- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
Ne zamandır hem kilo verdiren hem incelten hem de eğlenceli bir program arıyordum bir de zamanımı çok almayan tabi :) sonunda buldum.yapanlar çok memnun.
İlk defa yaptığımda 20 dk leslie ile ısınıp 25 dk lık program olan start it upı yaptım ve bir kaç gün boyunca heryerim ağırdı ne çok kası çalıştırmışım meğer :))) sonrada bilgisayarımda olan sorunlar yüzünden yapamadım ve dün akşam tekrar başladım.Isınmadan direkt start it up ile bakalım zamanla sonuçları göreceğiz.Şimdi gelelim programa;
Program üç ana egzersiz videosundan oluşuyor.
1. Start It Up,
2. Ramp It Up,
3. Burn It Up,
İki tanede bonus videosu var. Bunlarda Slim & 6 Pack (karın egzersizleri) ve Slim & Limber (Streching egzersizleri)
Programı iki şekilde uygulayabiliyormuşuz.
Birinci seçenekte ilk 2 hafta birinci video, sonraki 2 hafta ikinci video ve son iki hafta üçüncü video.
Diğer seçenekte ilk hafta birinci video, sonraki 2 hafta ikinci video ve son üç hafta üçüncü video.
Programı tıpkı callanetics de olduğu gibi 6 gün yapıp bir gün ara vererek uyguluyoruz.Bonus videolarınıda istediğiniz zaman uyguluyabiliyorsunuz.
Video linkleri için google'a slim in 6 yazıp çıkan sonuçlarda indireceğiniz linkleri bulacaksınız burdan link vermek yasak malesef
Herkese kolay gelsinkaydirigubbakcemile2:teytey:
Son düzenleme: