• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizinde çevrenizde böyle kadınlar var mı?

Gecen yil is yerimde boyle bir kadin vardi. Kendini ve kizini üstün gorup surekli overdi. Her gun her dakika... Şu kadar kilo et aldik , yok şu restoranda yemek yeriz vs... Boyle cumleler de kurardi. Ben de o kadinin komik duruma düşmesine guluyordum kıs kıs. :)) bence birakin , eglenmenize bakin. SacmaliklarinA bakip gulun. :)))

Sana çok batmaya başlamış kadın. Biraz uzak durmaya çalışsana. Kendini de doldurmuşsun. Hak veriyorum sinir bozucudur. İş yerinde bütün gün dip dibesindir. Ama farklı insanlarla takıl ve onunla diyaloga girme.

Gecen yil is yerimde boyle bir kadin vardi. Kendini ve kizini üstün gorup surekli overdi. Her gun her dakika... Şu kadar kilo et aldik , yok şu restoranda yemek yeriz vs... Boyle cumleler de kurardi. Ben de o kadinin komik duruma düşmesine guluyordum kıs kıs. :)) bence birakin , eglenmenize bakin. SacmaliklarinA bakip gulun. :)))

Bagira bagira konusurdu. Dusunsenize biri bagiriyor : 40 kilo et aldik. :))

Kisa etekler giyinirdi. Beni ilgilendirmez ama okulda giyilmez tabii. Ben giyerim boyle ,diye bagirirdi. :))

Bence bu kadar takılmayın. Kendinize ve kendi yakın çevrenize odaklansanız daha iyi olmaz mı ? Bırakın ne giyiyorsa giysin, kime özeniyorsa özensin. Her insanın türlü türlü huyu var belki kasten yapmıyordur bilemezsiniz ki... Bu şekilde çevrenize yansıtırsanız onlar sizi kompleksli biri olarak görürler ki öyle de olmaya başlamış sanki. Vardır böyle insanlar yok demiyorum ama insanları değiştirmek bizim elimizde değil, her gördüğümüz insanın da kendimiz gibi olmasını bekleyemeyiz. Artısı ve eksileriyle etraftaki insanları kabullenerek yaşamayı bilmek gerek. Hangimiz kusursuzuz ki? O insana da sizin bir takım huylarınız hoş görünmüyor belki. Kimse kimsenin eşi benzeri değil sonuçta...

hergun iş yeri ortamında gordugunuz insanlar ister istemez ilgilendirir ozel yasamı degil iş yerindeki tavrı zaten bayanın gozune batan hergun cevrenizde boyle biri olsa aman salla diyemezsiniz ki oda gelmiş icini dokmus bir nevi ..anlayabiliyorum cunku bir yakınımında aynı sey basına geliyor ne alırsa aynısını alıyor nasıl giyinirse ertesi gun onu giyiyor ama milletin onunde kendini ove ove bitiremez cok itici ama eninde sonunda insan bu konu hakkında konusma istegi duyuyor:)

Kızlar bazı kadınlar var ki ilgi hep onlarda olsun en güzel en iyi onlar olsun istiyorlar.. ve hem cinsim olarak malesef bunu farkediyorum. Keşke gormesem ama yapılanları görüyorum.

Mesela is yerinde bi bayan var. Gelir sürekli şöyle güzel bi hayatım var böyle yakışıklı bi kocam var benim kaynanam dünya iyisi modunda bir insan (bayanlara karşı ). Aman allah iyilik versin daha iyi olsun bende hayatımdan gercekten çok memnunum (elbet insanin her istedigi olmayabilir ama kesinlikle sorunlu bi hayatım yok) ama bi arkadasm bana derdini anlatirken ben kendimden boyle guzel ornek veremem ya susarım ya da kendimle ilgili bende kötü bisey anlatmaya calisirim. ama durum bundan da ibaret de değil ki...

Erkeklere karşı daha farklı asla eşinden bahsetmez kendini över sadece. Gayet sıcakkanlı. Mesafe 0. Dokunur falan konusurken. (Bende sıcakkanlıymdr ama belli bi mesafem vardır )Sanki kırk yıllık ahbabı gibi. herkesin ilgisi onda olsun ister. Bundan haz alır (evli?) Kahkahalarını tavırlarını görmelisiniz. Biri ona iltifat etse yemin ederim o gun tavirlarindan anlarsiniz :))

