- Konu Sahibi kimyonkokusu
İlaca bağlı olduğunu bende sanmıyorum mantıken de doktor ona göre yönlendirme yapardı. Benim doktorumda kullan dediBende progestan kullandım bırakmadan hemen adet oldum progestana bağlı değil sanki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlaca bağlı olduğunu bende sanmıyorum mantıken de doktor ona göre yönlendirme yapardı. Benim doktorumda kullan dediBende progestan kullandım bırakmadan hemen adet oldum progestana bağlı değil sanki
Yani normalde zaten adet olurca ilacı bırak demişti doktorİlaca bağlı olduğunu bende sanmıyorum mantıken de doktor ona göre yönlendirme yapardı. Benim doktorumda kullan dedi
ne kadar uygun hangi hastane acaba? Ben raporlu ilaçlar hariç 40-50k düşünüyordumAsilama raporlu ucretsiz, sadece ilaclarin bir kismini oduyorsunuz
Tup bebek icin ilaclar birlikte su an raporlu 35 verdim. Embriyo dondurma olursa ona da bi 20 veririm herhalde
Kou umuttepe, devlet , ozel degilne kadar uygun hangi hastane acaba? Ben raporlu ilaçlar hariç 40-50k düşünüyordum
Bende o yüzden sordum benim bir arkadaşım adeti 12 gün gecikmişti o zaman belli olmuştu ama düşük bir rakamdı gene geç döllenme olabiliyormuşEşim Sağlık ocağında test vermişti onun sonuçlarını almaya gittiğinde benim için oradaki hemşire birkaç gün sonra tekrarlasın demiş gebelik testini yükselebilir değeri diye ihtimal var mı ki ? Takvimime göre adetim yarın yada diğer gün gözüküyor. 1.40 çıktığı için mi öyle dedi acaba böyle bir durum yaşayan oldu mu hiç. Ben yine de ihtimal vermiyorum adetimi beklicem ama merak ettim neden öyle dedi acaba
Evet hemşire de o yüzden öyle söylemiş ama adet olacakmışım gibime geliyor sancım oluyor ara ara karnımda ihtimal yok o yüzden. Birde adet yaklaşınca hormonlar da yükseliyor ya ondan dolayı da bu değer çıkabiliyormuş. Anlayacağınız yine iki ihtimal varBende o yüzden sordum benim bir arkadaşım adeti 12 gün gecikmişti o zaman belli olmuştu ama düşük bir rakamdı gene geç döllenme olabiliyormuş
Kaset test mi?Günaydın kızlar 2 saat önce yaptım sizce kuruma çizgisi midir?
EvetKaset test mi?
Bi emin olamadım ya :/ kaset testlerde genelde oluyor kuruma çizgisi. İnşallah pozitiftir diye düşünelim biz yine de
Geçen ay aşılama yapıldı bu ay ara verelim dedi doktor eğer adet olursam en geç 9 şubat olmam gerekiyor adetin 3 günü tekrar iğnelere başlarım artıkBi emin olamadım ya :/ kaset testlerde genelde oluyor kuruma çizgisi. İnşallah pozitiftir diye düşünelim biz yine deaşılama filan mı? Sürecinizi de bilmediğim için bi şey diyemedim şu an. Eğer aşılama filansa ve 14/15. Gününüz ise pozitif olma ihtimali daha yüksektir gibi. Öbür çizgi de kalın çıkmış üstüne. Elinizde erken gebelik testi varsa ondan da yapın derim, o daha net sonuç verebilir.
Yarın evinizde varsa erken gebelik testiyle deneseniz?Ve herhangi bir hiss de yok adet olacak mışıö gibi veya göğüs şişliği, ağrısı hiçbirşey yok
Sabah gidip alayım ben ancakYarın evinizde varsa erken gebelik testiyle deneseniz?
Valla bende o kadar çok korkuyordum ki ama yaptım ve negatifi gördüm ve regl oldum ardındanBen de 13. Günü aşılamadan sonra test yapmaya korkuyorum negatif görmekten![]()
Bende negatif gördüm geneValla bende o kadar çok korkuyordum ki ama yaptım ve negatifi gördüm ve regl oldum ardından
Tüh ya üzülmeyin. Bende geçen ay isyan ettim resmen. Ama içimden bir ses aşılama yaparken boşuna yaptırıyorsun negatif olacak dediBende negatif gördüm gene![]()
Adet gününüz ne zaman pekiBende negatif gördüm gene![]()
Kaç çıktı sonucunuz? Benim 13. Günde 1.44 çıktı normalde bugün adet olmam lazım ama hiçbir belirtim yok 2-3 gündürBende negatif gördüm gene![]()