- 30 Mayıs 2015
- 4.802
- 11.198
- 208
- 33
- Konu Sahibi hayale giden yol
31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba transferiniz tuttu mu pekiTedaviye ilk 30da başladım 32 oldum 1 sene ara verdim ilk transferde düşük oldu 1 yıl dinlendim şimdi 2. Transferi oldm 6. Günüm
Ben 40 yaşındayım 6. Denemem 5. Gunumdeyım tek yumurtam oluştu inşallah tutunur sizinkideTedaviye ilk 30da başladım 32 oldum 1 sene ara verdim ilk transferde düşük oldu 1 yıl dinlendim şimdi 2. Transferi oldm 6. Günüm
Elimde bir adet var fakat ankaradayım bende verecek yer arıyordumarkadaşlar merhaba umarım hepiniz hayırlı güzel sonuçlar alırsınız elinde gonal f olup yardımcı olmak isteyen olurmu Bursa ve çevresi otobüsün buzluk kısmında buz küpleriyle gönderim yapılıyomuş yardımcı olmak isteyen olurmu acaba
29 yasinda ilk tup bebek denememi yaptim 3.gun embriyosu transfer edildi 2tanede dondurttuk kizim 3 yasinda suan ve suan 4 haftalik hamileyim hic beklemedigim bi anda kendiliginden supriz bi sekildeMerhaba kaçınçı tüp bebek denemeniz ve yaşlarınız kaç acaba
Benim 2 ci denemem 24 yaşındayım ilk gebeliğim olmuştu ama düşük yaşadım 2 ci gebeliğimi de yeni öğrendimMerhaba kaçınçı tüp bebek denemeniz ve yaşlarınız kaç acaba
Merhaba 32 yaşında tüp bebeğe başladım. 34 yaşımda hamileyimMerhaba kaçınçı tüp bebek denemeniz ve yaşlarınız kaç acaba
Kimyasal ile sonuçlandı malesefMerhaba transferiniz tuttu mu peki
Merhaba test sonucunuz geldi mi acabaBaşladığımda 25 yaşındaydım
Şuan 27 yaşındayım
2.denemem test günüm henüz gelmedi.
Doktorunuz size ilişki yasak demedikçe ilişki serbest oluyorBende birşey sormak istiyorum tüp bebeğe yeni başladım yaşım 30 henüz iğneleri kullanıyorum. Korunmalı cinsel ilişki problem yaratır mı bilginiz var mı
Devlet hastanesinde tedavi alıyorum kağıda cinsel ilişki asla yapmayın yazmislar ancak korunmali mı korunmasız mı bir türlü öğrenemedimDoktorunuz size ilişki yasak demedikçe ilişki serbest oluyor