• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce okumanın yaşı var mı?kaç yaşındasınız ve kaçıncı sınıfsınız paylaşın!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tabi bir de şu var hanımlar. Oğlum büyüdü hadi boş oturmayayım dedim elim ayağım tutarken iş aramaya başladım. fabrikalara başvurdum işçi sıfatıyla bana ne dediler biliyormusunuz çok üzüldüm hem kendi adıma hem tüm bayanlarımız adına.Evlisiniz çocuğunuz var mesaiye kalamazsınız bu yüzden işe alamıyoruz dendi.Bu devirde evlenirsen çocuk yapmayacaksın çalışmak istiyorsan tabi özel sektörde .En iyisi kamu tabiki. İşverenler dünyaya getiren annelerini çokdan unutmuşlar çokdan bence..

Tabi bir de şu var hanımlar. Oğlum büyüdü hadi boş oturmayayım dedim elim ayağım tutarken iş aramaya başladım. fabrikalara başvurdum işçi sıfatıyla bana ne dediler biliyormusunuz çok üzüldüm hem kendi adıma hem tüm bayanlarımız adına.Evlisiniz çocuğunuz var mesaiye kalamazsınız bu yüzden işe alamıyoruz dendi.Bu devirde evlenirsen çocuk yapmayacaksın çalışmak istiyorsan tabi özel sektörde .En iyisi kamu tabiki. İşverenler dünyaya getiren annelerini çokdan unutmuşlar çokdan bence..

aynen katılıyorum size ben bekarım ama çok evli arkadaşımın başına geldi bu durum..yazık ya bu devirde okusan dert okumasan ayrı bir dert..yazık bu insancıklara valla..allah sonumuzu hayretsin..

Aken sana özel mesaj attım sınavsız geçiş konusunda gelmedi mesajın sen hemşirelik okuyon ya iki yıllık sınavsız geçişlemi girdin oraya şundan sordum sınavsız geçişte yaşa ve not ortolamasına baıyorlarmış yaşı genç olan vede notu yüksek olanlar giriyormuş herkez giremiyormuş doğrumu bilgin varmı

maalesef işverenlerin çoğu genç ,dinamik, elemanlar arıyor zaten 35 yaşından sonra iş bulmak
çok zorlaşıyor sanırım bizim ülkede bu böyle bunun yıkılması lazım

çalışan illaki ve mutlaka genç olmak zorunda değil yaşlılık belli bir tecrübede yanında getiriyor ama işverenlerin çoğu erkek oldukları için görsellik ilk planda geliyor
:çok üzgünüm:naniknanik

Valla ben 37 yaşındayım çocuk gelişimi telafi eğitimi alıyorum iki yıl sonra biter okul.SAdece lisesi buda bu yaşta sırf öğretmenlik yapabilirmiyim diye kalkıştım ama çok geç kaldım sanırım buna napsam bilmiyorum bu yaştan sonra öğretmenlik düşünmek çokmu delilik olur bilmiyorum olabilirmiyim

Tabi bu kadar geç kalmamın sebebi çocuk gelişimini bilmiyor olmam yeni öğrenmem birde 4 yılda bunu kaçırdım kayıtlar vs bu yaşa kaldı kalmasaydı elimde olmayan sebeblerden dolayı geç kaldı şimdide boşum evde oturacağıma gideyim mesleğim olsun boş oturmayım dedim hiçbirşey olmasamda

Asyacım cevap yazdım ama ben hala özel mesaj atamıyorum hala 50 msj dolduramamışım :) Profiline bak canım orada yazdım cevabımı.Ama burdanda tekrar ederim istersen. ben sağlık meslek lisesi mezunuyum.ÖSS ye girdim malesef ama öğrendiğim kadarıyla sınavsız geçiş hakkımda varmış haberim geç oldu benim. Ama sınavsız geçiş yaparsan çok iyi puan alman gerekli lisede .Lise dönem ortalamaları önemliymiş .Hayırlısı canım . Canım şuna sıkılıyor anca acaba biz evlendikde hata mı ettik yada bu işverenler çokmu acımasız .Allah bana bir imkan sağlarsa ileride maddi durum imkan veripde işveren olursam hep evhanımı çalıştırıcam. Ama herşeye rağmen iyiki evliyim iyikide anneyim.Kim ne derse desin :))

Yok be akencim zaten sana öyle denk gelmiş biliyonmu bende zamanında istanbulda çok işe girdim kimse bana evlimisin falan sormadıda ilgilenmedidede benim bekar yada evli olmamla sana denk gelmiştir bak ben tecrübeliyim çok iş değiştirdim girdimde birtane sana denk gelmiş sen yani bence boşver fabrikayı senin gül gibi mesleğin var elinde keşke bende olsa ben aslında hemşirelik istiyordum özel hastanelerdede çok çalışma durumlarım oldu istanbulda kpss ile bence sen zaten atanırsın bu sene hastaneye sizin kpss puanlarınızda düşük.SEn açıköğretim değil normal 2 yıllık hemşirelikmi kazandın puanla onumu okuyon aken

Belkide Asya bana öyle denk geldi ama çoğu işyerleri böyle ama malesef..

25 yaşındayım...
Açıköğretim 2. sınıf öğrencisiyim.
Evlilik hazırlığı yaparken bir yandan da okumaya çalışıyorum :)))
Hayatta bir amaç ve hedeflediğin bir idealinin olması kadar güzel bir şey yok. Tabi bir de yanında sana destek veren birinin olması çok güzel....

