sizin evinize hiç bu tip bir insan geldi mi ???

aynı ortamda hiç kalmamıştık daha önce nerden bileyim . sonuçta küçük bebek ver otobüsle geldiler ayıp olur misafir etmemek dedim
aynı ortamda kalmayı geçtim hani bi çay içilirken, muhabbet ederken ne bileyim en azından alışverişe yemeğe vs gidildiğinde anlaşılır karakteri... uzaktan akraba falan mı arkadaş mı anlamadım.
sen gayet iyi niyetli düşünmüşsün umarım arkadaşın da yaptığı terbiyesizliklerin farkındadır ve biraz olsun utanır.
yazık çocuğa acıdım ben

ev sahibi olmak gerçekten sanattır,
tüm şu yaşananlara rağmen
çekip gideyim, hava alayım, uyuyayım deme lüksünüz hiç yok,
sesinizin tonuna kadar kontrollü her şey...

arkadaşınızın tüm saygısızlığına ve kaprislerine rağmen krizi iyi yönetmişsiniz,
hatalı değilsiniz elbette, sabrınızı tebrik ederim

lise arkadaşım kendisi eskiden boyle biri değildi ne bileyim evlilik mi cocuk mu yıprattı hem çok kızdım hemde üzüldüm açıkçası

Tam ağzına kürekle vurmalık. Tatile mi gelmiş hanımefendi yayılmışta yayılmış. Ben olsam bi daha selam vermem. Terbiyesiz kadın. Ararsa bir daha hotel dolu dersin

Kendisinin ne kadar kültürlü olduğu ortada. Bal gibi kıskanmış meslek sahibi olmanızı, evinizi, eşyanızı. Böyle insanları eve almayın insanoğlu çiğ süt emmiş ne yapacağı belli olmaz. Hem eşyama zarar verip hem de mesleğimi aşağılasa sabahı göremezdi evimde. Saygısızlığa tahammülüm hiç yok.

ALLAHım okudukça daraldım. İnsanı aynı ortamda kalınca tanırsın. RABBİM böyle parazit insanları uzak etsin...

Kıskançlıktan kudurmuş yüzsüz. Düğmeyi kırmak ne demek yahu? Höst yani!

Bir insanın evinde 3 gün kalınır mı ya.. sanki 15 saatlik yoldan geldiler. Sizi bilemem ama ben sevmem uzun sureli misafirlikleri iyi dayanmışsınız. Ben patavatsizim biraz kovardım vallaha

Nasıl bilenmiş size ortada.. Karakter de belli az çok..

Birdaha evinize sokmayın derim huzur bozar zarar verir böyleleri

Ay sinir oldum

lambanın düğmesini kırmak nedir ya...burdan bile anlayabilirsin hasta olduğunu...ciddiye bile alma o şahsı...

Kac kisi yazmistir okumadim yorumlari ...
Fakat bacim hersey bal gibi ortada arkadasin seni "Kiskaniyor" bu kadar net belli ettirmis cunku...
Bence o arkadasin ile mesafeni korumalisin....

Geldi cnm geldi ... Gele gele canıma doydum artık kimseyle görüşmüyorum . Benim evim şehrin göbeğindeydi , bi bakarım dat dat korna arkadaş cepten arar ben geldim hepte aç , yedir içir topla vs. 10 kez geldi 1 kez ben gidem dedim , kalk git suratı bi kuru kahve ! Gelmezmi , çocuğu koltuğa işeyen , nevresime kusan kusura bakma bile demeyen , hadi çocuğun eline kalem ver duvarları çizsin diyen ..... Çayım açık olsun diyen ! Evime hakaret eden ! Lavaboya kaka bırakını bile gördüm ... Hastayken saatlerce oturan , elinde telefon oda oda gezip 50 dk. tlfnla konuşan ......... Da yazımmi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…