• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2025 Aşılama Olacaklar Toplaşalım mııı🌸

Çatlatma 21 Ocak
Aşılama 23 Ocak
Bugun kan verdim beta 1.05 çıktı.
Daha erken biliyorum ama dayanamadım :(
6 şubatta vermem gerekiyor o zamana kadar bekleyeceğim.
Sizde durumlar nasıl?
Grupta erken kan testi verip pozitife dönen biri vardı diye hatırlıyorum. Moralinizi bozmayın. 14. Güne kadar bekleyin ama mutlaka. Bende 27 Ocak’ta oldum aşılama :)

Çatlatma 21 Ocak
Aşılama 23 Ocak
Bugun kan verdim beta 1.05 çıktı.
Daha erken biliyorum ama dayanamadım :(
6 şubatta vermem gerekiyor o zamana kadar bekleyeceğim.
Sizde durumlar nasıl?
Ya bende yarın kan verecektim 13. Gün oluyor aşılama yapalı ama evde test yaptım bugün negatif çıktı kuruma çizgisi filan da yok awox marka gebelik testi kanda da negatif çıkar mı acaba 😒

Merhaba,
Bende çarşamba günü ilk aşılamamı oldum. Kasık ağrım var. Sizde de var mı?
Merhaba hayırlısı olsun hakkınızda, ben iğneden sonra da fazla belirti yaşamadım sadece şişkinlik ve gaz problemi yaşadım karnım öyle şişti ki baya rahatsız etti aşılamadan sonra da devam etti ekstra sağ tarafımda batma hissettim 1 hafta boyunca, sanırım herkeste aynı belirtiler olmuyor

Merhaba hayırlısı olsun hakkınızda, ben iğneden sonra da fazla belirti yaşamadım sadece şişkinlik ve gaz problemi yaşadım karnım öyle şişti ki baya rahatsız etti aşılamadan sonra da devam etti ekstra sağ tarafımda batma hissettim 1 hafta boyunca, sanırım herkeste aynı belirtiler olmuyor
Sizin ne kadar oldu aşılama olalı?

Ben de öyle düşünüyorum. Mesela benim göğüs hassasiyetim olmadı yine. Adet döneminde de olmuyordu, bu süreçte de olmuyor lakin karnım çok şiş sizin yaşadığınız gibi. Alt karnım özellikle. Bi sertlik, şişlik mevcut. Arada sızlama oluyor kasıklarımda bu kadar.

Yaaa kıyamam 🥹 benim daha çok yeni 2 gün oldu bakalım. Duphason bana yazmadı doktor ama bittiyse mutlaka sor doktoruna belki devam etmen gerekiyordur. Offf senin şuan çok heyecanlıdır az kalmış test gününe. Var mı bi belirti falan? Gerçi artık belirtide aramıyor insan..
Bende cuma gunu aşılama oldum ıkıncı aşılamam.15 subatta test verıcem umarım guzel haberler alırız

Ben de öyle düşünüyorum. Mesela benim göğüs hassasiyetim olmadı yine. Adet döneminde de olmuyordu, bu süreçte de olmuyor lakin karnım çok şiş sizin yaşadığınız gibi. Alt karnım özellikle. Bi sertlik, şişlik mevcut. Arada sızlama oluyor kasıklarımda bu kadar.
Aynen öyle ama hassasiyet de azaldı sadece ara ara sancım devam ediyor bakalım sonuç ne olacak

Merhaba bende 24 ocakta aşılama yaptırdım 10 gün bugün kasık ağrılarım oluyor ve aşırı gaz yaşayanlar varmı ve testi en erken ne zaman yaptırıyorsunuzz 14 gün dediler ama insan meraktan çatlıyor☺️

Aşılama öyle ağrılı bişi değil . Aşılama günü eşinle birlikte hastaneye gidiyorsun. O sperm veriyor sende kan veriyorsun ultrason la bakiyor doktor. Sperm yıkanıyor kaliteli olanlar tüpe boşaltılıyor. Sizde o sırada bol su iciyorsunuz çok sıkışık olmanız lazim. Rahminizi çok az açıp o spermleri aktariyorlar rahminizi 15 dk felan orda bekletiyorlar sizi eve gönderiyorlar. Inşallah hayırlı güzel sonuç alırsın canım 🙏🙏☺️☺️
Bende 24 ocakta yaptırdım ama ne kan alındı ne ultrasonla bakıldı kesin gereklimiydi acaba

Barkod numarası olsaydı şehrinizin halk sağlığı laboratuvarına giriş yapıp görebilirdiniz
Normalde veriyorlardı evet hatırladım şimdi öyle bakıyodum bende sistemden ama bu sefer Vermediler onu bende unuttum istemeyi tüh neyse gün bitti artık çıkar sabaha kadar heralde 🙄 yoksa bascam sağlık ocağını 😂

Back