• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce okumanın yaşı var mı?kaç yaşındasınız ve kaçıncı sınıfsınız paylaşın!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
okumanın yaşı yoktur istemek önemli olan...
27 yaşındayım daha önce örgün eğitimden iki yıl okudum...
4 yıllık bi aranın ardından dikey geçişle işletme bölümüne başladım açıköğretim 3 de olcam buyıl
inşallh...bi süredir çalışmıyorum ama tekara iş hayatına başlıycam hem çalışıp hem okuycam...
bu arad nişanlıyım evlenicemde yani hem evelenip,hem çaılışıp hem okuycam...:smiley-cool:

25 yaşındayım.
2 yıllık seramik mezunuyum
Daha sonra 2 yıl halkla ilişkiler okudum..
Sonrada ışletmeye geçiş yaptım şuan 4.sınıf ıŞLETME =))))
BU 3.DıPLOMAM AMA ıŞSıZLER ORDUSUNUN SAYISI BıR ARTACAK =))))))

bence de okumanın yaşı yok. 24 yasındayım 3. sınıf Türk lehçeleri bölümü öğrencisiyim. Yaş sorun edilmemeli bütün kadınların okumasını isterim.turkbayragi

bende 31 yaşındayım, evliyim, 16 aylık bi oğlum var. 2 yıllık makina mezunuyum. ayrıca aöf maliye 4. sınıf öğrencisiyim .bütte derslerimi verebilirsem inş. mezun olacam.okumanın yaşı yok ama insanın yaşı ilerledikçe öğrenme ve okuduğunu çabuk anlama yeteneğini yavaş yavaş kaybetmeye başlıyor. yani 20 li yaşlarda bir kerede okuduğumu anlayabiliyorken şimdiyse 3-4 kere okumak zorunda kalıyorum.(bu yaştan değil belkide benden kaynaklanıyo olabilir):roflol:

kesinlikle olmaz okumanın yaşı maşı, okuyacak olan sen olduktan sonra geri kalanlara ne, öyle değil mi yerimseniben
bu arada ben de 18-20 yaşları arası 2 yıllık turizm, 21-23 yaşları arası yine 2 yıllık dış ticaret okudum... çalışmaya başlayıp da işyerimde 2 yıllık mezunlarının maaş bakımından lise mezunlarıyla bir tutulduğunu, sadece 4 yıllık mezunu olursam daha yüksek maaş alabileceğimi öğrenip bir hışımla açıköğretim işletmeye attım kapağı kaydirigubbakcemile3 29 yaşında da o bitti yerimseniben
gerçi okudum okudum da ne oldu şimdi işsizler ordusunun 3 diplomalı 2 yabancı dilli neferlerinden biriyim sadece kafamçokkarıştı

okumak okumak okumak..
eğer içinizde varsa bırakmayın
ben ikinci okucam çalışmak yerine okumayı tercih ediyorum 22 yaşında..
ve bu benim tercihim, içimden öyle geliyor...

bencede okumanın yaşı yok, iki yıllık makine bölümü mezunuyum.29 yaşındayım, kızım 6 aylık kamu yönetimi1.sınıftayım

32 yaşındayım ,10 yaşında bir oğlum ve 2 bucuk yasında bır kızım var...lıse mezunuyum...gecen yıl aöf iktisata kayıt oldum ....bu yıl baska bır bölüme gececegım....bu arada geçen kış cilt bakımı kursuna gıttım ve bu eylülde sertıfıkamı alıyorum....kesinlikle okumanın yası yok...ve mutluyum bırseyler öğrendıgım icin...

