- 13 Aralık 2017
- 2.128
- 2.020
- 83
- 29
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #2.041
Malesef canisi maleseffffCanim yaa qurbet elde oldugun icin zor tabi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef canisi maleseffffCanim yaa qurbet elde oldugun icin zor tabi
Canisi ilk kac dk da belirdi ikinci cizgii ?
Insallah kuzum. Bu sefer 4 ay'a tamamlicam insallah. Sen ne yaptin hamilelikten ne haber ??İyi yapmışsın soğan kürüne başlamakla canım şifa olur inşallah![]()
Insallah ablam cok cok sagolŞifa olsun canım inşallah![]()
Ben oncesinde baslamistim canisi antibiyotik tedavisine. Sonrasnda da ilaclar bitene kadar devam ettim. Bende sonrasnda agri olmadi. Ama leke seklinde kanamam 10 gun kadsr surdu. Sonuclarin ne peki birsey soylediler mi ?Canım geçmiş olsun inşallah kist falan yoktur. Ben dün rahim filmi çekildim seninle konuşmuştuk. Bende anestezisiz çekildim hafif ağrım oldu sonrasında da kanamam oldu bugün de kasıklarımda ağrı var sizlerde de öyle ağrılar olmuş muydu ? Bir de antibiyotik kullandınız mı sonrasında
Ben oncesinde baslamistim canisi antibiyotik tedavisine. Sonrasnda da ilaclar bitene kadar devam ettim. Bende sonrasnda agri olmadi. Ama leke seklinde kanamam 10 gun kadsr surdu. Sonuclarin ne peki birsey soylediler mi ?
[/QUO
Bana öncesinde antibiyotik içmem söylenmedi ben kendim araştırdım filmi çeken doktora sordum hafif derecede kalp kapakçığımda gevşeklik var sonrasında içmem gerekir mi diye o da yazalım o zaman sana antibiyotik dedi ve verdi. Ama ben kullanmadım bu ay korunmak istemediğimm içinsonuçta da tüplerim açık çıktı çok şükür ama rahmim T şeklindeymiş ilk defa duydum ve çok şaşırdım ne olacağına kadın doğum doktorum karar verecek henüz görüşemedim
![]()
Insallah kuzum. Bu sefer 4 ay'a tamamlicam insallah. Sen ne yaptin hamilelikten ne haber ??![]()
Sağol canım benim çok teşekkür ederimInsallah ablam cok cok sagol
Seninde minnoş hastaymis cok gecmis olsun ablam![]()
İnşallah canım bekliyoruz güzel haberleriniMide bulantım çok az da kusma falan yok kuzum çok şükür ama kasık batması arada yokluyo henüz utrasona girmedim reglime göre 7 hafta bu gün bu Cuma gidicem hastahaneye inşallah güzel haberler yazarım size
Hemen gordum amma 10 dk boyle belirgin olduCanisi ilk kac dk da belirdi ikinci cizgii ?
Ayy insallah canim cok guzel haberler bekliyoruz sendenMide bulantım çok az da kusma falan yok kuzum çok şükür ama kasık batması arada yokluyo henüz utrasona girmedim reglime göre 7 hafta bu gün bu Cuma gidicem hastahaneye inşallah güzel haberler yazarım size
Oyy yerim onlar saglikli neseli mutlu olsun da o bize yeterSağol canım benim çok teşekkür ederimGeçti Allah’ın izniyle
![]()
Cok guzel o zamn. Ayy senden de aliyoruz o zaman o mutlu guzel haberiHemen gordum amma 10 dk boyle belirgin oldu
Kullanmayanların da baya bi çoğunlukta olduğunu okudum içmesem de bişey olmaz diye düşündüm inşallah pişman olmamAma sen keske yine de kullansaydin antibiyotik. T seklinde olunca ne oluyormus aceba aksi birsey yoktur insallah canisi. Sonuclarin da cok guzel cikmis senin adine cok sevindim. En yakin zamnda senden de guzel haberler aliriz insallah❤![]()
Yaa oyleyse sknti olmaz insallahKullanmayanların da baya bi çoğunlukta olduğunu okudum içmesem de bişey olmaz diye düşündüm inşallah pişman olmamt şeklinde olunca gebelik oluşamıyomuş oluşsa da düşükler oluyomuş artık hayırlısı inşallah hepimiz hayırlı haberler alalım zorluklar bitmiyorr canım
Kahverengi leke mi kan mı canımKizlar cok kotuyum sabah biraz kan geldi benden qaliba hastalanicam![]()
Biraz kan gibi geldi..peceteye silirken kahverengiydiKahverengi leke mi kan mı canım
Kizlar cok kotuyum sabah biraz kan geldi benden qaliba hastalanicam![]()