sizce söylesem mi sevgilime iki arada kaldım :(

aynı benim annem gibi. çok üzüldüm arkadaşına. ben sevgilime söylesem benden önce o ayrılır :/

ne kadar anlatsamda annem kabullenmiyor maalesef

ne kadar anlatsamda annem kabullenmiyor maalesef
Annenizde her annenin düşündüğü gibi düşünüyor bu bizim elimizde değil malesef evlatlar söz konusu olunca akan sular duruyor, hele bi iş bulsun çalışmaya başlasın düzelir sıkmayın canınızı.
Anneye de kızmayın sizde anne olacaksınız sevgiler

Evlilik ticaret degildir. Ask ve sevgi uzerine kurulur. Iki insan birbirini seviyorsa asgari ucretle bile mutlu olabilir. Ama bir cikar durumu varsa doktor muhendis degil milletvekili olsa da o evlilik yurumez. Bence siz acaba tembel mi is bulur mu annemler hakli mi vs dusunmektense bu adam beni seviyor mu benim icin herseyi goze alir mi diye sorgulayin. Benim babam da ayni sebepten evlenmemi istemedi. Uvey annem ne dolaplar cevirdi evlenmemem icin. Ama ben kimseyi dinlemedim esime sonsuz guvenim vardi ve evlendim. Simdi olsa yine aynisini yaparim. Herseyden onemlisi sevgi guven..

Doktor olmuş olabilirsiniz ama tıp fakültesinin 7 yıla ve mühendisliğin 4 yıllık bir müfredata yayılmış olması kimseyi bir diğerinden üstün kılmaz kesinlikle. Öbür konunuza yorum yapmıştım buna da yazıyorum. Sevgiliniz silkelenip kendine gelmeli. Ömrü boyunca ne babasının torpiliyle bir yerlere gelebilir ne bir evi geçindirebilir ne de sizi mutlu edebilir. Sizi ve ilişkinizi en önemlisi kendi geleceğini düşünüyorsa eğer biraz çabalamalalı ve bence torpil yerine çalışarak atanmalı. 82 çok ekstrem bir puan da değil.
Anneniz için de belki tabirim biraz kaba olacak şimdiden söylüyorum kusura bakmayın ama lütfen siz adamın koynuna gireceksiniz o değil. Sizi mutlu ediyorsa ve onun sizi yarı yolda bırakmayacağına inanıyorsanız ailenize bu durumu net bir biçimde açıklayın ve sevgilinizinde birazcık çabalamaısnı sağlayın. Umarım aklı başına gelir de sevginiz boşa gitmez. Ama hiçbirşey yapmıyorsa eğer kendi hayatınızı yoluna koymanız çok daha mantıklı olacaktır.

Kesinlikle söylemeyin. Bırakın biraz sivil hayatın tadını çıkarsın. Zaten bir süre sonra girer bir işe.

zaten kpss den 78 aldı ek puanla 82 oluyor. aslında tembel değil. ama beklemeden girmeye çabalıyor babası. ben de bi yandan hayatım yoluna koymaya çalşyorum çırpınıyorum. ama o daha rahat. ben onun yerinde olsam ne biliyim ne yapar ne eder çalışrım. ama o oyle değil. sadece lafta gibi söyledikleir. istesem anında işe girerim yok teklif geliyo filan. güya devlet olsun diye babası yapsın diye bekliyo.. bakalm süreç uzarsa iyiden iyiye ailemin fikirlerini söylerim

aralarını soğutma derim ben. fakat annene hak veriyosan tüm bunları kendi görüşünmüş gibi anlatabilirsin. "yavaş davranıyosun ömrümce senin hayatını düzene koymanı mı bekliycem" diyebilirsin

Doktor hanim doktor es bulsun yaa. Benimde kızım doktor olsa valla başka meslekten aday ne olursa olsun içime sinmezdi. Tıp bu be borumu. Ay resmen zeka Ürünü tip demek. Bence anneye sahip çıkalım, kararlarını dinleyelim. Sevgiler

annen şu konuda haklı. senin gecen gndzün olmuycak diyor sürekli ders çalışmak zorundaym mesela. o bunları kaldrcak mı diyo. ortamın farklı olcak diyo.tamam hakl ben hak veriyorum zaten. ben de korkmuyor değilim açıkçası :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…