• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizinde çevrenizde böyle kadınlar var mı?

Kızlar kk nin bu yönünü beğenmiyorm elestirmekten baska bir sey yok. Tamam elestiriye acigim ama bi çözüm degil. Bence kimse salt olarak elestirilmek icin konu açmıyor burda. Empati yaparsanz sevinirim.
Bi insan bi gun iyi diger gun kötü davranirsa noluyo diye dikkat çeker. 3 yildr beraber çalışıyoruz. 1 haftada bu sonuca varmadm. Bana göre de farketmemek cok ilginç. Beden diline de ilgim var iyi cozerim malesef. Keske bende farketmesem

Konu açarken bir liste yapın ona göre yorum yapalım.

Durup duruken niye anlatayim canım gıcık oldum ki anlatıyorum içim şişti :)) bana da garip geliyor bi çözüm istiyorum ki buraya yazdım evet benim bunu takmam da garip geliyor ama asıl garip gelen bu bayanın davranışları
Sema içim şişti gı vallahi.

Bana da hem kadının davranışları hem senin konuyu anlatma biçimin garip geldi.

Gereksiz yani.

aaa tesüüf ederim sema,,
öylemi dedim ben:)

Vallahi sana guvensem numarami falan vereyim watsaptan bak falan diycem nedir bu kk guvensizligi . Kizsal bi soru sorun bari sadece kizlarin bilebilecegi :)) hey allahim. Canim ben o kizin davranislarina degil o erkeklerin salakligina yaniyorum o ayri. Buraya takildiysan. O kendi evinde kocasiyla ne halt ediyosa etsin yada cevresinde ama ven kendi çevremde bunu etik bulmuyorum

Şİmdi konu sahibi, kadın belki sizi kıskanıyordur orasını bilemeyeceğim ama siz de bu kadın takıntı halini almış.Kadınla kendinizi yarıştırmaya da başlamışsınız, biraz uzak dursanız ya da iş yerinizdeki diğer insanlar gibi umursamassanız sizin için daha iyi olur.

Sema888: 44128095 .!.:
Uzun uzun yazdım ki anlayasınız diye.. anlamak istediğiniz gibi anladığınızı unutmuşum pardon.

Ne giydigi umrumda degildi ta kiiiiii davranislarindaki degisikligi farkedinceye kadar. Yoksa diger arkadaslarm bugun ne giydi onu bilemem herhalde. Neden asıl konuya odaklanmak yerine saldiracak bisey ariyorsunz?

Gerçekten amacınızı anlamıyorum. Kiskandigimi dusunebilirsinz saygı duyarim ama mesajlarinizda bi çözüm yok bu da isin komedisi :)) yazmak icin yazin bakalım. .

Zaten sinir olmasam oturup buraya yazmam neyin kafası ? Böyle sacma sey mi olur ya? Bi de siz mi sinir edeceksinz simdi anlamadım neyin savunma psikolojisi bu? Adam akilli acikladim iste neden boyle yapiyor diyorum. Benim dikkatimi cekiyor keske cekmese diyorum zaten kiza bisey yapacağım da yaptigim da yok. Kendime kızıyorum milletin ..de olmayan kizi niye takiyorum diye. Ilgimi cekmese keske diyorum.

Ne istiyorsunz allah benim belami versin. Ben fesatin tekiyim kizcagizin milletin kocasini ellemesine niye sinir oluyorum istedigini elleyebilir bunlar belkide sizin kocalariniz olsa bile. Benimle cani isteyince konusur istemezse konuşmaz buna sinir olmam benim aptalligim.

Ben yeni üyeyim de kk formatı bu sanırım.

Lütfen cozum onerisi olan yazsın.
O da boyle bir saheser demekki fazla takma

Ben kesinlikle bütün gün kim ne giymiş diye bakmam ...
Bakmayan salak dır gibi de Bir yorum getirilmiş ...
Neden acaba ?

Ben kesinlikle bütün gün kim ne giymiş diye bakmam ...
Bakmayan salak dır gibi de Bir yorum getirilmiş ...
Neden acaba ?

Garip olan senin bu kadar detaylı anlatman, sende hafif takipçilik var inşallah iş azlığındandır başka nedeni yoktur

Canım daha da detaylı anlatsaydim keske hala anlasilmamis :))
3 yıldır çalıştığım insan dedim zateen bi kere göze batınca hep batar diye .takip etmeme gerek yok hep gozumun önünde

Vallahi sana guvensem numarami falan vereyim watsaptan bak falan diycem nedir bu kk guvensizligi . Kizsal bi soru sorun bari sadece kizlarin bilebilecegi :)) hey allahim. Canim ben o kizin davranislarina degil o erkeklerin salakligina yaniyorum o ayri. Buraya takildiysan. O kendi evinde kocasiyla ne halt ediyosa etsin yada cevresinde ama ven kendi çevremde bunu etik bulmuyorum
numaranı almayım sema.. artema tak kıza takma sema. etik değilse değil. boşver sema:)

Erkekler sizce neden salak ki ?

Bir tarafta sen ve Manas destanı biçimde yazılmış bayan arkadaş ve hayatı konun, diğer tarafta çocuğumun gözler kahverengi nasıl yeşil olur diye dua isteyen ama sonra bedduaya saran kadinin konusu valla benim beyin pert oldu. Bize de yazık sema dimi?

Herşeye yorum yapmaya çalismayin tatlım bu kadar yorucu oluyosa ben kimseden zorla yorum istedim mi ki ;)

benim anlamadığım kendisine dokunulan adamlar memnun, dokunan da sorun yapmıyor siz neden bu kadar gerildiniz? arkadaş da olsanız, akraba da olsanız sizi ilgilendiren bir durum değil neticede.. o kadar rahatsız ettiyse sizi telefon açıp eşlerine haber verin..
Bak bu iyi fikir sema :)
Kokten cozum ...
hadi ortaligi yangin yerine getir
meraklan bekliyoruz :p

Back