• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizinde çevrenizde böyle kadınlar var mı?

kendi kendini yiyip bitiriyor olması ve bi gün herkesin tamam sen şampiyonsun deyip ciddiye almayacağını göreceksin zaten sinirini bozmaya değmez üzül geç aksi bir insansanda kendini biraz daha sev fazlasına gerek yok bence.

Bak bu iyi fikir sema :)
Kokten cozum ...
hadi ortaligi yangin yerine getir
meraklan bekliyoruz :p

Hakketten öyle bisey yapsam nolur acaba :)) nolcak bana patlar olay onlar sıyrılır yine.

Bu arada çocuğunun gözlerini yeşil istemesi cok iyiymis ya :)

Neden ayni yorumu defalarca yapıyorsunuz :)) manidar
Siz uzun uzun iş arkadaşınızı anlatmışsınız..
Ne var sanki telefonun azizliğine uğrayıp istem dışı paylaşmışım...
Çok pardon birde bu arkadaş başka neler yapıyor?
Biraz daha anlatırsanız sevinirim ...
Merciii

Benim ilk iş yerimde de herkese mavi boncuk dağıtan yapmacık biri vardı. sonradan mavi boncuklar bir bir döküldü. gün geldi yarı yolda bıraktı o boncuk dağıttıklarını arkalarından da söylemediğini bırakmadı. Ben de ilk 10 gün içinde farkettim durumunu zira tutarsız davranışlarını sezdim ve ona göre temkinli davrandım ama kimseye de bir şey söylemedim şöyle böyle diye banane. Ha kafaya taktım mı hayır. ben işimi yapar giderim bana fiilen zararı yoksa umrumda olmaz ama tedbirimi alırım. Siz de öyle yapın istediği gibi davransın umursamayın. Zarar vereceğini düşünüyorsanız da temkinli davranırsınız iş ilişkisi dışında muhatap olmazsınız.

Son düzenleme:
Neden ayni yorumu defalarca yapıyorsunuz :)) manidar
Siz uzun uzun iş arkadaşınızı anlatmışsınız..
Ne var sanki telefonun azizliğine uğrayıp istem dışı paylaşmışım...
Çok pardon birde bu arkadaş başka neler yapıyor?
Biraz daha anlatırsanız sevinirim ...
Merciii

Etik bulmayabilirsin hoşuna gitmeyebilir sana ters olabilir ama yapacak birşeyin yok, en fazla muhattap olmazsın, kaldı ki sen sadece erkeklere davranışına değil herseyine takıksın 2 saat erken kalkıp hazırlanması seni ne ilgilendirir mesela?

Bir tek ben farkediyorum bana takıntılı diyorlar demişsin, demek ki insanlara senin davranışın daha garip geliyo, onlar seni tanıyan insanlar hani popülersin ya sana hak vermeleri lazım direk ama vermemişler, biz seni tanımadığımız halde aynı şeyi söylüyoruz: takıntı yapmışsın

Herşeye yorum yapmaya çalismayin tatlım bu kadar yorucu oluyosa ben kimseden zorla yorum istedim mi ki :KK66:

Sen de haklısın aslinda.ama öyle uzun uzun başkasının hayatını didikler gibi yazmışsın ki yorum yapmamak olmazdı.

Sana son bir tavsiye başkasının davranıslarını bu derece hasta misali takip etmek, kafaya takmak ve dert edinmek ona bir şey yapmaz ama sana zarar verir.

o kadar çoklar ki umursamamak
kendi arkadaşlarını o kişilerle tanıştırmamak sohbetlere girişini engellemek çözüm

Verdiğin cevabı alıntılayamadım ama yorumlarını okudum ve güldüm kusuura bakma. :KK53: Böyle uzun, uzun yazmışsın bir de komik. Ne kadar takmışsın açtığın konudan belli. Çevremde konu içinde anlattığın gibi kişiler var ya da yok, önemli değil ama senin gibi biri olmasını istemezdim. Erkeklerine davranışından tut, giydiği şeye kadar takıksın. İçim şişti okurken vallahi. Konuşma, muhattap olma diyeceğim ama zaten sorun bu değil ki.
Bizde de vardı böyle birisi, artık belli etmeye bile başlamıştı, bakışları ile bile. Bizde işte acıyorduk ona, yazık çok mutsuz galiba. Kompleksli galiba falan diye. :KK51: Şimdi ne yapıyor bilmiyorum.

Ya arkadaş bunun neresini anlamiyorsunuz neyse sıkıldım bu tip yorumlara cevap yazmayacağim gerizekaliya anlatir gibi anlatıyorum zaten bunaldim. O kisi umrumda degil ama davranışları gözümün onunde oluyo ve bana batıyor bu kadar basit. Siz salak olun farkina varmayin cevrenizdekileri bu didiklemek degildir gormektir.

He he ya ben yazdim uzun uzun takintiliyim sizde cevap yazdiniz psikologsunz hepiniz herseyi siz biliyosunz he tamam canım :) ben burda vakit harcıyorum derdimi paylaşıyorum sizin yaptığınıza bakın yürüyün bi gidin ya. Ben buraya iyi seyler duymak icin yazmadim zaten ama insanlar beni yargilasin diyede yazmadm. Yaptigiz saygisizlik baska bisey degil takildigim seyleri elestirip takildiginz seylere bakin. Adam akilli yorum yapabilen yazsın

Ya arkadaş bunun neresini anlamiyorsunuz neyse sıkıldım bu tip yorumlara cevap yazmayacağim gerizekaliya anlatir gibi anlatıyorum zaten bunaldim. O kisi umrumda degil ama davranışları gözümün onunde oluyo ve bana batıyor bu kadar basit. Siz salak olun farkina varmayin cevrenizdekileri bu didiklemek degildir gormektir.

He he ya ben yazdim uzun uzun takintiliyim sizde cevap yazdiniz psikologsunz hepiniz herseyi siz biliyosunz he tamam canım :) ben burda vakit harcıyorum derdimi paylaşıyorum sizin yaptığınıza bakın yürüyün bi gidin ya. Ben buraya iyi seyler duymak icin yazmadim zaten ama insanlar beni yargilasin diyede yazmadm. Yaptigiz saygisizlik baska bisey degil takildigim seyleri elestirip takildiginz seylere bakin. Adam akilli yorum yapabilen yazsın

Herkes aynı şeyi yazıyor, sen dönüp kendime bir bakayım demek yerine salak gerizekalı bilmem ne diyorsun?

Evet arkadaşlar taktım ki yazdım. Ama kiza degil yaptiklarina bana olan tavirlarina defolsun gitsin istiyorum tamammi ama çözüm bu degil. Biraz makul olun ya.. ilk defa böyle biriyle karşılaşıyorm diyorum çözüm öneriniz süper elestirmek :))

Didiklemek değil gormektir öyle mi, 2 saat önceden kalkıp hazırlandığını görüyo musun mesela,bu senin yorumun

Didiklemek değil gormektir öyle mi, 2 saat önceden kalkıp hazırlandığını görüyo musun mesela,bu senin yorumun

Bana anlatıyor 2 saat önceden kalkiyorum diye yoksa nerden bilebilirim. Zaten bakimli biri onu belirtmek icin yazmistim ne komik ya

Back