- 16 Şubat 2018
- 898
- 519
- Konu Sahibi karalahana06
Çalışmıyo diye kimseyi küçümsemiyorum.. Kendileri kazandıklarından fazlasını harcadıkları için bize çamur atıp '' Eee onlar çift maaş biz tek maaşız '' deyip duruyor.... Benim işimin de garantisi yok ki. Çocuk olduktan sonra bırakacağım belki... Ama o zaman herkes ayağını yorganına göre uzatacak.Müsaadenizle ben cevap vereyim sorunuza.
Evet hatırladığınız kişinin ta kendisi bu arkadaş.
Ilk başta eltisini kıskanması ile ilgili konu açmıştı.
Sonra eltiye hediyeler ziyaretler vb yaranma faaliyetlerine girmişti.
Şimdi de bu konu işte. Eltiye ve kb ye ev almaktan dem vurmuş. Ne kadar iyi bir kız, ne kadar iyi bir gelin,elti vb dememizi bekliyor sanırım.
Bir de kızımız saf filan değil. Burda her normal kadının öfkeden üst baş yırtacagi olayları anlatırken melek emojisi kullanıyor , daima gülümsüyor, asla öfkelenmiyor ve eltim çalışmıyor,kb tek maaş derken kahkaha emojisi ile aklı sıra küçümsüyor.
Elti çalışmadan ev alıp oturmuş hem de birinin öbürünün... konu sahibi çalışırken ev sahibi olamamış. Ve eltiyi küçümsüyor...
Inanılır gibi değil.
Geçenlerde bir konu açılmıştı burda. Idrak yolları ismindeki pek sevdiğim bir arkadaşın konusuydu. Görümcesi ile geçen bir sürtüşmesinu anlatıyordu. Burdan bir arkadaş da "çalışmazsaniz ve aile apartmanında oturursaniz böyle olursunuz. Şikâyet etmeyehakkınız yok " diyordu.
Kendisini etiket yapip yeni bir polemiğe sebebiyet vermek istemiyorum. Ama bu sorunların çalışmak ya da çalışmamak ile ilgisi olmadığını bu konu sahibi bize ispatlıyor. Çalışıyor ama eltisini kıskanıyor. Elti de korkarım ki bununfarkında ve uzak durmaya çalışıyor.
Siz tecrübesine güvendiğimiz bir ablamızsınız. Size teşhis koyun demiyorum. Ama lütfen bu konu sahibinin ruh halini biraz ele alir mısınız..
Kendisi de durumunun farkında. Ama ne yapacağını bilemiyor. Belki bir yardımınız dokunur .
Zira benim elimden şok olmaktan başka bir şey gelmiyor.
Ha belki de anormalolan benimdir. Eltilerimle merhaba ve nasılsından başka muhabbetim yok. Telefon numaraları bende yok. Hiç-bir şekilde birbirimizi aramayız.
Birbirimizi kıskanmayız da.. ve aramızda hiçbir kötülük olmamasına rağmen ne altın veririm ne de güç bela kazandığım paradan 2 kuruş veririm. Vermem. Çok zor durumda kalmaları halinde bir ihtimal belki vicdana gelirim.
Belki de yardıma ihtiyacı olan benimdir. Eğer bensem bana yardimedin.
Ve evet eltimi kıskanıyorum. Onun da beni kıskandığını biliyorum. Karşılıklı olarak birbirimizi sevmiyoruz...