• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2025 Aşılama Olacaklar Toplaşalım mııı🌸

Eşim Sağlık ocağında test vermişti onun sonuçlarını almaya gittiğinde benim için oradaki hemşire birkaç gün sonra tekrarlasın demiş gebelik testini yükselebilir değeri diye ihtimal var mı ki ? Takvimime göre adetim yarın yada diğer gün gözüküyor. 1.40 çıktığı için mi öyle dedi acaba böyle bir durum yaşayan oldu mu hiç. Ben yine de ihtimal vermiyorum adetimi beklicem ama merak ettim neden öyle dedi acaba
Bende o yüzden sordum benim bir arkadaşım adeti 12 gün gecikmişti o zaman belli olmuştu ama düşük bir rakamdı gene geç döllenme olabiliyormuş

Bende o yüzden sordum benim bir arkadaşım adeti 12 gün gecikmişti o zaman belli olmuştu ama düşük bir rakamdı gene geç döllenme olabiliyormuş
Evet hemşire de o yüzden öyle söylemiş ama adet olacakmışım gibime geliyor sancım oluyor ara ara karnımda ihtimal yok o yüzden. Birde adet yaklaşınca hormonlar da yükseliyor ya ondan dolayı da bu değer çıkabiliyormuş. Anlayacağınız yine iki ihtimal var 🤣

Günaydın kızlar 2 saat önce yaptım sizce kuruma çizgisi midir?

Eklentiler

• IMG_9153.jpeg
    IMG_9153.jpeg
    190,7 KB · Görüntüleme: 25
Bi emin olamadım ya :/ kaset testlerde genelde oluyor kuruma çizgisi. İnşallah pozitiftir diye düşünelim biz yine de 🙏🏻 aşılama filan mı? Sürecinizi de bilmediğim için bi şey diyemedim şu an. Eğer aşılama filansa ve 14/15. Gününüz ise pozitif olma ihtimali daha yüksektir gibi. Öbür çizgi de kalın çıkmış üstüne. Elinizde erken gebelik testi varsa ondan da yapın derim, o daha net sonuç verebilir.

Bi emin olamadım ya :/ kaset testlerde genelde oluyor kuruma çizgisi. İnşallah pozitiftir diye düşünelim biz yine de 🙏🏻 aşılama filan mı? Sürecinizi de bilmediğim için bi şey diyemedim şu an. Eğer aşılama filansa ve 14/15. Gününüz ise pozitif olma ihtimali daha yüksektir gibi. Öbür çizgi de kalın çıkmış üstüne. Elinizde erken gebelik testi varsa ondan da yapın derim, o daha net sonuç verebilir.
Geçen ay aşılama yapıldı bu ay ara verelim dedi doktor eğer adet olursam en geç 9 şubat olmam gerekiyor adetin 3 günü tekrar iğnelere başlarım artık

Back