sizin evinize hiç bu tip bir insan geldi mi ???

Yazmaaa. Höst yani bunlar ne ya? Hiç mi terbiye almamışlar bunlar. Tövbe tövbe.

bu ne kustahlik ya? akraba degil, aileden degil, gerekirse gorusmezsin olur biter.. benim annem kardesim bebekken cantasinda corba bile tasirdi, kasesi kasigi olurdu muhakkak, gittigi yeri rahatsiz etmemek icin..
insan cok bozulur binbir hevesle agirlamayi beklerken boyle bi terbiyesizlik ve memnuniyetsizlik insanı ne kadar uzer, bozar..
mesafeni koy gitsin..

inanın bana ders oldu bir daha yatılı misafir mi !!!!! hayretler içinde kaldığım nokta çocuk kussa kirletse amenna ne anlar cocuk kusur bulunmaz garibim hiç bisey yapmadı zaten ben annenin yapıyo olmasına şaşırdım

Şaşırmıyorum , şaşıramıyorum ... hizmeti , ikramı , hesap ödemeyi kesersen gelmiyorlar ! Bugüne kadar ki helal hoş olsun ! Ne diyim . Sıkmayın canınızı . Allah iyilerle karşılaştırsın .

Yeni evliyken banada denk gelmişti ki bende o dönem yoğun çalışıyordum bizim ev o dönem hastanenin karşısındaydı eşimin akrabası çocuk hasta olunca karı koca ve 6asta çocukları ile onalrı elimden geldiğince iyi uğurlamaya çalıştım ve kadın ve eşi hazırladığı yemeği yemediler ki o akşam pizza yapmıştım köylü olunca hamur işi severler diye ama kadın demez mi bu neci?

Kafamın tası epey atmıştı başka misafirlerde gelirdi sırf hastaneye yakın olduğumuzdan ki çalışan olarak epey çektikten sonra taşındıkta kurtuldum köyden gelenlerden ve pişirdiklerimi beğenmiyenlerden ki bu köylüleride düğünümdede hiç görmedim eşimin aile çevresi epey geniş ve tanınmış bir aile olmanın sonucu

Kıskanç ve pis bir insanmis birde yeni ev almissiniz meraktan gelip bakmak istemis bisey cikaracak ya ayip gercekten nefret ederi boyle tiplerden sizde hic sorun yok bence. Bize de boyle bi misafir gelmisti ama 40 yaslarinda falan bende 13 14 yaslarindaydim o zaman elimde küçük Vantilatörm vardi bilirsiniz belki utanmadi o benim olsun diyo en basidi bu. Odanin ortasinda sen tut altindakileri indir dengesiz hareketler yani hic hos degil ama bosver sen surekli hosgoruyle davranmissin önemli olan bu bence. O kendi derdine yansn.

kardeş sabır da level atlamışsın maşallah..

Kıskanan insan gördümde bu kadarını hiç görmemiştim lamba düğmesi kırmak nedir yahu

Arkadas size tatile gelmiş. Sizi hizmetli evinizi otel odası gibi sömürmüş. Madem memnun kalmamiş, bir dahaki sefer başka oteller tercih etsin , uyuz !!

Ayy çok gıcık oldum, yeni evli bir insan bilmezki çocuk ne yer ne içer, bizimde ailecek gidip geldiğimiz insanlar var akşam çaya gelirken bile çocuğuna çorba getirir getirme burda var desemde olsun canım der olur olmaz niye sıkıntıya gireceksin vardı aldım elime der çokda severim gidip gelmekten keyif alırım, sorun sende değil, kıskançlık gibi geldi o sinir ne öyle başkasının lambasını kıracak kadar ..

Kğskançlıgını bariz gösterms asla izin verme evine gelmesine. Annemler 2saat u zaktalar ya bi gün kalir yada hiç... binlar çok piskinmiş.. 15yılda hiçmi tanımadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…