sizin evinize hiç bu tip bir insan geldi mi ???

Saka gibi yaaa.. Böyle misafiri camdan ayagina ip baglayip sallamak gerek.. Herkeze ibret olsun diye
Umarim esin kizmamistir bu olaya?

Sorun sadece onda degil sizdede probleminizi dile getirirken bile insanlari kucuk goruyorsunuz issiz ev hanimi vs, gibi oyleyse ne olmus ?
1.arkadaşın meslektaşım olduğunu kendisinin çslışmadığını ve bana sizin meslektekiler devlette çalışanlar paragöz gibi ithamlarda bulunduğu için işsiz dedim.
2. ev hanımı dedim cünkü ben çalışıyorum o gittikten sonra ki cuma gelip pazar akşamı gitti evi toplayacak temizleyecek vaktim olmadığınını anlamalıydı yani onun için temizlik vakti sıkıntı olmayabilir ama benim için sıkıntı

kıskançlıktan çatlamış bir kadının ruh hali.:))
çok ayıp etmiş.
sende hata yok.
bana böyle yapan arkadaşımı anında siler atarım.
neden çünkü gerçek dost değildir.
kalbinde fesatlık besleyen dostu ne yapayım ben.
iyi sabretmişsin 3 gün.

Ev görmeye üç gün kısmında şok geçirdim:) Evin iuc saatte olsa sbah gelir akşam biner gidersin be kardeş bu ne rahatlik.

canım benim bana da böyle davransan ben 3 gün değil 30 gün kalırım

Calisan bir çift olarak bir haftasonunuz rezl olmuş maalesef esinizede mahcup oolmuşsunuzdur adamcagiz der bbumudur senin arkadaslarin diue

o ne öyle ya düşüncesiz misafir hakikaten kötü oluyor. Benimde başıma geldi biliyorum. Bir daha görüşme bence

ayni sorunlarla bende karsilasdim kucuk kizimin cantasi full donatimli icinde yok yok millet oyle goruncemidir nedir bezin varmi fazla tozmama sicak suyun varmi eee kocaman sicaksu termosunu goruyorlar yok desem olmaz bari sicaksu veriyorum bide hazir su istiyorlardi artik nefret etmeye basladim tek tek bahaneler buldum bulusmamak icin en son esim arkadasinin hanimiyla tanistirdi piknige gittik kadin cocuklari nasil evde unutmamis dedim hicbir sey almadan gelmis herseyi benden istedi o oldu o koca cantayi tasimadim attim cantama 2 bez bir yedek kiyafet yeti bana

Arkadaşının analizi bence = kıskançlık + kötü karakter + annelik depresyonu

kıskanmış sanırım.. Bence de çağırmayın eşinizle aranız bozulur :) Misafirlikten çıkmış sizin evi otel gibi kullanmış arkadaşınız... Ben yerinizde olsam asla evime çağırmazdım. Çok isterse dışarıda görüşün olsun bitsin...

Bu kadar zamanlık arkadaşın hiç mi renk vermedi, hiç mi tanıyamamışsın? İlginç...

resmen kıskandığını belli etmiş.benim halamda bizim eve hayırlı olsuna gelip hiç sigara içilmemiş salonda sigara yaktı üstüne yepyeni halımıza sigarasını düşürdü.hala halıdaki yanık izini gördükçe sinirleniyorum.bazı insanlar çekemediği şeye böyle zarar verirler işte :/

Evine teklifsiz gelip,3 gün kalacak ve bu kadar rahat davranacak samimiyeti senden almış,yüz bulmuş olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…