Daha da sinir olduğum konu; gelelim bana olan davranıslarına..mesela o gun ben ondan daha itinali giyindim diyelim (ki her sabah sac bas yapmadan cikmaz evden ekstra 2 saat erken kalkar o derece) ertesi gun hemen cok daha guzel hazırlanıp gelir ekstra o çabayı farkedersin yani :) Bunu denedim ve kesin eminim artık . Ve daha ilginci kendini cok güzel hissettiği guzel giyindigi gun hiç konuşmaz slm bile vermez bana :) simdi merak edeceksiniz söyleyim hemen normal guzellikte ama alımlı kadın şimdi allah için bende bisey demiyorum zaten ama bi Angelina Jolie değil yani :)) kaldı ki bu bunu gerektirmez de... benimde güzel olduğumu söylerler bende öyle görürüm zaten kendimi daha iyi ornek cok guzel arkadaşlarm vardır ben hic böyle bisey gormedim. Güzellik göreceli bi kavramdır kaldı ki hersey demek te değildir ben cok sevdigim insanlari hep cok guzel görürüm mesela gülerler bana :) Cok saskinim gercekten. Ben saçıma bi degisiklik yapsam hemen o da yapar. Kendime yeni ne aldım o da aldı yemin ederim tarzını değiştirdi 3 senede resmen :) bambaşka giyinip kuşanıyor şimdi. . Bunlarn hic biri sorun degil hatta ben kimseyle bu tarz sorunlar yasamam daha cok hosuma gider beni begeniyor ki aliyor derim. Asla bu konuda takıntılı bi insan degilimdir. Ama onun içinin kaynadıgını hissediyorum. Bunları gerçekten ayyy ne guzel olmus bende alayim yapayim diye gıpta etmesinden degil o böyle nasıl olabilir ben daha iyi olmaliyim diye yapıyor. Bi de hani insanin bi kere dikkatini çekince hep batar ya o misali.. bir de oyle bir giyiniyor ki hersey meydanda.. bunu öyle bir yapıyor ki kimse anlamıyor ama hayret ediyorum (yanlışlıkla açilmis gibi v.s). . Göstere gostere yapsa bu kadar batmaz bana herhalde onun ne niyetle yaptigini biliyorum ve kimse anlamıyor ya ondan daha bi uyuz oluyorum. her fırsatta beni bozmaya çalışır miletin içinde (genel yapısı bu insanlara karsi zaten dandun konuşur) hayret bisey ya :)) anlayacağınız ruh haline göre bana bi iyi bi kötü...

Bunu insanlara çıtlattığımda ya kimse farkında değil ya da kimsenin umrunda değil :)) hatta ben onunla ilgili konuştuğum için bazı kişilerin gözünde o değil de ben takıntılı duruma düştüm :)) Bu duruma da ayrı üzülüyorum. Nasıl olurda farkına varamazlar içindekilerin nasıl göremezler yaptıklarını diye... ben mesela hadi diyorum bakmıyım muhattap olmayayım gözümün önünde nasıl görmezden gelebilirim ? Samimi soruyorum.

Sizinde çevrenizde böyle bayanlar var mı? Nasıl davranmalıyım? Ben ilk kez karşılaştım bi anlam veremiyorum doğrusu. .

(ben iş yerinde ondan daha uzun yıllardır çalışıyorum ve konum itibariyle daha iyi yerdeyim ve daha cok yakin arkadaşm var kafanızda oturması için açıklıyorum komik ama onun kafa yapısına göre daha popüler diyelim )
Mesleğiniz nedir? Diye açıkçası merak ettim.Hani iş yerinde ondan daha üstteyim falan deyince şirket çalışanı sandım.Yani meslektaşmışız ,açıkçası 12 senelik öğretmenim ama şimdiye kadar asla,kimden iyi giyindim,kim ertesi gün benden iyi giyindi? Diye hiç bakmadım.Bence çok takılmayın,o kıyafetiyle ya da tavrıyla kendini gösterme çabasındaysa bence o kişinin sorunu.Aslolan oradaki eğitim kalitesidir diye düşünüyorum naçizane...

Benim de ilgimi çeker böyle tipler. Ama muhatap bile olmam zaten sürekli kendini anlatan kimseler sıkıcıdır. Bir de üstüne evli bir bayana yakışmatan hareketlerde bulunuyorsa o insandan zarar gelebilir. merhaba merhaba ötesi yok... Onu değiştiremeyecegine göre dikkatini başka şeylere yönelt ilgilenmemeye çalış

Uzun uzun yazdım ki anlayasınız diye.. anlamak istediğiniz gibi anladığınızı unutmuşum pardon.

Ne giydigi umrumda degildi ta kiiiiii davranislarindaki degisikligi farkedinceye kadar. Yoksa diger arkadaslarm bugun ne giydi onu bilemem herhalde. Neden asıl konuya odaklanmak yerine saldiracak bisey ariyorsunz?

Gerçekten amacınızı anlamıyorum. Kiskandigimi dusunebilirsinz saygı duyarim ama mesajlarinizda bi çözüm yok bu da isin komedisi :)) yazmak icin yazin bakalım. .

