Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar 6 ocakta asilamam yapildi bugun 10.gunum cok fazla kasik agrim var normalmi sizce ayni belirtileri yasiyan varmi? Birde kan testi yapsam cikarmi sizce?
13.günden selam 9. Günden beri test yapıyorum evde hep negatif yarın kan günüm bakalım ne olacak ne adet belirtim var ne bişey arada vuran kaskk sancısı ve göğüs hassasiyetim var. Sonuç negatif olacak büyük ihtimalle ama hiç regl belirtimde yok olsaydı testte silikte olsa çıkardı bilmiyorum bakalım nasıl bir süreç olacak.
Merhabalar 6 ocakta asilamam yapildi bugun 10.gunum cok fazla kasik agrim var normalmi sizce ayni belirtileri yasiyan varmi? Birde kan testi yapsam cikarmi sizce?
Çok erken iğne etkisi geçmemiş olabilir o yüzden betabız da pozitif çıkabilir. 2 gün daha bekleyin en azından 13. Gün yapın testi. Kaşık ve karın ağrısı oluyor regl olacakmış gibi bende hamileliğe yordum ve evde erken gebelik testi yaptım kocaman bir negatifle karşılaştım bugün 13. Günüm yarın kan vericem ben üzüldüm sen boşuna üzme kendini dayan 2 gün daha
Çok erken iğne etkisi geçmemiş olabilir o yüzden betabız da pozitif çıkabilir. 2 gün daha bekleyin en azından 13. Gün yapın testi. Kaşık ve karın ağrısı oluyor regl olacakmış gibi bende hamileliğe yordum ve evde erken gebelik testi yaptım kocaman bir negatifle karşılaştım bugün 13. Günüm yarın kan vericem ben üzüldüm sen boşuna üzme kendini dayan 2 gün daha
Cok haklisiniz bende aslinda acele edip uzulmek istemiyorum ama doktorum yap dedi diye bi acabami dedim ama sanirim Bekleyecegim umarim guzel haberler aliriz
Merhaba ben sabah 10:07 hastanede ilkini vurulmuştum ve hep aynı saatte kullanmaya özen gösterdim hep aynı saatte vur demişti. Evet eşimle beraberlik oldu serbestti zaten sadece aşılamaya 3 gün kala yasak