- 28 Ocak 2013
- 2.214
- 864
ne olcak ev hanım. annemle büyük çatşma içerisindeyiz. zor duruyorum evde. 7 aydr hep ayn şeyleri duymaktan bktım :/. bana dediği ben doktor olsam baban almazdım. babamda mühendis bu arada. düşününa rtık
zaten kendini belli eder. calismak isteyen adam her türlü ozel devlet beklemez. biz de esimle is konusunda problem yasadik ordan biliyorum cok zor bosanmaya kadar gidiyor tartisma.tabi ya çalışmadan olmaz ki bende istemem.
Kesinlikle söylemeyin is bulup hersey normale dönse bile annenize tavır alırben doktorum, sevgilim çevre mühendisi ve işi yok. askerden yeni geldi işe girmeye çalşıyor. annem sevgilimi yerden yere vuruyo. sen kaç sene okudun o 4 seneyi zor okumuş. kendine onu mu layık gördün. işsiz güçsüz berduşun teki.
bkıktımm arkadaşlar sevgilime diyemiyorum. sevgilimde yavaş davranıyo. babasınıın torpille işe sokmasnı bekliyo. özele gir diyorum daha yeni geldim diyo. bir hafta oldu geleli :/
sevgilime annemin dediklerini söylesem mi sizce?
zaten kendini belli eder. calismak isteyen adam her türlü ozel devlet beklemez. biz de esimle is konusunda problem yasadik ordan biliyorum cok zor bosanmaya kadar gidiyor tartisma.
baban ne mühendisi? bazı mühendislik puanları tıptan yüksek sonuçta bu bakış açısını anlayamadım. annen doktorluk haricini meslekten saymıyor sanırım.
isde sorun o . doktor maasi azimsanacak bir mebla degil ona guveniyor olabilir. o yuzden asla maddi acidan yardimci olmayin ona.yani rahat taklyor. başalrda benim doktor olmamı ondan önce işe girmemi takyordu. ama şimdi hiç öyle değil. iş bakmayı bile düşünmüyo. ben dedim baban torpil bulana kadar özelde çalış diye. adam tembel mi diye korkuyorumkpss puanı fena değil aslında ama çabalamıyor
Anneniz onu sevmediği için senden soğutmaya aranızı bozmaya çalışıyor hepsi bu
Dört sene okumuş askerden de yeni gelmiş
isde sorun o . doktor maasi azimsanacak bir mebla degil ona guveniyor olabilir. o yuzden asla maddi acidan yardimci olmayin ona.
bende sevgilimde ışık görmek istiyorum çabalasn istiyorum annemi utandrsn istiyorum yoksa zehir edicek bana hayat :/
bekleyin biraz daha bakalım. baktiniz bu sekilde devam ediyor o zaman yollarinizi ayirin. calismayan erkekle yasamak zor.yok birikim yapyorum ancak yetiyor zaten maaşm.
Eğer evlenmek istediğiniz kişi o ise asla söylemeyin. Eğer evlenirseniz ömür boyu annenizden nefret eder.Bu başınızı çoook ağrıtır. Onunla bir gelecek hayaliniz varsa SAKIN söylemeyin.ben doktorum, sevgilim çevre mühendisi ve işi yok. askerden yeni geldi işe girmeye çalşıyor. annem sevgilimi yerden yere vuruyo. sen kaç sene okudun o 4 seneyi zor okumuş. kendine onu mu layık gördün. işsiz güçsüz berduşun teki.
bkıktımm arkadaşlar sevgilime diyemiyorum. sevgilimde yavaş davranıyo. babasınıın torpille işe sokmasnı bekliyo. özele gir diyorum daha yeni geldim diyo. bir hafta oldu geleli :/
sevgilime annemin dediklerini söylesem mi sizce?
daha once hiç çalışmış mı peki uniyi yeni mi bitirmiş yoksa
27 yaşında hiç çalışmamış biri . bu iş olmaz ben erkekte bu kadar rahatlığı sevmiyorum .