• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizinde çevrenizde böyle kadınlar var mı?

Ben anladim yaa kk de boyle bi tim var. Bunlar birbirlerini takip eden bilen taniyan tipler biri elestirince hep beraber hucum ediyolar. Onlara prim vermiyorum. Digerleri yorum yaparsa okurum arkadaşlar. Çünkü bu yazan kompleksliler bundan prim yapiyo istedikleri kadar yuklensinler .. :KK66:) gulerim anca ;)

Ben anladim yaa kk de boyle bi tim var. Bunlar birbirlerini takip eden bilen taniyan tipler biri elestirince hep beraber hucum ediyolar. Onlara prim vermiyorum. Digerleri yorum yaparsa okurum arkadaşlar. Çünkü bu yazan kompleksliler bunfan prim yapiyo istedikleri kadar yuklensinler .. :KK66:)
:confused::confused::confused::confused:

Ben anladim yaa kk de boyle bi tim var. Bunlar birbirlerini takip eden bilen taniyan tipler biri elestirince hep beraber hucum ediyolar. Onlara prim vermiyorum. Digerleri yorum yaparsa okurum arkadaşlar. Çünkü bu yazan kompleksliler bundan prim yapiyo istedikleri kadar yuklensinler .. :KK66:) gulerim anca :KK66:

Çete onlar canım. Hangi konuyu acsam ayni kisiler art arda yorum yapmislar. Birbirlerini cagiriyorlar heralde. Hadi şu konuya girip elestirelim diye.

Ben anladim yaa kk de boyle bi tim var. Bunlar birbirlerini takip eden bilen taniyan tipler biri elestirince hep beraber hucum ediyolar. Onlara prim vermiyorum. Digerleri yorum yaparsa okurum arkadaşlar. Çünkü bu yazan kompleksliler bundan prim yapiyo istedikleri kadar yuklensinler .. :KK66:) gulerim anca :KK66:
umarım benden bahsetmiyorsun. çünkü mesajlarımı genelde beğeniyorsun:)

Ya arkadaş bunun neresini anlamiyorsunuz neyse sıkıldım bu tip yorumlara cevap yazmayacağim gerizekaliya anlatir gibi anlatıyorum zaten bunaldim. O kisi umrumda degil ama davranışları gözümün onunde oluyo ve bana batıyor bu kadar basit. Siz salak olun farkina varmayin cevrenizdekileri bu didiklemek degildir gormektir.

He he ya ben yazdim uzun uzun takintiliyim sizde cevap yazdiniz psikologsunz hepiniz herseyi siz biliyosunz he tamam canım :) ben burda vakit harcıyorum derdimi paylaşıyorum sizin yaptığınıza bakın yürüyün bi gidin ya. Ben buraya iyi seyler duymak icin yazmadim zaten ama insanlar beni yargilasin diyede yazmadm. Yaptigiz saygisizlik baska bisey degil takildigim seyleri elestirip takildiginz seylere bakin. Adam akilli yorum yapabilen yazsın

Ya sema allah askina kendine gel bu ne hakaret begenmiyorsan ne isin var burda cik git o zaman hem kiskancsin hem sorunlusun hem yorum begenmiyosun ee ne yapalim o halde?

Evet herkes senin gibi değil karşısında kini yiyecek gibi incelemiyor incelese bile takıntı haline getirmiyor normal insan davranışları bunlar sana bu neden acayip geldi anlamıyorum cidden yardım almanı tavsiye ederim

Evet arkadaşlar taktım ki yazdım. Ama kiza degil yaptiklarina bana olan tavirlarina defolsun gitsin istiyorum tamammi ama çözüm bu degil. Biraz makul olun ya.. ilk defa böyle biriyle karşılaşıyorm diyorum çözüm öneriniz süper elestirmek :))

Kadını değiştiremezsin, kimseyi de işinden attıramayacağına göre iş ilişkisi dışında muhatap olmayacaksın. çözüm bu ha ben görmeye tahammül edemiyorum diyorsan iş değiştireceksin bu kadar basit.Zorla değil ya.

Ay cidden terapi al sen çok ihtiyacın var

Ne güzel işte,bırakın sızı model alsın,unutmayın Taklıtler aslını yasatır! Ne mutlu sıze taklıt ediliyorsunuz...Allah başka dert vermesin,kafanıza takmanıza değmez.

Bakın iş yerlerinde amirleri üstleri tarafından o kadar çok mobinge maruz kalıp sırf ihityacı olduğu için ayakta durmaya çalışmaya gayret eden insanlar var. her gün nefret ede ede ayakları geriye gide gide işe giden insanlar var. ne için ekmek davasına. anladığım kadarıyla bu kadının size fiilen zararı yok. tavır ve davranışlarından rahatsızsınız. rahatsızsanız muhatap olmayın. Bence işiniz çok rahat ve takacak yer arıyorsunuz. ben de iş yerimle ilgili bir konu açmıştım burada iş arakdaşım tüm işleri üstüme yıkmaya çalışıyordu. böyle bir konuda yardımcı olunabilir taktik verilir hani şöyle konuş falan ama sizin durumunuza nasıl bir çözüm üretilebilir.

Ha fiilen zararı dokunur hakkınızı arayın gelin yardımcı olalım fikir alışverişinde bulunalım.

Şimdi sema, öyle yazmışsın ki kadını kıskandığın, ona karşı içinde çekememezlik olduğu çok açık.Kadının seni kıskandığını söylüyorsun ama yazdıklarından asıl kıskanan sen gibisin.Bunu söylemek mi kötü oldu şimdi, sana bir ayna tutalım da kendini de başkalarının gözüyle gör istedik fena mı ettik.İş yerinde kimse farkında değil, üstelik kadının arkasından dedikodu etmeye çalışmışsın ama iş arkadaşların sana yüz vermemmiş.

Yanlış anlamışsın çünkü ben bu konuda senin anlattığın gibi algıladım olayı ve hak verdm. Ama çok beğendiğim birçok üye tam tersi yorum yaptı :)

Back