- 5 Nisan 2008
- 1.019
- 766
- 408
- Konu Sahibi narkisos2002
-
ayyy muhattap olamam heralde bu ne bebu konu bana da bir misafiri hatırlattı. eşimin iş arkadaşı eşiyle geldi ilk defa görüyorum hoş geldin dedim.hamile 9 aylık. ilk dediği laf eşinin kızı olduğunu biliyordum da bu kadar büyük olduğunu bilmiyordum dedi.beni eşimin kızı sanmış ses çıkarmadım. yemek hazırladım kaşığı koydu tabağa bunu böylemi yaptın buna şunu koysaydın kaşıkla karıştırdı durdu embesil tövbe tövbee.bitmedi dahaaa evim dublex kirasını sordu söyledim siz şimdi böyle lüx evde oturuyorsunuz ama yarın bir gün işsiz kaldığınızda ne yapıcaksınız dedi.allah büyüktür dedim ben çokkk duydum öyle deyipte aç gezenleri deyiverdi:) bir arkadaş daha vardı hafif kilolu kadın yemek yicek bu kiloyla bu saate yemek mi yenir dedi. sonra da o arkadaşın eşinin hoca olduğunu duydu bizim bir hoca vardı karısı senin gibi kapalı bakımsız şişmandı 20 yıllık karısını bırakıp genç kız aldı dedi:) nerdeyse kolundan tutup atıcam zor sabrediyorum.bebeği oldu mecbur görmeye gittik çocuğu için acıyorum ona ağlayınca kardeşten farkı yok diyor. benim iki kızım var ki şükürler olsun onunda bir kızı oldu ve yine hamile yana yakıla beni arıyor oğlu olucakmış 3 doktor demiş bananeeeeeeee yaaa.ben kızlarımla gayet mutluyum.en son geldiğinde bana diyorki eşin sana doğum hediyesi almaz hep kız doğuruyorsun erkekler erkek ister dedim benim eşimde yok öle bişey var var ben bilirim erkek istiyor diyor sonra da 3, yü yapma yeter sana iki kız erkek olur diye düşünme diyor. kaçabildiğim kadar kaçıyorum aradımı açmıyorum gelmek istedilermi yokum böyle ayarsız terbiyesiz insan mı olur benden uzak nereye isterse direk olsun:)
pardon ama yuhhhhbenim evime göğüslerin açılıyor badini değiştir diyen misafir geldi. kocasını kıskandı herhal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?