• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce okumanın yaşı var mı?kaç yaşındasınız ve kaçıncı sınıfsınız paylaşın!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
asyanurcum özel kreş var tanıdığım orda yaparım bir süre
ünüversiteye gitmeyi isterdim ama okadar zeki değilim yani şu sınavlarda bile zorlanıyorum canım.

evet kıslarrr zaman nasıl geçiyor valla,bende 15 gün sonra halkla ilişkiler ve tanıtımı bitirmiş sonrasında işletme 3.sınıftan devam ediyor olacağımm

Dennur sen açık lisemisin telafimi sizin okul kaç yıl sürecekmiş bilgin varmı 3 yılmı 2 yılmı telafiler hızlandırılmış eğitim alıyorlar biliyorsun

22 yaşındayım, önlisans bitirdim şu anda da açıköğretimdeyim.

Okumanın yaşı olduğunu düşünmüyorum, mezun olduğum üniversitede 2 tane evli ve çocuklu bayan vardı, hallerinden de gayet memnunlardı ;)

okumanın yaşı yoktur tabiki.
açıköğretim sosyal hizmetler okuyorum.
2.sınıfa yeni geçtim.22 yaşındayım.sositososito

bence de okumanın yaşı yoktur.tanıdığım bir 42 yaşında bir doktor konservatuar-tiyatro bölümünün sınavlarına girip kazandı.

22 yaşındaım ve halkla ilişkiler 1. snftaym.. bnce okumanın yaşı aslaa yok bn çk pişmanım doğru düzgn okumadıım için tkrar hazrlanmk qibi planlarım var kısmetse

türk dili ve edebiyatı 2. sınıfa geçtim 23 yaşındayım .. kesinlikle okumanın yaşı yok..

21 yaşındayım çoğu kişiye mantıklı gelmesede işimi bırakıp ıspartaya restorasyon okumaya gidiyorum. Aöfdende kamu yönetimi okuyorum. İdeallerimin hayallerimin peşinde koşuyorum. Hiçde pişman değilim.

arkadaşım vardı ben 18 imde hazırlık okurken o da aynı üni ye 23 yaşında gelmişti bizle hazırlık okuyordu
okulu bitirdiğinde 28 yaşşında idi

geçen sene yüksek yaptığım okulda bi sınıf arkadaşımız daha vardı 40 küsür yaşında
kimsede garipsemiyordu
ilkokulda değiliz
garipseyip kimse kimseyle dalga geçmez
aksine vay be diyor insan
okuyun ömür uzun istediklerinizi yapın

23 yaşındayım. 4. sınıf öğrenciyim.

seneye inş okulum bitiyor.

ama ben başka bir bölüm daha okumak istiyorum. güzel sanatlar'a girmeye çalışacağım.

Okumanın yaşı yoktur. Liseyi bitirdikten 7 yıl sonra kazandım üniversiteyi, o zamanlar okuyabilecek durumda değildim, çalışmak zorundaydım çünkü. Şu an 24 yaşındayım hazırlığı bitirdim 1. sınıfa başlayacağım ve iyiki de kazanmışım diyorum.

25 yaşıma girdim ve halkla ilişkiler bitti..
3.sınıf işletmedene devammmm edicem...

Okumanın yaşı yoktur. Liseyi bitirdikten 7 yıl sonra kazandım üniversiteyi, o zamanlar okuyabilecek durumda değildim, çalışmak zorundaydım çünkü. Şu an 24 yaşındayım hazırlığı bitirdim 1. sınıfa başlayacağım ve iyiki de kazanmışım diyorum.

okuyamama nedenlerimiz bribirine çok benziyor .. inşallah bundan sonra herşey güzel hayırlı olur

bende bır unıv.bıtırdım ıng.ögretmenlıgı kazandım yasım da 25 evlıyım ayrıca okumak ıstıyorum ınsallah yapıcam..

Bu ülkede hernekadar iş bulmak zor olsada 4 senelik iş tecrübesinden sonra okumaya gidicem inşallah. İşimi, ailemi, sevgilimi herşeyimi geride bırakıp keşke dememek için gidicem. Senin işin var sıvayla çamurla mı oynayacaksın amelelik mi yapacaksın diyen zihniyetlere inat gidicem. Ben seviyorum çimento kokusunu şantiye sahasını oldu mu? Okumanın yaşı yoktur olamaz.

yazıları okudumda..en geç kalan da benim galiba.. :5: dışardan liseyi bitimeye karar verdim fakat yaşımın geçtiğini düşünüyorum..oda gardımı düşürüyor şevkim kırılıyor...bitirsem diplomayı alsam ne olacak bu yaştan sonra... kim bana iş güç verecek..yaşım 42 ortaokul zamanlarımda konservatuar tiyatro okumuştum..imkansızlıktan yarım bırakmıştım..içimde uktedir..tekrar okumak isterim mesela... ama nerde...geç kaldım çoooook geç kaldım..:43:

yazıları okudumda..en geç kalan da benim galiba.. :5: dışardan liseyi bitimeye karar verdim fakat yaşımın geçtiğini düşünüyorum..oda gardımı düşürüyor şevkim kırılıyor...bitirsem diplomayı alsam ne olacak bu yaştan sonra... kim bana iş güç verecek..yaşım 42 ortaokul zamanlarımda konservatuar tiyatro okumuştum..imkansızlıktan yarım bırakmıştım..içimde uktedir..tekrar okumak isterim mesela... ama nerde...geç kaldım çoooook geç kaldım..:43:
yok yok bende gecikenlerdenim.yaş 30 2 çocuk ve liseyi açıktan yeni bitirdim.üniversite sınavına girdim ama bittiğinde yaş olacak 34-35.çok geciktim çok.bide alımlarda 35 yaş sınırı kalksaydı hayırlısıyla.bi de okumanın yaşı yoktur derler ama alımlara gelince yaş sınırı koyarlar.

Back