dr. maaslari zannedildigi kadar yuksek degil.devlet memuru muhendiste dr yaklasik ayni maasi alir.doktorlarin doner sermaye gelirleri var ayrica. o da cok degil.ozeldeki uzman dr esas fena degil kazanci.ayrica muhendisin ozel sektorde calisani cok guzel kazaniyor.
ya babasına guveniyor ya sana o zamankazanıyo evet ama sevgilim ne zaman gircek işe ben ondan çok takıyorum erkek bi de ya. yanında diyorum kız arkadaşlarımın babası kızıyor çalışmyor diye ama bakalım hiç duymuyo gibi
ya babasına guveniyor ya sana o zaman
tabbii ki söylememelisin!!daha yeni gelmiş askerden bu çokta ağırdan almak değil.aradan 2-3 ay geçer ve hala umursamaz anlarım daha çok yeni.tembel bir yapıya sahip olup olmadığını sen daha iyi anlarsın.rahat biriyse uzak dur ileride problem yaşarsınız ama çalışkansa biraz zaman ver dinlensin çocuk.benim kuzenim de dr.eşi mobilya mağazası sahibi yengem ortalığı yıktı nikaha bile gelmedi kızına layık göremediğinden.anlamıyorum ki nedir bu annelerin layık görememesi...ben doktorum, sevgilim çevre mühendisi ve işi yok. askerden yeni geldi işe girmeye çalşıyor. annem sevgilimi yerden yere vuruyo. sen kaç sene okudun o 4 seneyi zor okumuş. kendine onu mu layık gördün. işsiz güçsüz berduşun teki.
bkıktımm arkadaşlar sevgilime diyemiyorum. sevgilimde yavaş davranıyo. babasınıın torpille işe sokmasnı bekliyo. özele gir diyorum daha yeni geldim diyo. bir hafta oldu geleli :/
sevgilime annemin dediklerini söylesem mi sizce?
Bence söyleme, iş bulsa bile annenin bu söylediklerini hiç unutmaz ve ona karşı hep antipati duyar.ben doktorum, sevgilim çevre mühendisi ve işi yok. askerden yeni geldi işe girmeye çalşıyor. annem sevgilimi yerden yere vuruyo. sen kaç sene okudun o 4 seneyi zor okumuş. kendine onu mu layık gördün. işsiz güçsüz berduşun teki.
bkıktımm arkadaşlar sevgilime diyemiyorum. sevgilimde yavaş davranıyo. babasınıın torpille işe sokmasnı bekliyo. özele gir diyorum daha yeni geldim diyo. bir hafta oldu geleli :/
ben doktorum, sevgilim çevre mühendisi ve işi yok. askerden yeni geldi işe girmeye çalşıyor. annem sevgilimi yerden yere vuruyo. sen kaç sene okudun o 4 seneyi zor okumuş. kendine onu mu layık gördün. işsiz güçsüz berduşun teki.