sizin evinize hiç bu tip bir insan geldi mi ???

Çok sabırlısınız ... Ben terslenmiş eşimde evden kovmuştu kesin.. Ki benim eşimin huyunu bilen gelip bşzde kalmaz. Aşırı titizdir . Öyle eve gel dağıt falan mümkün değil . Arkadaşları bile eve gelirken çoxuklarını evde bırakır. Eşime kızardım ben şimdş hak verdim ...

Evimi bırak hayatıma giremez bu tip saygı yoksunu kendini beğenmiş insanlar

Misafir berekettir, iyidir, hoştur ama böyleleri insanı misafirden soğutabilir.
3 gün kalan misafirin ayrı bir dikkati, özeni olmalı ki giderken gönül rahatlığıyla "tekrar beklerim" diyebilesiniz.
Misafir diye suyunu çıkartmanın alemi yok.
Her neyse geçmiş olsun efenim

bana tanıdık geldi bu tavırlar. üstelik arkadaşım olsa yol vericem gidicek ama abimin eşi olunca mesafeyi koruyarak idare etmeye özen gösteriyoruz anlattıklarına benzer şeyler yaşıyoruz her eve geldiğinde. Allah sabır versin.

Gelmedi. İnşallah gelmez. Arkadaşınızın iyi bir psikoloğa görünmesi laxım. Hiç normal hareketler sergilemiyor. Kocası bu davranışlar karşısında yerin dibine girmiyorsa onda da var bir noksanlık.

Geldi gelmez mi hala da geliyorlar, esimin yurt disindan akrabalari turkiyeye her geldiklerinde habersiz catkapi gelir bikac gun kalirlar istanbulu gezecegiz alisveris yapacagiz diye (istanbulda tek biz variz) yer icer batirir giderler. Yaptigim yemegi begenmez evim daginiksa laf ederler. Ellerini ceplerine atmaz surekli meyve yok mu cerez yok mu diye biseyler isterler ki maddi durumumuz da ortada... bana kalsa hepsini kovarim da esimi kiramiyorum, benim ailem de sık sık geliyor cunku...

arkadaşım diyorsun..madem böyle biriyle arkadaş olmuşsun çekeceksin kahrını..

malesef geldi Allah bir daha getirtmesin dicem günaha giricem üzülüyorum sonra
iki kişi geldi aynı bu kişi gibi
yemin ederim fazlası var eksiği yok
bizden önce açım ben diye sofraya oturmalar masanın üstü niye dolu diye söylenmeler
üstelik bizim çamaşır makinesini bozdu çocuğu ve bilimum teknolojik alet mefta hangi birini anlatayım ki
Allah uzak etsin diyorum cinnetlik bir durum çünkü
hasta oldum yataklara düştüm resmen söylesem kimse inanmaz
insanların içi pis fesat

Annemin komşusu nun üniversiteden arkadaşı başka bir şehirden kalkıp geliyor yıllar sonra tabi ara ara görüşüyorlarmış. Ve misafir gidince anlaşılıyorki tüm ziynet eşyalarını çalmış. Yani oda arkadaşını tanımamış.

Şaka gibi komşuymuş sizdeki de. Ben okurken sinirlendim valla. Çok da sabırlıymışsınız.Beğenmediyse zorla tutan yok heralde çekip gitseydi evine.

Sorun sadece onda degil sizdede probleminizi dile getirirken bile insanlari kucuk goruyorsunuz issiz ev hanimi vs, gibi oyleyse ne olmus ?

Geçmişte kendinize bu kadar biletecek, ne yaptınız yahu?
Şaka bir yana kıskanmış sizi. Baya hemde.
Kıskanacak birşey yok demiştiniz.
Ama bu sadece ev almanızla alakalı değil.
İşiniz olabilir, elinizle ilişkiniz olabilir, belki düğününüz olabilir. Ailecek birlikte toplanıp eyleniyor olabılırsınız. Sebep neyse artık, sizi fena halde kıskanmış.
Ki bence işinize, daha doğrusu meslekdaşlarınıza bu kadar yüklendiğine göre, çalışıyor ve kendi mesleğinin yapıyor olmanız, sebeplerden biri.
Eşiyle arası nasılmış?
Eşi ondan yaşça büyük mü?
Ayrıca, çocuğa masaya vur demek de nedir?
Kılçıklığın bile bir adabı var.
İyi idare etmişsiniz.

Geldiii geldiii ama bizimki akrabaa ama ne akrabaa şeytan görsün yüzlerini..
Hiç hazetmiyorum etmicemde...
Bi kaç yıl geçti üstünden.. Ananemin evine geldiler bizde orda yaşıyoruz ev müstakil bahçeli iki katlı..
Bayanın 3 çocuğu var yaramaz demek yaramaz çocuklara haksızlık olur.. anneleride bir okadar sorumsuz zaten..
Çocukları fırtlatmış ama terbiye edep adam öğretmek yok..
Bahçedeki kedilerimi hırpalamalar hayvan kaçınca kuyruğundan tutup çekip yakalamaya çalışmalar..
Anneside kıkır kıkır gülüp oğlum yapma diyor yarım ağızla anca.. tabi annesi terbiye vermemiş ki çocuk annesinin sözünü tınlamıyor hiç..
Bütün bahçeyi talan ettiler büyümüş yetişmiş sebzelerin içine dalıp ezip durmalar..
Ananem tavuk besliyodu o sıra tavuklar için bir dolu yem çuvalı vardı.. gidip o çuvalın altından delmeler bütün yem kum saatı misali yere döküldü durdu..
Annesi mi ne yaptı kocaman bir HİÇ.. Annesi terbiyesiz olunca çocuklar kime çeksin zaten...
Sürekli bizim evden çığlık sesleri geliyordu çocuklar edebiyle oynamıyor ki deli dana gibi koştur koştur...
Kafa göz yarılcak anca oturcaklar öyle...

Yemek temizlik banyo konularını hiç demiyorum bile..
Ben banyo yapıyorum çocuk kapıya dayanıyor sanki babasının malı.. ne istiyordu anlamadım hala içeri mi alayım ne yani..
Bahçemizde domates ve her türlü sebze yetiştiği halde ananem yetiremedi hiç birine ve kadının 1 haftada bütün emeklilik maaşını yediler resmen...

Daha anlatılacak neler var da bu bile uzun oldu.. Hatırladım tepem attı yine...
Ben öğrenciyim başka şehirde okuyorum onlar bize gelecekleri zaman üni okuduğum şehirde işim olmasa bile alıp başımı evime geliyorum..
Yıllar oldu yüzlerini görmedim görmekte istemiyorum.. Benden uzak cehenneme direk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…