• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce okumanın yaşı var mı?kaç yaşındasınız ve kaçıncı sınıfsınız paylaşın!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
28 yaşıda maliye 3. sınıftayım ara sınavlar iyiydi finalleride vericem inşallah ama internette çok takılıyom ders çalışamıyom

yok yok bende gecikenlerdenim.yaş 30 2 çocuk ve liseyi açıktan yeni bitirdim.üniversite sınavına girdim ama bittiğinde yaş olacak 34-35.çok geciktim çok.bide alımlarda 35 yaş sınırı kalksaydı hayırlısıyla.bi de okumanın yaşı yoktur derler ama alımlara gelince yaş sınırı koyarlar.

canım b grubu atamalarda 35 yaş sınırı diye bir şey yok yaş sınırı kalktı tamamen

okumanın yaşı yok hakikaten de bunu 22 yaşına gelince anladım
boşa geçen 3-4 seneme yanıyorum ya.olsun keşke demeyeceğim her şey de vardır bir hayır

bu arada sosyal hizmetler 2.sınıfım.2008 ek yerleştirmeyle girdim ama 1.sınıfta 3 dersten kaldım:(
çok şükür ALLAH'ıma verdim onları da inşallah haziran da mezun olurum
şimdiki en çok korktuğum ders Atatürk İlke ve Inkılap Tarihi:18:
bakalım hayırlısıyla onu da veririm inşallah 16 doğru yaparsam finalde:27:

Son düzenleme:
canım b grubu atamalarda 35 yaş sınırı diye bir şey yok yaş sınırı kalktı tamamen
tamamen kalktımı bilmiyordum sadece maliye bakanlığı kaldırdı diye biliyorum.kalksın zaten ya.yaşa bakmadan okula alıyorlar harçtı kitaptı yol parasıydı yok demiyorlar ama alımlara gelince durrrrrr senin yaşın geçmiş.hakikaten saçma olur.

okumanın yaşı yok hakikaten de bunu 22 yaşına gelince anladım
boşa geçen 3-4 seneme yanıyorum ya.olsun keşke demeyeceğim her şey de vardır bir hayır

bu arada sosyal hizmetler 2.sınıfım.2008 ek yerleştirmeyle girdim ama 1.sınıfta 3 dersten kaldım:(
çok şükür ALLAH'ıma verdim onları da inşallah haziran da mezun olurum
şimdiki en çok korktuğum ders Atatürk İlke ve Inkılap Tarihi:18:
bakalım hayırlısıyla onu da veririm inşallah 16 doğru yaparsam finalde:27:
bölümünüz aöf temi.lisansmı?kpss yerleştirmelerinde şansı nedir?bilgi verirseniz sevinirim.tercih yapacağım ve kararsızım.

bölümünüz aöf temi.lisansmı?kpss yerleştirmelerinde şansı nedir?bilgi verirseniz sevinirim.tercih yapacağım ve kararsızım.

evet bölümüm aöf 2 yıllık sosyal hizmetler
şuan 2 yıllık mezunlarına kpss ile memur olma şansı yok:50:
yani kadro durumu yok şuanda.lisans mezunları yerleşiyor kpss ile kadroya
2 yıllık mezunlar da dgs ile 4 yıllığa tamamlıyor sosyoloji olarak
sosyal hizmetlerin 4 yıllığı çok yüksek çünkü

Son düzenleme:
24 yaşındayım 5 senedir evliyim aöf işletme 3.sınıf öğrencisiyim okumanın yaşı hiçbir zaman yoktur kaç çocuğunuz olursa olsun ne iş yaparsanız yapın isteyen herkes okuyabilir sadece istemek önemli
benim eşimde 27 yaşında o da iktisat 4. Sınıfı okuyor
eniştem 35 yaşında o da ilahiyat 2.sınıf öğrencisi

Bu konuda insanlara güven verdiğimi hissediyorum benden sonra ailemde 3 kişi aöf okumaya karar verdi

Bende okumanın yaşı olmadığını düşünüyorum yaşınızı takıntı yaparak sakın zamanınızı daha fazla ertelemeyin derim 32 yaşındayım buyıl sınavlara gırdım puanlarımla 2 yıllıkları tercıh edebilmeme ragmen LYS yede gıreceğim hiçbirzaman geç olmayacağını düşünüyorum etrafımdakı arkadaşlarımada bu konuda hız vermeye çalışıyorum 43 yaşında ortaokulu dısardan verıp lıseye devam eden arkadaşlarım var ve bunda geç kalmışlık değilde bir güzellik olduğunu düşünüyorum. 30 yastan sonra kpss (73) puan alınca kendıme kızmıstım şımdı YGS den sonrada kızdım bukadar beklemeseydım belkıde daha yuksek puanlar yapabılırdım aslında ama bunuda yapabildiysem demekki hayatta bende varım diyebildiğimdendir..:49::49::49:

Okumanın yaşı var mı bilmem ama benim yaşım 41 :52: Kamu Yönetimi 2. sınıf öğrencisiyim..:) Oğlum 2 yıl sonra üniversite sınavlarına girecek...Ondan önce diploma alabilirsem çok mutlu olacağım..:27:
Fen fakültesi İstatistik bölümünde 2 yıl okudum ama çeşitli nedenlerle bırakmak zorunda kaldım..
17 yıl önce Kamu yönetimine girdim ama hamilelik falan derken hiç sınava girememiştim..Afla döndüm bakalım bitirmek nasip olacakmı :18:
Bu arada en yaşlı benmiyim aranızda ?