Okumanın yaşı olmadığına inanıyorum bende ;)

yakında 30 olucam ve bu sene sınava giricem inşallah..edebiyat istiyorum...

senin yaş bana göre gene iyi arkadaş ben 37 olacam lise okuyom daha ünüversite düşünsem bilmiyom 40 ı geçecem napsam ğretmenlik istiyom ama geçmi kaldım bilmiyorum

senin yaş bana göre gene iyi arkadaş ben 37 olacam lise okuyom daha ünüversite düşünsem bilmiyom 40 ı geçecem napsam ğretmenlik istiyom ama geçmi kaldım bilmiyorum

canım öğretmenlik için yaş sınırı 39 diye biliyorum devlet okullarında...ALLAH gönlüne göre versin bi de benimde tabii.

Senindemi yaş 35 i geçti peki niye öyle dedin sen okurmuydun öğretmenlik bu yaşta

24 yaşındayım yüksek lisansım bitti..
doktoraya mı başlasam..
yoksa kafamda bir bölüm daha var. onu mu okusam diye karar veremiyorum..

okumayı seviyorum..ilerlemiş yaşlarına ragmen okuyan bayanlara da acayip özeniyorum..

slm bende 23 yaşındayım ve maliye 3.sınıf öğrencisiyim. 2 yıllık maliye okuduktan sonra açıköğretimden severek okuduğum bölümü 4yıla tamamlamak istedim. okumanın hiç yaşı olmaz hele helebir bayanın okuması,kendini geliştirmesi hayata atılması kadar güzel bir duygu yok. azimli bayanlara imrenerek bakıyorum

Son düzenleme:
Bence olmaz, olmamalı.
26 yaşındayım, önce önlisans sonra lisans bitirdim.
Yüksek lisansta düşünüyorum dilerim kabul edilebilirm.
Hırsınızı ve azminizi kaybetmeyin arkadaşlar.
Kadınlar daha iyi yerlere gelmeli, erkeklerden aşağı olmamlıyız.
Lütfen bu şekilde bakalım hayata
Böyle yetiştirelim evlatlarımzı...

1973 doğumluyum 93 yılında önlisans bitirdim bu yıl dgs ye girmeyi düşünüyorum

hayır canım okumanın yaşı olmaz .....
35 yaşında . 3 çocuk annesiyim . ilk okulmezunu idim geçen sene açık ögretime kaydoldum .

bu senede ilkögretimi bitirip seneye liseye kaydolucam inşallah .... sonrasınıda ALLAH bilir nereye kadar gide bilirsem .

Bende sizin gibi ilkokul mezunuydum.bu yıl açıköğretime başvurdum.ve ortaöğretimi bitirip Allah kısmet ederse lise yada meslek lisesine başlamayı düşünüyorum.

Herkese merhaba aranıza yeni katıldım güzel paylaşımlar diliyorum a.s.

Okumanın yaşı asla yoktur. Ben 30 yaşın ortalarındayım 2.5 yaşında bir oğlum ve 9 aylık bir kızım var kızımın doğumundan buyana çalışmıyorum. myo 2000 mezunuyum ve 10 yıl aradan sonra ucundanda olsa hayalimi gerçekleştimek için bir fırsat yakaladım bırakmayada hiç niyetim yok. şuanda kpss ye hazırlanıyorum bu yıl için çok idaalı değilim hem meslek lisesi hem myo okuyunca genel kültür çok azdı birde 10 yıl arada olan bilgilerde uçtu gitti şimdi sıfırdan başladım çalışmaya bu yıl olmazsa bir sonraki sınava yine giricem amacım kpss ye önlisans olarak girmek. çok zorlanıcam hatta belkide başaramam ama denicem sonuna kadarda zorlamaya kararlıyım. bakın şu saat oldu hala çalışıyorum kızım yarın sabah erkenden kaldıracak beni :1rolleyes:
ayrıca bu yıl aöf edebiyat bölümüne 2. üniversite kapsamında sınavsız kayıt yaptırıcam.

hayalim ise öğretmen olabilmek zamanında o kadar şanssızlıklar ve yanlış seçimler olduki yapamadım okuyamadım öğretmenliği. şimdi zorda olsa denicem en azından ileride keşke deneseydim belki olurdu diye pişmanlıklar yaşamak istemiyorum. Öğretmenliği o kadar çok istiyorumki belki inanmayacaksınız belki güleceksiniz ama evimin tam karşısında bir okul var her ders zili çaldığında içim ürperir çookk ağlamışımdır halada ara ara iç çekip ağlarım öğretmen olamadım diye senağlama
Aslında çok bocaladım aöf edebiyatmı yoksa üniversite sınavına girip öğretmenliği örgün okumakmı diye ama en mantıklısı aöf geldi çünkü şehir değiştiremem 9 eylül ve ege üniversitesi şansım var onlarında puanları özellikle benim gibi biri için göklerde :a015:

amma uzattım dimi sözkonusu öğretmenlik olunca çenem çok düşüyor kusuruma bakmayım lütfen :utangac: bu arada aöf ye kızanlara inat okuyacağım onların olumsuz her yorumu benim hırsıma hırs katıyor bunuda yazmadan geçemedim şakkıdı

Son düzenleme:
Back