• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2025 Aşılama Olacaklar Toplaşalım mııı🌸

14. Gününüzü beklemenizi öneririm. Çatlatma iğnesi etkisiyle maalesef pozitif görülebiliyor. Siz yine de umudunuzu diri tutun ama. Ben de aynı şeyi yaşadığım içim sonrasında biraz hayal kırıklığı yaşamıştım. En doğru yanıt 14. Günde verilen kan sonucu olacaktır.
Aslında ben umudu kaybetmiştim çarşamba günü kan testi verdim beta hcg 1.7 çıktı o yüzden hiç umudum yok ama yine de atmak istedim hiç beklemiyordum

Aslında ben umudu kaybetmiştim çarşamba günü kan testi verdim beta hcg 1.7 çıktı o yüzden hiç umudum yok ama yine de atmak istedim hiç beklemiyordum
İnşallah pozitife dönmüştür diyelim o zaman:) 14. Gün kontrolünüz var mı, gidecek misiniz doktora? Ya da tekrar kan verecek misiniz?

Merhaba hepimiz için hayırlar güzellikler diliyorum. Aşılama 10 Ocak sonrası 16 Ocak 7. Günde kan değerim 8.36 bugün 4.43 çok erken evet. Galiba iğne etkisi ve yok değil mi.

Aynen ovitrelle bulamadım hatta bugün tekrar gittim doktora hemşire tüp Bebek tedavisi görenler buldu dedi bende alt üst ettim bulamadım varsa söyleyin ordan alalım yok bilmiyoruz dediler eczanelerde yok hatta eczacılar bile kaç tanesi hasta geldi iğne olmadığı için tedavi yarım kalfi dedi evet reçeteyle hani olsa parayla da alacaktım söyledim Ankara'daki ecza depoları a kadar sordurdum olsa ordan getirecekdim inan nasip bir daha ki aya inşallah ilk bakcam bulcam getirtcem sonra tedaviye baslicam yoksa yatim kalıcak bı anlamı olmicak boşuna dışardan hormon yuklicem kendime
Ankara’da gazi eczanesine sorun. Bahçelievler’de

Bugün adet oldum ve bakalım bu ay aşılama olacak. Çok tedirginim ilk olacak . Yumurta kontrollerinde alttan mı muayene ederek bakıyorlar yoksa karınsan ulturasonla mı? Birde femera yada klomen tarzı ilaçları ne zaman kullandırtı doktorunuz acaba benim araya haftasını girdi ya :/
Evet alttan muayene ediyorlar. Adetin 2-5 günü arası başlanabiliyor. Ben de geçen sefer hafta sonu araya girdiği için 4.günü gittim ve o gün başladık gonalf

Merhaba hepimiz için hayırlar güzellikler diliyorum. Aşılama 10 Ocak sonrası 16 Ocak 7. Günde kan değerim 8.36 bugün 4.43 çok erken evet. Galiba iğne etkisi ve yok değil mi.
Yani keşke yapmasaydınız testi bu kadar erken. Düşmesi iyi olmamış sanırım. Ama yine de 24üne kadar vaktiniz var hiç belli olmaz

Ben de başka bir sebepten dolayı 7. Gün test yapmam gerekiyordu 1.7 çıkmıştı demek ki herkeste ayni değil çatlatma iğnesi etkisi

Merhaba arkadaşlar, sonuç bekleyenlerin güzel haberler almasını diliyorum. 2025 yılında güncel aşılama ücreti ne oldu bilginiz var mı ilk defa ben de yapmak istiyorum

Merhaba arkadaşlar, sonuç bekleyenlerin güzel haberler almasını diliyorum. 2025 yılında güncel aşılama ücreti ne oldu bilginiz var mı ilk defa ben de yapmak istiyorum
Ben üniversite hastanesinde yaptırmıştım. Sadece 500 tl alındı işlem ücreti olarak. Bunların dışında çatlatma iğnesine para ödedim çoğu eczanede kota dolduğu için ücretli bi şekilde aldım.

Back