Annem aneroksiya oldu, yediklerini sürekli kusuyor, sizce annem mi haklı, babam mı

Ah ah, ben zaten annemi haklı buluyorum fakat halamlarla tartıştığımda hep bir "acaba" sorusu bırakıyorlar içimde. Halam, (yâni babamın kız kardeşi) babam için "benim kocamdan çok daha iyi bi koca ve baba" dediği için ve babam da aslında sessiz, sakin bi insan olduğu için ve benim de babam olduğu için objektif bakamıyorum o an ama annem haklı tabii ki, bunu biliyorum... :KK43:
Yav tabi ki kardeşi için öyle diyecek :))

Tedaviye de çok sıcak bakmıyor malesef :KK43:
Ama bakması gerekiyor maalesef tedavisiz iyileşecek bir şey değil. Belki çok ileri durumdaysa yatış bile verebilirler. Bu arada önce normal dahiliyeye falan bir götür, kilo kaybı ile ilgili bir araştırma yapsınlar

Annenizin durumu anoreksiya değil bu beden algi bozukluğunda kilo verme amaçlı oluşur, anneniz ağır anksiyete geçiriyor ve tedavi olmazsa besinsizlikten iç organları da hasar görmeye başlayabilir. Yetişkin biri için boyu 150cm altinda degilse 40 kilo çok zor bir hal. Acil psikolojik tedavi alması önemli. Çünkü insan zihnindekileri kelimelerle anlatamadığında ve artık dayanamayacak noktaya geldiğinde beyin bunu kusturarak yapmaya çalışır. Yani o ağızdan bir şekilde birikmişler çıkar. Terapi almasını saglayin ki birikmişleri en azindan kelimelerle dökebilsin
165 boy. Allah korusun, evet zaten böbreklerinde protein kaçağı var. Off, öyle mi? Gerçekten çok sinirliyim baba tarafıma.... :mad: annem hep çok susmuş, ondan dolayı midesine vurdu dediğiniz gibi demek ki. Teşekkür ederim :KK43:

Ama bakması gerekiyor maalesef tedavisiz iyileşecek bir şey değil. Belki çok ileri durumdaysa yatış bile verebilirler. Bu arada önce normal dahiliyeye falan bir götür, kilo kaybı ile ilgili bir araştırma yapsınlar
Evett, öyle yaptık, bir daha götüreceğim, teşekkür ederim

Peki sizce annem haklı mı bu yazdıklarımda? Yoksa baba tarafı mı haklı? Olması gereken nasıl olmalıydı
Ay burada haklı haksız mı soruyorsunuz? Anneniz ne yapmış da haksız olacak. Evine çocuğuna sahip çıkmasına bile izin vermemişler kadının. Kabul ederse annenizi bir psikoloğa götürmelisiniz. Uzman desteğine çok ihtiyacı var

Ay burada haklı haksız mı soruyorsunuz? Anneniz ne yapmış da haksız olacak. Evine çocuğuna sahip çıkmasına bile izin vermemişler kadının. Kabul ederse annenizi bir psikoloğa götürmelisiniz. Uzman desteğine çok ihtiyacı var
Haklısınız valla, ben zaten annemin haklı olduğunu biliyorum. Aynen öyle. Annem psikologa gitmek istemiyor, sanırım yaşadıklarıyla yüzleşmek istemiyor, zor çünkü tekrardan aynı şeyleri anlatıp aynı girdabın içine girmek çok zor... İyileşmeye çalışmak, başkalarının yarattığı yaraları onarmak çok zor...

Haklısınız valla, ben zaten annemin haklı olduğunu biliyorum. Aynen öyle. Annem psikologa gitmek istemiyor, sanırım yaşadıklarıyla yüzleşmek istemiyor, zor çünkü tekrardan aynı şeyleri anlatıp aynı girdabın içine girmek çok zor... İyileşmeye çalışmak, başkalarının yarattığı yaraları onarmak çok zor...
Kendine yardım etmek istemeyene hiç kimse yardım edemez. Anneniz baştan beri pasif bir kişilikmiş. Ruhu böyle. Benim çocuğuma benim evime hiç kimse böyle müdahale edemez, kocamı da ezerim yanındakileri de. Sizin yapabileceğiniz bir şey yok, kendinize odaklanın

Kendine yardım etmek istemeyene hiç kimse yardım edemez. Anneniz baştan beri pasif bir kişilikmiş. Ruhu böyle. Benim çocuğuma benim evime hiç kimse böyle müdahale edemez, kocamı da ezerim yanındakileri de. Sizin yapabileceğiniz bir şey yok, kendinize odaklanın
Evett, malesef. Yok, annemi ele alacağım ama öncelikle Ankara'da kalarak. Çünkü Ankara'da babaannemlerden uzak duruyor, o yüzden daha rahat.

Annenizin böbreklerinde protein kaçağı varmış bu da mide bulantısı yapabilir aynı sorun bende de vardı nedeni araştırıldı mı buna göre ilaç veriliyor eğer tedavi edilmezse yetmezliğe kadar ilerliyor. Bu konuyla ilgili de bir üzerine düşün bence

Annenizin böbreklerinde protein kaçağı varmış bu da mide bulantısı yapabilir aynı sorun bende de vardı nedeni araştırıldı mı buna göre ilaç veriliyor eğer tedavi edilmezse yetmezliğe kadar ilerliyor. Bu konuyla ilgili de bir üzerine düşün bence
Evett, ilaç kullanıyor. Mide bulantısının nedeni mi araştırıldı mı diye sordunuz? Onun için ülser dendi ama ülser insanı bu kadar kusturmaz diye düşünüyorum ben. Teşekkür ederim çok ❤️

Evett, ilaç kullanıyor. Mide bulantısının nedeni mi araştırıldı mı diye sordunuz? Onun için ülser dendi ama ülser insanı bu kadar kusturmaz diye düşünüyorum ben. Teşekkür ederim çok ❤️

Yok hayır protein kaçağının sebebi araştırıldı mı benden biyopsi almışlardı da ülser mide bulantısı yapar ama protein kaçağı da mide bulantısı yapar bana doktorum öyle söylemişti belki kusma ikisini birleşimi de olabilir siz gene detaylı tetkik yaptırın rica ederim 😊

X