Annenizin sözlerini sakın yansıtmayın.
İleride evlilik olursa, içten içe kin tutar annenize.
En ufak şeyde annenin evine git zaten istemiyordu beni ya da ben sana layık değilim demi diyebilir.
Aman dikkat !!
Bence annen tamamen haksız değil şu yaşa kadar hiç çalışmamış olmasi ilginç bi de bundan hiç gocunmuyor anladigim kadariyla bu daha da vahim
Bence bu ilişkiye cok kaptirma kendini sadece senin gayret etmen demek sonuna kadar sorumluluk senin omzunda kalacak ezileceksin demek
Tabi ki annenin söylediklerini ona söyleme ama kendi fikrin olarak bunları dile getirme lisin
Bana sorarsan askerdeyken bile is icin araştırma yapabilirdi etrafimda yapanlar var çünkü
kendi kıymetini sen bilmezsen karşındaki erkek hiç bilmez tabi bunu abartma mak kaydıyla kendini kaf dağında da görme tabi
Sizin daha önceki konularınızı biliyorum. Anneniz çok kibirli. Allah yardımcınız olsun.
Canım ben de öğretmenim benim de doktor arkadaşım var ama arkadaş olmak ayrı evlilik ayrıewet çok olmuş geleli bi hafta yaa en az bır ay musade etmelısınız bır ay sonra hala yatmaya devam edıyorsa uyarabılırsınız
drsunuz peki operatör falan mı oldunuz özel ihtisas alanınız var mı yoksa pratisyen misiniz
son olarak böyle aşagılamak hos degıl ben de 4 yıl okudum öğretmenım ve dr arkadaslarım var bana oyle aşağılık ezik süprüntü muamelesı yapmıyorlar acaba onlar da mı sorun merak ettım yanı bu durumda bizim de myo mezunlarını aşagılamamız mı gerekıyor ?????
kafamda deli sorular
yani rahat taklyor. başalrda benim doktor olmamı ondan önce işe girmemi takyordu. ama şimdi hiç öyle değil. iş bakmayı bile düşünmüyo. ben dedim baban torpil bulana kadar özelde çalış diye. adam tembel mi diye korkuyorumkpss puanı fena değil aslında ama çabalamıyor
ben doktorum, sevgilim çevre mühendisi ve işi yok. askerden yeni geldi işe girmeye çalşıyor. annem sevgilimi yerden yere vuruyo. sen kaç sene okudun o 4 seneyi zor okumuş. kendine onu mu layık gördün. işsiz güçsüz berduşun teki.
bkıktımm arkadaşlar sevgilime diyemiyorum. sevgilimde yavaş davranıyo. babasınıın torpille işe sokmasnı bekliyo. özele gir diyorum daha yeni geldim diyo. bir hafta oldu geleli :/
sevgilime annemin dediklerini söylesem mi sizce?
Her ne olursa olsun,annenin fikirleri annenle senin aranda kalsın.ben doktorum, sevgilim çevre mühendisi ve işi yok. askerden yeni geldi işe girmeye çalşıyor. annem sevgilimi yerden yere vuruyo. sen kaç sene okudun o 4 seneyi zor okumuş. kendine onu mu layık gördün. işsiz güçsüz berduşun teki.
bkıktımm arkadaşlar sevgilime diyemiyorum. sevgilimde yavaş davranıyo. babasınıın torpille işe sokmasnı bekliyo. özele gir diyorum daha yeni geldim diyo. bir hafta oldu geleli :/
söylersen de kalbi kırılmaz mı ?ben doktorum, sevgilim çevre mühendisi ve işi yok. askerden yeni geldi işe girmeye çalşıyor. annem sevgilimi yerden yere vuruyo. sen kaç sene okudun o 4 seneyi zor okumuş. kendine onu mu layık gördün. işsiz güçsüz berduşun teki.
Tabi söyleyin ondan sonrada ileride ailenizle eşiniz arasında uçurumlar açın ve siz arada kalın... nur topu gibi yeni konular açarsınız artık....Neden söyleyesiniz annenizin dediklerini erkek arkadaşınıza her anne evladının iyi bir evlilik yapmasını ister elbet...Bence annenizin söylediklerini demek yerine erkek arkadaşınıza bir an önce iş bulması hususunda telkinlerde bulunun...Annenizde abartmasın bir doktor bir doktorla evlenebilir ama meslekten ziyade karakter uyuşmasıdır evlilikte esas olan bunu annenize anlatın....
Cnm beni biliyosun aynı durumdayız ve ben söyledim sevgilime hem de ilk günden. Gerçi benim sevgilim anneme hak veriyo seninki nası bi tepki verir bilmiyorum. Söylemek biraz daha durumun ciddiyetine varmasını sağlayabilir
hayır yumuşatarakta olsa söylemeyin erkekler bizim gibi düşünmez maalesef iş bulması konusunda cesaretlendirin yetersöyliyim derken tabiki onun söylediği gibi değil. o sekilde söylersem sevgilim bitirir direk. daha yumuşatarak duyursam m diye düşünmüştüm. bi anlk sinirşe öyle yazmışm işte