• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce okumanın yaşı var mı?kaç yaşındasınız ve kaçıncı sınıfsınız paylaşın!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende yasla alakali olmadigina inananlardanim

tabi erken bitirmenin bir sürü avantajlari var ama bunu gec kalinmislikla asla kiyaslamam

liseyi bitireli tam 4 yil oldu ve evlendim yasim suan 23

Isletme Fakültesi Isletme bölümüne girmeye hak kazandim ,hem de hamileyim

Allahin izniyle calisarak bu 4 yili hic araliksiz bitirmek istiyorum :Saruboceq:

Allah okumak isteyenlere zihin acikligi versin insallah :Saruboceq:

Okumanın yaşı yok 33 yasındayım hiç kalmadan 2 yıllık önlisansımı tamamlayıp 3, sınıf işletme okuyorum

21 yaşındayım eczacılık 4. sınıf ve aynı zamanda açıköğretim işletme 2. sınıfta okuyorum

Hepinize zihin açıklığı diliyorum.

Bende 21 yaşında 11 aylık bir kız bebek annesiyim. Türk Dili ve Edebiyatı 1. sınıf öğrencisiyim. Kızım anaokuluna başlamadan okulumu bitirmek, dört yılı uzatmadan geçmek en büyük dileklerimden bitanesi.

Bu arada eğer durumlar elveriyorsa her bayan okumalı. Eğitim seviyemizi yükseltmeliyiz. Ama üniversite ukumayan cahil diye bir şey yok elbette. Önemli olan kendini geliştirmek. Kitap okumak bile yeter.. önmeli olan okumak:)

mrb bayanlar bende 23 yaşındayım ikt fakültesi çalışma ekonomisi 2.sınıf öğrencisiyim geçen sene kızım karnımda ders çalıştım ve dershaneye gittim bu senede beraberiz :) belki ilham olurum size bi anımı anlatayım ara sınavdan 1 gün önce dershane çıkışı sancılandım ve hastaneye kaldırıldım 7 aylık hamileydim ertesi gün elimde iğneyle sınava girdim :)) vazgeçmek yok kıskananlara inat meun olucam :)

Okumanın yaşı yoktur tabii ki ... Ben 23 yaşındayım ve Maliye bölümü 3.sınıfta okuyorum.Allah nasip ederse 2011 de mezunum.Bu bölüm bitince bir de sosyoloji okumak istiyorum.Okumanın sınırı ve yaşı yoktur.Önemli olan istemek.. çok güzel bi söz vardır : ıstemek başarmanın yarısıdır.ısterse 70 yaşında olun ama yeter ki isteyin...:kahve:

28 yaşındayım 2 yıllık dış ticaret bitirdim.Şimdi A.Ö.F. işletme 4. sınıftayım.Umarım bu yıl mezun olurum

hepinizi tebrik ederim valla bende bu yıl halkla ilişkileri bitirirsem işletme ya da iktisattan devam edicem.

27 yaşındayım,2.5 yaşında bir kızım var,6 yıl önce inşaat teknikerliğini bitirdim,sonra evlendim çocuk filan derken,kafa yeni dank etti,işletme 3.sınıftayım şimdi,hazırlıktan geçtim,6 yıl önce bu aklım olsaydı,herşey farklı olurdu ama tabiki herşey kısmet,elinizde fırsat varken değerlendirin,okuyun,okumanın yaşı yok ama çocuğunuz yokken ders çalışmak daha kolay,o yüzden ertelemeyin okumayı......

Bende 25 yaşındayım.Evliyim, 2 aylık bir kızım var.Okul öncesi öğretmenliği 2.ci sınıf öğrencisiyim.Gerçekten okumanın yaşı yok.Benim babam da 40 yaşında aöf önlisans bitirdi.

ben 37 yaşındayım.liseden sonra muhasebe programını sonra ili yıllık truzimi bitirdim.şimdide açık lise telafi eğitimi çocuk gelişimine devam ediyorum yanlız çocuk gelişiminin iki yıllığınıda okumak istiyorum ama meslek olarakda yapmak istiyorum öğretmenlik özeldede olsa yaşım ilerleyince öğretmenlik yapabilirmiyim bilmiyorum öğrenmenin yaşı yok ama öğretmenliğin çalışmanın yaşı varmı bilmiorum

kesinlikle yaşı yok bende 40 yaşındayım ilkokul mezunuydum şimdi ortaokul son sınıftayım bu sene mezun olcam inşallah sonrasındada lise belki üniversite neden olmasın

ani okumanın yaşı yok ama çalışmanın yaşı varmı mesala özel erler daha genç bir adayı alırlarmı bilmiyorum okumam boşa gitmesin sonra

30 yaşındayım 2,5 yaşında bir oğlum var bu sene aöf edebiyat bölümünü okuyacağım inşallahhhhhhhhhhhhh

Bencede yaşı yok ama yaş geçtikce insan dahada zorlanır diye düşünüyorum ..

yaa ben önlisans mezunuyum dgs ile örgün olarak lisansa tamamlamak istiorum ama bu ülkede okusakta iş yok acaba kpss daha mı ii olur die tereddütlerim var çok kararsızım bu araalar,yardım edin bana yaa:bbo:

ben de 25 yaşındayım işletme 3.sınıftayım...artık kaç yaşında biter bu okul bilmem ama sonuna kadar uğraşmak istiorum..açıköğretim gerçekten zor çünkü

okumanın yaşı yok ben işletme mezunuyum.edb okumak ıstemıstım ama olmadı.aof actı o kadar sevındım kı anlatamam..(ki kapancak dıyede bıseyler duydum olmaz umarım)

ama sosyolojıde okumak ıstıyorum eger fıkır degıstırmezsem once sosyolojı arkadanda bı edebıyat okucam ben sanırım...edb okumadan ölursem gozum acık gıder yoksa
yaşım 27 bu arada..

Back