bencede okumanın yaşı yok bi şekilde insan hangi yaşta olursa olsun bişiler yapmalı
ben 24 yaşındayım aöf 3.sınıfı okucm inş aöf adapte olmam çok zor olduğu için 1.sınıfta baya oyalandım açıkçası:) çünkü üniversiteyi kazanamamak inancım çokken beni baya sarstı bi şekilde bi yerlerden başlamam lasımdı hem aöf okuyup hem çalışmaya karar verdim ikisi birarada zorda olsa bi şekilde biticek sonuçta bi yandanda tecrübe kazandım o yüzden bu hayata bi yerlerden tuttnmak lasım bencee:hooray:

bencede okumanı yaşı yoktur. 25 yaşındayım 2 yaşında bir kızım var bu sene açıköğretim fakültesi 2 yıllık laborant veteriner sağlık bölümüne kayıt olucm bi aksilik çıkmazsa. ve bu sene sınava girerken kendime kızdım iki yıldır evdeyim neden daha önce düşünmedim diye.:1no2:
eşimede örnek oldum seneye sınava girecek makine mühendisliği istiyor işi müsait olduğu için dokuz eylül veye ege üniversitesi ikinci öğretim okuyacak şimdiden sınava hazırlanmaya başladı bile. opuyorumnanaktan

bence yok ben evliyim 23 yaşındayım ve 1 tane oğlum var 2 yaşında bu sene sına va girdim ve sosyal hizmetleri kazandım inş. kolayca okuyabilirim:dance:

Elbette ki yok..Bugün gazetede bir haber vardı.Yutdışında 85li yaşlarında ilkokula kayıt olan bir adamcağız ne yazık ki diplomasını alamadan 90lı yaşlarında ölmüş.ışte azim budur..
Bana gelince ,35 yaşında 8 ve 14 yaşlarında iki çocuk annesiyim.Liseden sonra ıÜ Fen Fak Fizik bölümünü bazı özel sebeplerden 2. sınıfta bıraktım.ıçimde kalan diploma takıntısı sebebiyle 2 sene önce ÖSS ye girdim ve sadece mat1 bilgilerimi tazeleyerek girdiğim sınavdan hatırı sayılır bir puan alarak (örgün eğitime devam edemeyeceğim için) AÜ ıkt.Fak ÇEKO uzaktan eğitime kaydımı yaptırdım 1. sınıfı alttan ders bırakmadan geçtim.Geçen sene yine bazı özel sebeplerden kayıt yeniletemedim.Ama bu sene Allahtan birşey olmazsa kayıt yeniletip 2.sınıftan devam edecek ve hayırlısıyla 4 yıl sonunda bir ekonomist olacağım..
Uzun lafın kısası; yeter ki istesin insan...Ha gayret arkadaşlar..

Okumanın yası yoktur..
24 Yasındayım acıkogretım fakultesı ıngılızce ogretmenlıgı lısans programı bolumu son sınıf ogrencısıyım. Ilk ıkı sene orgundu ve uc ve dorduncu sınıf acıkogretım gecme notumuz 70,sozel dersler 50.Bıtsın artık dıorum ama bıtmedı daha.Bıttıgı gıbı baska bır bolue gırecegım.

ben 26 yaşındayım. evliyim bir oğlum var. eşiminde desteğiyle üni. sınavına girdim . şuanda açıköğretim 1. sınf öğrencisiyim

bende 27 yaşındayım ve bu sene açılan açık öğretim fak. edebiyat bölümüne kayıt yaptırıcam. 4 sene sonra bir senede tezsiz yüksek lisans yapıp formasyon alıcam ve allahım inşallah nasip ederse 5 sene sonra 32 yaşında öğretmen olucam. biraz geç olacak ama ne yapalım şartlar böyleydi.

hayır canım okumanın yaşı olmaz .....
35 yaşında . 3 çocuk annesiyim . ilk okulmezunu idim geçen sene açık ögretime kaydoldum .

bu senede ilkögretimi bitirip seneye liseye kaydolucam inşallah .... sonrasınıda ALLAH bilir nereye kadar gide bilirsem .

34 yaşındayım okulöncesi öğretmenliği son sınıfım birde şu iki dersimi verip mezun olsam başka bir şey istemiyorummmmmmmm
annem 53 yaşında açık lise okuyor hedefi öss heyecanını yaşamak

Anneni tebrik ediyorum alkisalkisalkis herkese örnek olsun valla :lepi:

kesinlikle okumanıon yaşı yokturr ben 21 yaşındayım

Back