40 yaşındayım 20 yıl sonra lgs girdim. Şimdi aöf İlahiyat okumak istiyorum.Çevremde destekleyende var ,desteklemeyende var.Üniversite hayilimdi olacak inşallah.Geç kaldığımın farkındayım kader kısmet diyorum.Amacım 4 yıllık aöf ilahiyat okumak haydi hayırlısı.3 çocuğum var.

herkese merhaba,
29 yaşındayım 12 yıllık evliyim en az 10 yıllık iş hayatım var:34:
aöl 3.sınıf okuyorum çalışmasaydım bir meslek gurubu seçerdim ama maalesef çalışınca sosyal bilimler seçtim ve güzel gidiyor:68::68::68::68:tek pişmanlığım 10 yıl önce başlamamak:50::50::50:
şimdi liseyibitirip ünüversiteye başlamak hayalim :31:bunun hiçte zor olmadığını geçte olsa anladım ama çok çalışmalıyım 35 yaşımı doldurmadana bir üniversite diplloması almalıyım elimeeeeee:65:tek temennim bu şu an:28::28::28::28::28::28::28::28:tabiki okumanın yaşı yokkkkkkk
bir gelinimiz çocuk gelişimi okuyor 26 yaşında 2 çocuk annesi
diğer gelinimiz aöf işletme okuyor şu an hamile 29 yaşında
gelinler, görümceler takılıyoruz işte hep beraber:48: kocalarda kayıt,kitap,harç paralarına koşturuyolarr çok destekler bize sağolsunlarrrr:48::48::48::48::48::48::48::48:

22 yaşındayım
3. sınıfım
mezun olunca bir daha gireceğim sınava
okumayı seviyorum,okumanın yaşı yoktur
olsaydı üniversite sınavlarında ya da lise sınavlarında yaş sorarlardı:1:

22 yaşındayım
1. üniversite bitti, 2.sine başladım :10::10:
evliyim, şimdilik çocuk düşünmüyoruz ama ilerleyen yıllarda fikrimiz değişirmi bilmem
değişmezse ben 3. lisans programını da düşünüyorum :52:

herkese merhaba,
29 yaşındayım 12 yıllık evliyim en az 10 yıllık iş hayatım var:34:
aöl 3.sınıf okuyorum çalışmasaydım bir meslek gurubu seçerdim ama maalesef çalışınca sosyal bilimler seçtim ve güzel gidiyor:68::68::68::68:tek pişmanlığım 10 yıl önce başlamamak:50::50::50:
şimdi liseyibitirip ünüversiteye başlamak hayalim :31:bunun hiçte zor olmadığını geçte olsa anladım ama çok çalışmalıyım 35 yaşımı doldurmadana bir üniversite diplloması almalıyım elimeeeeee:65:tek temennim bu şu an:28::28::28::28::28::28::28::28:tabiki okumanın yaşı yokkkkkkk
bir gelinimiz çocuk gelişimi okuyor 26 yaşında 2 çocuk annesi
diğer gelinimiz aöf işletme okuyor şu an hamile 29 yaşında
gelinler, görümceler takılıyoruz işte hep beraber:48: kocalarda kayıt,kitap,harç paralarına koşturuyolarr çok destekler bize sağolsunlarrrr:48::48::48::48::48::48::48::48:

Azmin elinden hiçbirşey kurtulamaz canım sen istediğin sürece sırasıyla hepsi olur yeterki olumsuz konuşan insanlara aldanıpta buyaştan sonra yapıcamda ne olacak deme geçirdiğin vaktide kayıp zaman olarak düşünmektense telafi edilebilir olarak düşün ki umutsuzluğa kapılmayasın.:32:

3. üniversitem :) Şu an açık öğretim halkla ilişkiler okuyorum 26 yaşındayım.Bu bitsin edebiyat okuycam edebiyat bitince dış ticaret okuycam.Biri beni durdursunnnn :))

okumak bir şey öğrenmek kadar keyifli bir iş olamaz. tabi ki okumanın yaşı yoktur :) kesinlikle çok güzel bir şey yapıyorsun ilk diplomanı alınca ikincisini de oku bence :))

22 yasındayım 4 yıllık evlıyım 13.5aylık bır kızım var ve turk dılı edebıyatı 3.sınıfta okuyorum:42:

Son düzenleme:
36 yaşındayım... ortaokulu, liseyi dışardan bitirerek üniverite sınavına girdim.... şimdide üniversite okuyorum... 2 çocuğum lisede biri ilkokulda.. tek hayalim yükseklisans yapmak :)

Back