Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heh bunu beğendim gerçekten. :)) teşekkür ederim :) evet iste bencede bana ne oluyo. Istiyorum ki elalemin erkegiyle bu hissi yasamasn bundan haz almasn ama bunu engelleyemem bu doğru. Cunku 1 degil 2 degil hepsine karsi boyle (mesafeli duranlar hic konusmayanlar haric tabi) Ne yapcam bilmiyorum . Bi de bu guzel olma en iyi ben olmaliyim herkesim gozbebegi olmaliyim havalari beni boguyo ya kim guzel olmus olmamis kim kimle iyi kotu bu kadar onemlimi gercekten ki bu insanin tavirlarina yansiyor.
Ya bide burda yazanlara sundan kiziyorum kardesim bütün detaylari ben size nasil anlatayim yazabildigim kadarini yaziyorum onda bile bisi ariyosunuz ( sana degil sozum radyolog). Mesela ozel bi yere gidilecegi zaman evden baska kiyafetle cikiyor is yerinde degistrp oyle gidiyor. (Bunu ben yakaladm kimseyede anlatmadm) Kocasının yaninda bambaska bi insan v.s
Bence iş hayatında en iyi başarılı olma takdiği herkese politik olacaksın , bunu yapabilen başarılı ,yapamayanda başarısız , sinirli çıkışlar ve samimiyet insanı başarısız kılıyor dürüstlükte işe yaramıyor , iş yeri çok acımasız bir yer , çok duygusal olanlar kayıp ediyor umursamaz arsız ve ağzın iyi laf yapabilecek ,
çekingenlik iyi birşey değil ,
yırtıcı kaplan olmayı becereceksin ,
yani biraz kaşarlanmış olacaksın
Hayatım boyunca insanları bu kadar dikkatle incelediğini hatırlamam ...
Herkes farklı farklı karakter ve duruşa sahip...
Size de önerim şu...
İş yerinizde işinize yoğunlaşın görmezsiniz...
Kesinlikle katılıyorum. Arkadaşlarım da hep kizlarlar bana zaten biraz politik ol diye ama ben dogrucum basi...gibiyim :)
Bahsettigim insan oyle biri bisey dese yarabbi sukur der yuzsuzluge vurar. Malesef ben yapamıyorum. Aslinda doğru da bulmuyorum. Karakter meselesi sanırım. Hayattim boyunca hep ne dusunduysem onu soyledim ama benim gibiler yaranamaz tabi varsın yaranamayım bee.. :) ama çok doğru söylüyorsun canım
erkekmisinde, elalemin erkeğiylle bu hissi yaşamasını istiyorsun.kıskanç sevgili gibi davranıyorsun
duyguların bu kıza garip.
Bu kadar uzun bir yaziyi bir kadın başka bir kadını tanımlamak için mi yazmis.
Çok ilginç.
evet iste bencede bana ne oluyo. Istiyorum ki elalemin erkegiyle bu hissi yasamasn bundan haz almasn ama bunu engelleyememEmpati gücüm cok yuksek kocasina üzülüyorum ama daha cok erkek arkadaslarimin eslerine sevgililerine üzülüyorum. Kendimi onların yerine koyuyorum sanırım
evet iste bencede bana ne oluyo. Istiyorum ki elalemin erkegiyle bu hissi yasamasn bundan haz almasn ama bunu engelleyemem
arkadaşların olarak görmediğin ortada iş arkadaşlarını ,
elalemin erkekleri dediğine göre
elalemin erkekleriyle bu hissi yaşamasını istemiyorum bundan haz almasın. ama engelleyemem.
oldukça erkekçe bir bakış açın var
öyle olsun sema:)Belirtmek istiyorum ki ben de evliyim ve is yerindeki bahsettigimiz o erkeklerin en az yarısı benim 11 yıllık arkadaslarim ailelerini tanıyorum.
Kizlar Allah askina ayni ortamda bulundugunuz bir kadinin ne giydigini bilmez misiniz? Yeri gelince kılı kirk yararsiniz şeytanin aklina gelmeyen detaylara takilirsiniz, ay ben ne giydigine bile bakmam diyorsunuz. Biraz samimi olun.
öyle olsun sema:)
Bir kadın diğer bir kadını durup dururken niye böyle anlatır bacim, sen sana normal geldiysen diyecek bi şey yok.Evet benim sorunlarim hep boyle çok şükür . Herseyide detayli anlatirim huyum kurusun. Bi gun büyük bi derdim olursa (allah vermesin) o zaman gorun siz beni sayfalar yazarim herhalde. Altında bisey aramayin yani ben böyleyim uzunnnnn uzunnn anlatırım
aaa tesüüf ederim sema,,Canım ne demek istediğini gerçekten anlamadım. Erkekmiyim ben yani şimdi :)) bu sonuç mu çıkıyor
Bir kadın diğer bir kadını durup dururken niye böyle anlatır bacim, sen sana normal geldiysen diyecek bi şey yok.