Zaten sinir olmasam oturup buraya yazmam neyin kafası ? Böyle sacma sey mi olur ya? Bi de siz mi sinir edeceksinz simdi anlamadım neyin savunma psikolojisi bu? Adam akilli acikladim iste neden boyle yapiyor diyorum. Benim dikkatimi cekiyor keske cekmese diyorum zaten kiza bisey yapacağım da yaptigim da yok. Kendime kızıyorum milletin ..de olmayan kizi niye takiyorum diye. Ilgimi cekmese keske diyorum.

Ne istiyorsunz allah benim belami versin. Ben fesatin tekiyim kizcagizin milletin kocasini ellemesine niye sinir oluyorum istedigini elleyebilir bunlar belkide sizin kocalariniz olsa bile. Benimle cani isteyince konusur istemezse konuşmaz buna sinir olmam benim aptalligim.

Ben yeni üyeyim de kk formatı bu sanırım.

Lütfen cozum onerisi olan yazsın.

Bence bu kadar takılmayın. Kendinize ve kendi yakın çevrenize odaklansanız daha iyi olmaz mı ? Bırakın ne giyiyorsa giysin, kime özeniyorsa özensin. Her insanın türlü türlü huyu var belki kasten yapmıyordur bilemezsiniz ki... Bu şekilde çevrenize yansıtırsanız onlar sizi kompleksli biri olarak görürler ki öyle de olmaya başlamış sanki. Vardır böyle insanlar yok demiyorum ama insanları değiştirmek bizim elimizde değil, her gördüğümüz insanın da kendimiz gibi olmasını bekleyemeyiz. Artısı ve eksileriyle etraftaki insanları kabullenerek yaşamayı bilmek gerek. Hangimiz kusursuzuz ki? O insana da sizin bir takım huylarınız hoş görünmüyor belki. Kimse kimsenin eşi benzeri değil sonuçta...

Teşekkür ederim.

hergun iş yeri ortamında gordugunuz insanlar ister istemez ilgilendirir ozel yasamı degil iş yerindeki tavrı zaten bayanın gozune batan hergun cevrenizde boyle biri olsa aman salla diyemezsiniz ki oda gelmiş icini dokmus bir nevi ..anlayabiliyorum cunku bir yakınımında aynı sey basına geliyor ne alırsa aynısını alıyor nasıl giyinirse ertesi gun onu giyiyor ama milletin onunde kendini ove ove bitiremez cok itici ama eninde sonunda insan bu konu hakkında konusma istegi duyuyor:)
başka adama masaj yapıyorsa napayım. bana ne. gerçekten bana ne. ceketinide düzeltir. oda beni ilgilendirmez. sallarım gitsin. mesafe koyarım. bellide ederim bu mesafeyi. işime bakarım sonrasında. ha gelir beni rahatsız eder o zaman ayrı

Cok tesekkur ederim anlamaya çalıştgnz için :)

Uzun uzun yazdım ki anlayasınız diye.. anlamak istediğiniz gibi anladığınızı unutmuşum pardon.

Ne giydigi umrumda degildi ta kiiiiii davranislarindaki degisikligi farkedinceye kadar. Yoksa diger arkadaslarm bugun ne giydi onu bilemem herhalde. Neden asıl konuya odaklanmak yerine saldiracak bisey ariyorsunz?

Gerçekten amacınızı anlamıyorum. Kiskandigimi dusunebilirsinz saygı duyarim ama mesajlarinizda bi çözüm yok bu da isin komedisi :)) yazmak icin yazin bakalım. .

Zaten sinir olmasam oturup buraya yazmam neyin kafası ? Böyle sacma sey mi olur ya? Bi de siz mi sinir edeceksinz simdi anlamadım neyin savunma psikolojisi bu? Adam akilli acikladim iste neden boyle yapiyor diyorum. Benim dikkatimi cekiyor keske cekmese diyorum zaten kiza bisey yapacağım da yaptigim da yok. Kendime kızıyorum milletin ..de olmayan kizi niye takiyorum diye. Ilgimi cekmese keske diyorum.

Ne istiyorsunz allah benim belami versin. Ben fesatin tekiyim kizcagizin milletin kocasini ellemesine niye sinir oluyorum istedigini elleyebilir bunlar belkide sizin kocalariniz olsa bile. Benimle cani isteyince konusur istemezse konuşmaz buna sinir olmam benim aptalligim.

Ben yeni üyeyim de kk formatı bu sanırım.

Lütfen cozum onerisi olan yazsın.

bela okumayın kendinize. hele bu kadın için. yok sayacaksınız. çözüm bu.

Back