ilk.defa erken adet oldum ben. Hayirlisi ..
Inwallah canim bende olmadi amma sen bizi sevindirirsin umut olursunYok kuzum akışına bıraktım aslında cok da ihtimal vermiyorum da hiç böyle olmazdı bir kaç gündür yoğun bir şekilde hissedince acaba mı dedim. Zaten sadece doktorun dediği 4 günü değerlendirebildim sonra şehir dışında çıktım 2 haftadır ilişki yok bakalım o arada olduysa artık. Sende üzülme canım vakti zamanı gelince olur elbet adet bitince küre devam
Hayir benim kafama takilan 21gunde adet olmak . 28 gun olmasi lazim ideal felan diyolar sinirlerim bozuluyoErken ovulasyon dogru canim..ondan adetimizde one atiyor hamile kalsaydik eger adet olmazdik
Canım günaydın;Kuzum benim 21. Gün mü gittin ya üzülme bu ay yumurtlamadın demek ki hemen moral bozup modunu düşürme doktorun ne dedi önemli olan o
Bendede 5 gun oncesinden geldi .erken ovulasyon olmakla ilgili bence bu soganla ilgili diyil
İnşallah canım benimInwallah canim bende olmadi amma sen bizi sevindirirsin umut olursun
21 gunde adet olanlarda var canim benim gorumcem hep oyle olur 2 tanede cocugu var ..ben 28 gunde bir oluyorum bu ay 26 ci gun oldum..sogan kurunde olmaliHayir benim kafama takilan 21gunde adet olmak . 28 gun olmasi lazim ideal felan diyolar sinirlerim bozuluyo