sizin evinize hiç bu tip bir insan geldi mi ???

narkisos2002

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2013
152
168
303
İstanbul
mrb hanımlar size evime gelen ve sinirlerimi yıpratan adeta üstümden kamyon geçmiş hissi yaratan misafirden bahsetmek istiyorum .sorun bende mi onda mı siz soyleyin
arkadaşım bir süre önce arayıp bize gelmek istediklerini soylediler .yeni ev aldık hayırlı olsun demeye. iki buçuk saatlik mesafede oturuyorlar ve bebekleri var. neyse geldiler 3 gün kaldılar.
daha kapıdan girer girmez saçma tavırlar başladı.bebekleri küçük ama gelirken çocuğa ne mama kabı ne mama önlüğü nede bir çıngırak getirmemiş neyse ilk sorun tupperınız yok mu havuç yok mu çocuğa mama yapıcam bu arada çocuğum yok yeni evliyim 1 yaşında çocuğa ne verilir inanın bilmiyorum eve süt falan hazırladım tabii tavuk suyu yaptım taze vs... neyse dedim normal saklama kabı var olur dedi eksik neyse gidelim alalım dedim neyse dışarı cıkalım dediler çıkarttık gezdirdik eve donduk ben cok acım ne zaman yemek diye tutturdu hemen hazırladım zaten hazırlık yapmıştım onlar gelmeden neyse eşim bakkala ekmek almaya gitti ki eve 30 metre falan ben bekleyemem dedi herkesten once oturdu masaya yedi yemeğini sonra benim makyajımı temizlemem lazım yüz yıkama jelini ver göz makyajı temizleyicin yok mu nemlendiricini ver ...bu arada arkadaş sofraya ne bir tabak koydu nede kaldırdı 3 gün coğununa mama hazırladı ne çöplerini çöpe attı ne bulaşığını hatta arta kalanı olduğu gibi tezgahın üstüne attı. sonra çocuğun bezini koltuk üstünde değiştirme ianın 3 gün canım çıktı iki gün dışarı gezmeyede goturdük,3 öğün sofra kurduk, yine memnun olmadı ve memnun olmadığını utanmadan söyledi.bende bu eve gelen ilk misafir sen değilsin daha once hiç boyle tekpi almadım dedim.iyi o zaman git onlarla arkadaşlık yap dedi !!!bu arada yeni evliyim demiştim en son sinirimi zıplatan sey çocğun eline sert bir cisim verip salon yemek masasına oturup vur kızım oyna yapması oldu bu arada sürekli çocundan dert yandı ki 3 gün cocuk ağlamadı bile ne versen yiyor garibim neyse çok uzatmıcam arkadaş evimden gitti 3. günün sonunda gitti sonuç :
evde ne kadar yorgan varsa indi bebek yer yatağında yatmalıymış yatak yaptı
mutfağın lamba düğmesini kırdı (gece cocuk uyumadı diye sinrle vurarak )
2 adet halımın yıkamaya gitmesi gerekiyor (bebek değil kendisi kirletti)
canım cıktı ama memnun olmamışlar. ayrıca arkadaş evlendi gittim çocuğu oldu altınımı aldım yani kendisine en ufak kaba bir tavrım düşüncesizliğim olmadı kendisi 15 yıllık arkadasım ilk defa aynı ortamda konakladıkbu arada çalışan bir bayanım (bu arada sürekli sizin meslektekiler pek bi paragöz gibi saçma sapan eleştirilerde bulundu ) arkadaşım ev hanımı (aslında kendisi meslektaşım ama 30 yaşında ve hala işsiz)bir daha bu kadar anlayışsız ve kaba bir insanı evime davet etmeyi düşünmüyorum sonuçta evimi bu hale getirirken pazartesi işe gideceğimi biliyor kendimi misafir ağırlamaktan cok cocuğundan bıkmış birirnin arkasını toplarken buldum.acaba hata bende mi de sormadan edemiyorum ??? sizce

tabi ki sende sorun
arkadaşının bu özelliklerini bilmiyor muydun ayrıca hayırlı olsuna geldilerse neden kalıyorlar ya da kalmalarına izin verdin anlamadım...

o kadar çok sorundan bahsetmişsin ki, bende mi sorun diye sorman komik olmuş

sen haklisin bence kardes hata onda misafirse misafirligini bilsin ne o oyle gorgusuz gibi hem yatiya gelen bir anne cocugun herseyini getirmek zorunda oyle dilenci gibi buyun var mi suyun var mi denmez ayip yok havuc varmi yok bilmem ne, ne yiceksen getiriceksin getirmezsen onune ne koyuluyorsa onu yiceksin nefret ederim boyle insanlardan

aynı ortamda hiç kalmamıştık daha önce nerden bileyim . sonuçta küçük bebek ver otobüsle geldiler ayıp olur misafir etmemek dedim

Sabrina hayran kaldim.

• Ne arar ne sorarim bir daha sizin yerinizde olsam. O sizi dost gibi gormuyormus demek comak sokmaya zarar vermeye gelmiş resmen.
Evime gelen insan bir esyama bile isteye zarar veremez kimse kusura bakmasin malim kıymetlidir. Birine gittigim zamanda cocugumu göz hapsine alir kimseye zarar verdirtmem ne demek " vur yap" 3 gün iyi dayanmissiniz ben 3 saatte yollandirirdim.

mesele havuç değil inanın ailemde hiç küçük çocuk yok benim aklıma tavuk suyu süt geldi ne biliym havuç gelmedi birde soyleme tarzı çirkin di ne biliym kusur işlemiş esirgemiş gibi

mesele havuç değil inanın ailemde hiç küçük çocuk yok benim aklıma tavuk suyu süt geldi ne biliym havuç gelmedi
ben anladim seni ama bi misafirda kalkip o var mi bu var mi demez dememeli yani ne varsa evde onu vericek cocugunun havus suyu icmesini istiyorsa evinde yapip hazirlayip oyle gelcek misafirlige

böyle insanlara çok kızıyorum..bi kere bu ne rahatlık ya..sen kendi evinde değilsin, kimsede senin arkanı toplamak zorunda değil..ne zannediyor acaba kendini..bide bu kadın mutsuz ve tatil modunda konaklamış senin evinde...neyse bi daha almazsın sende..

O arkadasin resmen 15 sene biriktirdigi ofkeyi 3 gunde cikarmis
Kiz resmen kinliymis sana, cagirma tabi.
Bu arada issiz, 30 yasinda, ev hanimi gibi seyler soyleme bence, belki kendisi istememistir boyle olmasini
yanlış anlamayın ev hanımı olmasını aşalamıyıorum bunu yazma sebebim meslektaş olup beni işim sebebiyle eleştirmesi oldu bu arada devlet memuruyum öğretmen kendiside ama bana devlette çalışan öğretmen kültürsüz paragöz gibi seyler soyledi acaip rahatsız oldum

Rahatlığın dibine vurmuş kendisi.Ben olsam katiyen görüşmem böyle bir insanla bir daha.Terbiyesiz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…