Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok yok bende gecikenlerdenim.yaş 30 2 çocuk ve liseyi açıktan yeni bitirdim.üniversite sınavına girdim ama bittiğinde yaş olacak 34-35.çok geciktim çok.bide alımlarda 35 yaş sınırı kalksaydı hayırlısıyla.bi de okumanın yaşı yoktur derler ama alımlara gelince yaş sınırı koyarlar.
tamamen kalktımı bilmiyordum sadece maliye bakanlığı kaldırdı diye biliyorum.kalksın zaten ya.yaşa bakmadan okula alıyorlar harçtı kitaptı yol parasıydı yok demiyorlar ama alımlara gelince durrrrrr senin yaşın geçmiş.hakikaten saçma olur.canım b grubu atamalarda 35 yaş sınırı diye bir şey yok yaş sınırı kalktı tamamen
bölümünüz aöf temi.lisansmı?kpss yerleştirmelerinde şansı nedir?bilgi verirseniz sevinirim.tercih yapacağım ve kararsızım.okumanın yaşı yok hakikaten de bunu 22 yaşına gelince anladım
boşa geçen 3-4 seneme yanıyorum ya.olsun keşke demeyeceğim her şey de vardır bir hayır
bu arada sosyal hizmetler 2.sınıfım.2008 ek yerleştirmeyle girdim ama 1.sınıfta 3 dersten kaldım
çok şükür ALLAH'ıma verdim onları da inşallah haziran da mezun olurum
şimdiki en çok korktuğum ders Atatürk İlke ve Inkılap Tarihi:18:
bakalım hayırlısıyla onu da veririm inşallah 16 doğru yaparsam finalde![]()
bölümünüz aöf temi.lisansmı?kpss yerleştirmelerinde şansı nedir?bilgi verirseniz sevinirim.tercih yapacağım ve kararsızım.
herkese merhaba,
29 yaşındayım 12 yıllık evliyim en az 10 yıllık iş hayatım var
aöl 3.sınıf okuyorum çalışmasaydım bir meslek gurubu seçerdim ama maalesef çalışınca sosyal bilimler seçtim ve güzel gidiyortek pişmanlığım 10 yıl önce başlamamak
şimdi liseyibitirip ünüversiteye başlamak hayalimbunun hiçte zor olmadığını geçte olsa anladım ama çok çalışmalıyım 35 yaşımı doldurmadana bir üniversite diplloması almalıyım elimeeeeee
tek temennim bu şu an
tabiki okumanın yaşı yokkkkkkk
bir gelinimiz çocuk gelişimi okuyor 26 yaşında 2 çocuk annesi
diğer gelinimiz aöf işletme okuyor şu an hamile 29 yaşında
gelinler, görümceler takılıyoruz işte hep beraberkocalarda kayıt,kitap,harç paralarına koşturuyolarr çok destekler bize sağolsunlarrrr
![]()