Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Coksaolun hepiniz kizlar valla cok sevindirdiniz beni eger bu defe varsa bebeyim sogan kuru sayesinde valla 1 yildir ugrawiyoruz olmuyodu..tekrar yaparim testi inwallah bebeyim benimledir..Allah hepimize bu tatli hissi yawatsin

Ayyy çok heycanlım vallahi bende seninle ama bebeğin seninle gibi gözüküyo canım ne kadar sürede çıktı silik çizgi

canım oralarda belli belirsiz çizgi var gününden önce böyle silik çıkması da çok normal. Ben bu ay senin yaşadığın belirtilerden çok umutluydum inşallah yanılmıcaz bu çizgi böyle koyulaşıp gidecek Allah'ın izniyle. Hadi bakalım dualarımız seninle ve tüm isteyenler canım.

Orda gözükmediyse o testlerde hiç çıkmaz heralde canım sonuçta orda her şey gözüküyor
Ama kese oluşmadan doktor göremez ki gebe kalsan bile kanda gebeliğe bakar artışı takip eder artık kese için 6 haftadan snr görünür hatta arkadaşımda 9 hafta görünmüş rahim şeklinden dolayı

Bende daha cok kist oldugu yonunde dusunuyorum kuzum. Umarim degildr ama ciddi bir agri vardi. Bugun yok oda garip ya
Sogan kurune basladim yine
Canım geçmiş olsun inşallah kist falan yoktur. Ben dün rahim filmi çekildim seninle konuşmuştuk. Bende anestezisiz çekildim hafif ağrım oldu sonrasında da kanamam oldu bugün de kasıklarımda ağrı var sizlerde de öyle ağrılar olmuş muydu ? Bir de antibiyotik kullandınız mı sonrasında

Ben sonrasında antibiyotik kullanmadım ama ağrım oldu ilk gün 2. Gün azalarak bitti çok az kanamam oldu o kadar inşallah sonucun iyi çıkmıştır

Coksaol ablacim Allah razi olsun hakkimizda hayirli etsin

3 gün var adet sancısı oluo arada ama ne bilim kuzum ya umudum yok bu aydan az korunmasız ilişkim oldu ama yine işe gelirken alır yaparım
Yap bidaha canim ben bu ay yumurtlamadan 3 gun once 3 gun sonra iliwkide bulundum bu aya umudum yokdu sogan kurunu ilk defa yapiyorum cunki ben obur aya hazirlamiwdim kendimi testde cikmiw arkadawlar var bebiw soyluyor umutlandim..belki seninde bebiw gobuwune konmuwdur hadi hayirlisi

Kizlar bawim cok kotu agriyor ilacda atamiyorum zarar olur diye ne iyi gelir yardimci olurmusunuz lutfen

Ama kese oluşmadan doktor göremez ki gebe kalsan bile kanda gebeliğe bakar artışı takip eder artık kese için 6 haftadan snr görünür hatta arkadaşımda 9 hafta görünmüş rahim şeklinden dolayı
Ay dün üzülmüştüm ya bu ay da olmadı diye o zaman beklemeye devam kuzum sağol cevapladığın için

Kuzum 2 kere mi korunmadın ben de yumurtlamadan 2 gün önce korunmadım nedense umudum yok ya

Kuzum 2 kere mi korunmadın ben de yumurtlamadan 2 gün önce korunmadım nedense umudum yok ya
Yok canim 6 defa iliwkide bulunduk ovulasyon gunu 2 defa hatta toplam 6 defa oldu.bundan onceki ay hep gunawiri iliwkide bulunurduk amma bi turlu olmuyodu sogan kuru yardim etdi bana tabi Allahin izniyle..Ovulasyon kitleride kullandim koyu kirmizi oldugu gunleri deyerlendirdik.inwallah sende iyi haberler verirsin kuzum

İnşallahhh kuzum benim ağrım var adet olacak gibiyim hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…