sizce söylesem mi sevgilime iki arada kaldım :(

kazanıyo evet ama sevgilim ne zaman gircek işe ben ondan çok takıyorum erkek bi de ya. yanında diyorum kız arkadaşlarımın babası kızıyor çalışmyor diye ama bakalım hiç duymuyo gibi

kazanıyo evet ama sevgilim ne zaman gircek işe ben ondan çok takıyorum erkek bi de ya. yanında diyorum kız arkadaşlarımın babası kızıyor çalışmyor diye ama bakalım hiç duymuyo gibi
ya babasına guveniyor ya sana o zaman

Soyleme ayrica daha 1 hafta olmuş geleli gelir gelmez başını yeme cocugun aylardiryatsa anlarım bi nebze ama annene ne oluyor bu kadar mudahale niye ettiriyorsun

hakkında hayırlısı olsun . benim çok tanıdığım var kızın dr erkeğın muhendis olduğu ama boyle rahatını gormedim hıç

Annenizin sözlerini sakın yansıtmayın.
İleride evlilik olursa, içten içe kin tutar annenize.
En ufak şeyde annenin evine git zaten istemiyordu beni ya da ben sana layık değilim demi diyebilir.
Aman dikkat !!

tabbii ki söylememelisin!!daha yeni gelmiş askerden bu çokta ağırdan almak değil.aradan 2-3 ay geçer ve hala umursamaz anlarım daha çok yeni.tembel bir yapıya sahip olup olmadığını sen daha iyi anlarsın.rahat biriyse uzak dur ileride problem yaşarsınız ama çalışkansa biraz zaman ver dinlensin çocuk.benim kuzenim de dr.eşi mobilya mağazası sahibi yengem ortalığı yıktı nikaha bile gelmedi kızına layık göremediğinden.anlamıyorum ki nedir bu annelerin layık görememesi...

şimdilik söyleme.eger baktın çalışmaya gönlü yok o zmaan kendin düşünürsün erken daha.bende intörnim.annemin beni kraliyet ailesinden sanma sendromu geçerse daha mutlu bir hayatım olur herhalde

Bence söyleme, iş bulsa bile annenin bu söylediklerini hiç unutmaz ve ona karşı hep antipati duyar.

Forumda bir çok arkadaşımızın eşlerine kızıyoruz, annelerinin sözleri ile hareket ediyorlar dolduruşa geliyorlar diye, böyle ilişkilerde sonuç boşanma oluyor. Sen henüz yolun başındasın ama maalesef o arkadaşlarımızın kocalarının yaptığı hataya düşmek üzeresin.Annen beynini yıkıyor .

Evet haklısın sevgilinin yaşı 27 bu bir erkeğin işe başlaması için geç bir yaş ama çocuk üniversiteyi ancak bitirip askere gitmiş, ailesi de okurken çalışmasını istemediyse bu durum çok normal. Üstelik henüz askerden geleli 1 hafta olmuş, reel hayata adapte olması bu kadar kısa sürede mümkün değil, bırak bir ay kadar kafasını toplasın, seninle, ailesi ile ve arkadaşları ile vakit geçirsin sonrasına bakarsın.

Kesinlikle annenin sözlerini ve düşüncelerini ona aksettirme, baskın olmaya çalışan bir anne figürümüz var ortada ve bu figür senin hem ilişkinde hem ilerdeki evlilik hayatında sorun çıkartacak bu konuda dikkatli ol.

Kimin ileride nerede olacağı hiç belli olmaz. Seviyorsanız şans verin ve bir süre bekleyin zaten yeni gelmiş askerden. Bunaltmayın da, annenize gelince ona her şeyi söylemek zorunda değilsiniz onun söylediklerini de sevgilinize söyleme gereğini anlamadım zaten....

Yani sormanız bile abes :)
Asla söylenmemesi gerekenler listesinde.
Onun yerine direk ayrılın daha iyi.

Kpss hazırlanmıyor mu?İsteyen özelde çalışır ama istemiyor gibi duruyor.Bu şekilde söylemeniz gururunu kırabilir biraz daha yerli yerinde konuşun ve ne yapmak istediğini öğrenin.Anneniz sizin meslektaşınızla evlenmenizi daha uygun görüyor bence.Ama önemli olan evliliğin huzuru.

soyleyip annenden sogutmak mi istiyosun?
sahi, o cumleleri iletmeyi dusundun mu? '4yili zor okumus, sana layik mi, berdus'

diyelim ki sevgiliniz sizi annesiyle tanıştırdı ve annesi sizi beğenmedi ve sevgiliniz bunu zank diye yüzünüze söyledi ne hissederdiniz?

Bence annen tamamen haksız değil şu yaşa kadar hiç çalışmamış olmasi ilginç bi de bundan hiç gocunmuyor anladigim kadariyla bu daha da vahim
Bence bu ilişkiye cok kaptirma kendini sadece senin gayret etmen demek sonuna kadar sorumluluk senin omzunda kalacak ezileceksin demek
Tabi ki annenin söylediklerini ona söyleme ama kendi fikrin olarak bunları dile getirme lisin
Bana sorarsan askerdeyken bile is icin araştırma yapabilirdi etrafimda yapanlar var çünkü
kendi kıymetini sen bilmezsen karşındaki erkek hiç bilmez tabi bunu abartma mak kaydıyla kendini kaf dağında da görme tabi

Bence söyleme canım gurur yapar hırslanır falan sana çatar bu laflardan sonra.
Anneni bırak kendi haline tamam anne falan de geç.
Sevgilin yeni gelmiş zaten elbet iş bulur. Yakın zamanda evliklik yoksa o kadar da problem değil..
4 yıllık bitirmiş çocuk mühendisliği daha ne yapsın.. Söyleme sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…