sizce söylesem mi sevgilime iki arada kaldım :(

gamzenk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2011
2.347
56
ben doktorum, sevgilim çevre mühendisi ve işi yok. askerden yeni geldi işe girmeye çalşıyor. annem sevgilimi yerden yere vuruyo. sen kaç sene okudun o 4 seneyi zor okumuş. kendine onu mu layık gördün. işsiz güçsüz berduşun teki.

bkıktımm arkadaşlar sevgilime diyemiyorum. sevgilimde yavaş davranıyo. babasınıın torpille işe sokmasnı bekliyo. özele gir diyorum daha yeni geldim diyo. bir hafta oldu geleli :/

sevgilime annemin dediklerini söylesem mi sizce?

bence söylemeden çözün bu işi gururu kıralabilir yoksa

Bence bir işe yaramaz, çocuğu kırdığınla kalırsın. Evlilik falan düşünüyor musunuz? Konusu geçti mi yani hiç?

eger gercekten deger veriyorsan ben bununla evlenirim arkadas diyorsan sevgilinin arkasinda dur. arkasında durayim derkende aileni karsina alma sakin. biraz sevgiline zaman ver. baktin calismaya gonlu yok o zaman annene hak verirsin. cunki doktormussun ortamlarin cok farkli olacak. esim calismiyor demek zor ya.

Daha yeni gelmiş askerden haksız sayılmaz biraz zaman geçsin sonra yavaştan onun için iş bakmaya başlarsın bak şu iş güzelmiş olanakları gibi tavsiye edersin belki en kolayı bu. Herkes de doktor olup garanti işe sahip olacak diye bir şey yok canım biliyorsun üzülme.. Sen daha çok sene okumuş olabilirsin ama senin onda sevdiğin gördüğün bir şeyler var ki kıymetli.. Annenin de bence bunları görmesini sağlamaya çalış. Onunda işinin yola girmesi zaman alabilir en azından birinizin işi garanti her şey de olacağına varır hayırlısı canım.

Bu laflari duyduktan sonra müstakbel kayinvalidesini daha da sevecek, sayacak ve gözüne girmek için cirpinacak mı?

tabi ya çalışmadan olmaz ki bende istemem.

Bu laflari duyduktan sonra müstakbel kayinvalidesini daha da sevecek, sayacak ve gözüne girmek için cirpinacak mı?

biraz hızlanır belki ne biliym :/ ben kaç aydır çekiyorum bunu bazen zor geliyor

mühendislerin bir çoğu da 5 yıl okuyor. sonuçta hazırlık falan var. çevre mühendisliği de iyi bir üniversitede okunursa iyi bir iş bulabilir hatta senden daha fazla maaş kazanabilir zaman içerisinde.

eğer kötü bir üniversiteden mezun olduysa iş bulması tabi sıkıntı ama askerden yeni gelmiş iş dediğin öyle hemen bulunmaz. süre gerekli.

bu lafları da ben olsam sevgilime söylemezdim. ayrıca annenin mesleği ne acaba da böyle başkalarını küçümsüyor.

insanlara ne kolay geliyor böyle şeyler. hemen iş bulsun iyi para kazansın falan.

söylemeyin tabiki. daha geleli bir hafta olmuş bu ne acele. iyi bir iş bulmak ortalama üç ay herhangi bir iş bulmak 1 ay sürüyor. bir nefes alsın çocuk. çevre mühendileri berduşsa lise mezunlarına ne gözle bakardı kimbilir anneniz. bu kadar yüksekten bakmayın hayata.

ne olcak ev hanım. annemle büyük çatşma içerisindeyiz. zor duruyorum evde. 7 aydr hep ayn şeyleri duymaktan bktım :/. bana dediği ben doktor olsam baban almazdım. babamda mühendis bu arada. düşününa rtık

annemin takıldığı nokta 27 yaşında okulunu uzatmş. o yüzden tembel bu çocuk işte bulamaz diyo. buluşmamı istemiyo. halletsin öyle diyo. bende sevgilim çabalasın istyiorum ister istemez

Sakın söylemeyin işler bir şekilde yoluna girer evlenirsiniz ama sevgiliniz annenize karşı hep önyargılı olur istememişti diye. Annenizi ikna etmeye çalışın daha yeni geldi askerden öyle pat diye iş bulunmuyor ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…