Sarkmaların toparlanacak emin ol yeter ki istikrarlı ol=)
tatlım 6 gün yapıp 1 gün dinleneceğiz. tekrar 6 gün yapacagız 1 gün dinlenip level 2 ye geçeceğiz=) tum levellar bu şekilde
benimde farklı bacaklarım=)Kızlar sol bacağım daha inceymiş :O
Hg canım. 4. Takımdan 4 kişi olduk :)selam kızlar bende katılmak istiyorum da alet bişey gerekiyormu vidoları yaparken?birde pazartesi başlangıç kesinmi?
hg canım lastik kullanılıyo videolarda fakat yoksa alman sart değil agırlık kullanabilirsin varsa. o da yoksa kendine göre agırlıgı belirleyip su sisesi kullanabilirsin=)selam kızlar bende katılmak istiyorum da alet bişey gerekiyormu vidoları yaparken?birde pazartesi başlangıç kesinmi?
canım lütfen kusura bakma tamamen aklımdan çıkan bir durum var 2 hafta sonra izne gidicem ben.. takımda da bu ara durumum pek iyi değil görünce biraz gaza geldim... başla spora düzenli olur böylece dedim ama artık bidahaki gruba katılırım..iyi akşamlar..hg canım lastik kullanılıyo videolarda fakat yoksa alman sart değil agırlık kullanabilirsin varsa. o da yoksa kendine göre agırlıgı belirleyip su sisesi kullanabilirsin=)
olmuştuk canım da ben katılamıycam ya... izinde imkanı yok yapamam kendimi biliyorum..Hg canım. 4. Takımdan 4 kişi olduk :)
hayırlısı olsun canım ama istersen yinede katıl iki hafta yap muhakkak fayda getirecektir sana. tatilinden dönüncede bir dahaki gruba katılırsın.olmuştuk canım da ben katılamıycam ya... izinde imkanı yok yapamam kendimi biliyorum..
olmuştuk canım da ben katılamıycam ya... izinde imkanı yok yapamam kendimi biliyorum..
merhabalar ;
bende düşünüyordum sporu , buradan grupça yapmamız motivasyonum için çok daha iyi olacak.
yalnız ölçülerimi alamıyorum mezuram kayıp en kısa zamanda ekleyeceğim bilgilerimin kalan kısmını
hedefim toparlanmak ve doğum sonrası sarkan göbeğimi toparlamak .
Kilo: 52
Boy: 1.60
Göğüs ölçüsü: ?
Bel ölçüsü: ?
Kalça ölçüsü:?
Basen ölçüsü:
Bacak ölçüsü sağ:
Bacak olçusu sol:
sizin için sıkıntı yoksa 2 hafta yaparım ben :) yarıda bırakmak olmaz diye demiştim..e başlıyorum ozaman da sabah alsak ölçüler daha doğru olmazmı? özellikler bel çevresi içinhayırlısı olsun canım ama istersen yinede katıl iki hafta yap muhakkak fayda getirecektir sana. tatilinden dönüncede bir dahaki gruba katılırsın.
sizin için sıkıntı yoksa 2 hafta yaparım ben :) yarıda bırakmak olmaz diye demiştim..e başlıyorum ozaman da sabah alsak ölçüler daha doğru olmazmı? özellikler bel çevresi için
tamamdır o zaman pzt başlıyoruz.. iyi geceler kızlar hadi bakalım hep destek tam destekyarıda bırakmak tabi olmamalı ama sen 2 haftadan fazla suren olmadığını belirtiyorsun neden dışlayalım ki seni bu durumda=)
sabah al tatlım ölçülerini tabiki en güzeli=)
alırım inşallahhg canım pazartesi sabah saatlerine kadar ölçülerini almış olursun değil mi? pazartesi başlamış olacağız herkesin listesini hazırlamış olmamız iyi olur=)
sağol canım gidicem dedim bi gidemedim bende.. doğru ölçü alma videolarını izledimde sabah yanlış almıyayım diye..İyi geceler tatlım . Ufaklığada tüm eğitim hayatı boyunca başarılar=)