Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım geçmiş olsun inşallah kist falan yoktur. Ben dün rahim filmi çekildim seninle konuşmuştuk. Bende anestezisiz çekildim hafif ağrım oldu sonrasında da kanamam oldu bugün de kasıklarımda ağrı var sizlerde de öyle ağrılar olmuş muydu ? Bir de antibiyotik kullandınız mı sonrasında
Ben oncesinde baslamistim canisi antibiyotik tedavisine. Sonrasnda da ilaclar bitene kadar devam ettim. Bende sonrasnda agri olmadi. Ama leke seklinde kanamam 10 gun kadsr surdu. Sonuclarin ne peki birsey soylediler mi ?

Ben oncesinde baslamistim canisi antibiyotik tedavisine. Sonrasnda da ilaclar bitene kadar devam ettim. Bende sonrasnda agri olmadi. Ama leke seklinde kanamam 10 gun kadsr surdu. Sonuclarin ne peki birsey soylediler mi ?
[/QUO
Bana öncesinde antibiyotik içmem söylenmedi ben kendim araştırdım filmi çeken doktora sordum hafif derecede kalp kapakçığımda gevşeklik var sonrasında içmem gerekir mi diye o da yazalım o zaman sana antibiyotik dedi ve verdi. Ama ben kullanmadım bu ay korunmak istemediğimm için😣 sonuçta da tüplerim açık çıktı çok şükür ama rahmim T şeklindeymiş ilk defa duydum ve çok şaşırdım ne olacağına kadın doğum doktorum karar verecek henüz görüşemedim🙁

Insallah kuzum. Bu sefer 4 ay'a tamamlicam insallah. Sen ne yaptin hamilelikten ne haber ??😍

Mide bulantım çok az da kusma falan yok kuzum çok şükür ama kasık batması arada yokluyo henüz utrasona girmedim reglime göre 7 hafta bu gün bu Cuma gidicem hastahaneye inşallah güzel haberler yazarım size

Mide bulantım çok az da kusma falan yok kuzum çok şükür ama kasık batması arada yokluyo henüz utrasona girmedim reglime göre 7 hafta bu gün bu Cuma gidicem hastahaneye inşallah güzel haberler yazarım size
İnşallah canım bekliyoruz güzel haberlerini🙏🥰

Ayy insallah canim cok guzel haberler bekliyoruz senden 💋💋
Bu migde bulantilari bence bu guzellik icin cekilmeye deger🥰🥰

Ama sen keske yine de kullansaydin antibiyotik. T seklinde olunca ne oluyormus aceba aksi birsey yoktur insallah canisi. Sonuclarin da cok guzel cikmis senin adine cok sevindim. En yakin zamnda senden de guzel haberler aliriz insallah❤💋

Ama sen keske yine de kullansaydin antibiyotik. T seklinde olunca ne oluyormus aceba aksi birsey yoktur insallah canisi. Sonuclarin da cok guzel cikmis senin adine cok sevindim. En yakin zamnda senden de guzel haberler aliriz insallah❤💋
Kullanmayanların da baya bi çoğunlukta olduğunu okudum içmesem de bişey olmaz diye düşündüm inşallah pişman olmam😊 t şeklinde olunca gebelik oluşamıyomuş oluşsa da düşükler oluyomuş artık hayırlısı inşallah hepimiz hayırlı haberler alalım zorluklar bitmiyorr canım

Kullanmayanların da baya bi çoğunlukta olduğunu okudum içmesem de bişey olmaz diye düşündüm inşallah pişman olmam😊 t şeklinde olunca gebelik oluşamıyomuş oluşsa da düşükler oluyomuş artık hayırlısı inşallah hepimiz hayırlı haberler alalım zorluklar bitmiyorr canım
Yaa oyleyse sknti olmaz insallah 😊
Bitmiyor kuzum bitmiyorum malesefff sen doktoruna bi git bakalim onu dinle birde insallah ondan guzel haberler alirsin canisi 🙏

Back