Uzun uzun yazdım ki anlayasınız diye.. anlamak istediğiniz gibi anladığınızı unutmuşum pardon.
Ne giydigi umrumda degildi ta kiiiiii davranislarindaki degisikligi farkedinceye kadar. Yoksa diger arkadaslarm bugun ne giydi onu bilemem herhalde. Neden asıl konuya odaklanmak yerine saldiracak bisey ariyorsunz?
Gerçekten amacınızı anlamıyorum. Kiskandigimi dusunebilirsinz saygı duyarim ama mesajlarinizda bi çözüm yok bu da isin komedisi :)) yazmak icin yazin bakalım. .
Zaten sinir olmasam oturup buraya yazmam neyin kafası ? Böyle sacma sey mi olur ya? Bi de siz mi sinir edeceksinz simdi anlamadım neyin savunma psikolojisi bu? Adam akilli acikladim iste neden boyle yapiyor diyorum. Benim dikkatimi cekiyor keske cekmese diyorum zaten kiza bisey yapacağım da yaptigim da yok. Kendime kızıyorum milletin ..de olmayan kizi niye takiyorum diye. Ilgimi cekmese keske diyorum.
Ne istiyorsunz allah benim belami versin. Ben fesatin tekiyim kizcagizin milletin kocasini ellemesine niye sinir oluyorum istedigini elleyebilir bunlar belkide sizin kocalariniz olsa bile. Benimle cani isteyince konusur istemezse konuşmaz buna sinir olmam benim aptalligim.
Ben yeni üyeyim de kk formatı bu sanırım.
Lütfen cozum onerisi olan yazsın.