Selammm
Konumu hatırladığım bir günden herkese merhaba!
Yazmadığım süre içinde ben spora ara verdim; bayramdı tatildi vs derken ipin ucunu da kaçırdım. Eylül ayı benim için yeni yılın ilk adımlarını atacağım ve emeklerimin karşılığını yıl bitmeden göreceğim, tam motive şekilde girdiğim bir dönemi anlatıyor. Bu sebeple spora ve sağlıklı yaşamıma geri dönmek istiyorum. Hem de okulum bitti, henüz çalışmayı düşünmüyorum. Biraz kendime vakit ayırabildiğim bir döneme de girdim. Bence güzel olacak.
Yarın tekrar tartılıp ölçü alıp başlamayı planlıyorum, hadi bismillahhh
Hani ölçüler
Merhabalar spor olarak en çok neyinfaydasınu gördünüz paylaşabilir misiniz çok güzel incelmişsiniz25.02.2020
Güncel kilo: 56.5 kg
Ölçüler:
Göğüs: 86cm
Bel: 65.5 cm
Göbek: 71 cm
Kalça: 95 cm
Üst bacak: 55 cm
Alt bacak: 34 cm
Diz: 32 cm
Kol: 26 cm
***4.11.2019 güncellememden sonra toplamda (yaklaşık 3 ay): -30.5 cm incelme, -2.3 kg zayıflama
Daha fazla kilo kaybı hedefim yok. Ancak karın ve bacak bölgem hala incelemesini istediğim kısımlar
Merhabalar spor olarak en çok neyinfaydasınu gördünüz paylaşabilir misiniz çok güzel incelmişsiniz
Aynen bende 26 kilo verdm 167 ye 59 60 lardaym ama alt göbek ve az bacaktan gitsin istiyorum. Bende bebeklerden çatlaklar çok oldu ondan sarkiklik.ama spora devam etmedm ne yapabiliriz sence25.02.2020
Güncel kilo: 56.5 kg
Ölçüler:
Göğüs: 86cm
Bel: 65.5 cm
Göbek: 71 cm
Kalça: 95 cm
Üst bacak: 55 cm
Alt bacak: 34 cm
Diz: 32 cm
Kol: 26 cm
***4.11.2019 güncellememden sonra toplamda (yaklaşık 3 ay): -30.5 cm incelme, -2.3 kg zayıflama
Daha fazla kilo kaybı hedefim yok. Ancak karın ve bacak bölgem hala incelemesini istediğim kısımlar
Aynen bende 26 kilo verdm 167 ye 59 60 lardaym ama alt göbek ve az bacaktan gitsin istiyorum. Bende bebeklerden çatlaklar çok oldu ondan sarkiklik.ama spora devam etmedm ne yapabiliriz sence
Spor olarak koşu yürüyüş ve çeşitli antrenman lar yaptm genel anlamda iyi vücudum 44 bedenden 36 bedene düştüm ama alt beden 38 oluyo 37 de kaldı çünkü oda göbek bacaktan oyizden iyi bı takım arkadaşları olsa bu sorunlarda kalkar ama alt göbek için en az 1 sene şart:/ bu arada vücut geliştirme çalstm eskiden. Ama üst bedende kollar omuz vs var