- Konu Sahibi ela
slm bende 25 yasındayım işletme bölümü 2.sınıftaym.kesinlikle okumanın yası yokkk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
helal olsun valla kutlarım çoğu kadın evlenince hayatını evine adıyorHayır okumanın hiç ama hiç yaşı yok ben evlendikten sonra oğlum iki yaşındayken üniversiteyi akzandım ve aslanlar gibi okudum bitirdim ve yıllardır hayalini kurduğum öğretmen oldum .
bir insan helede bişr kadın yeterki aklına koysun :)
Hayır okumanın hiç ama hiç yaşı yok ben evlendikten sonra oğlum iki yaşındayken üniversiteyi akzandım ve aslanlar gibi okudum bitirdim ve yıllardır hayalini kurduğum öğretmen oldum .
bir insan helede bişr kadın yeterki aklına koysun :)
Arkadaşım ne güzel açıklamış elinde mesleği var çalışabilir halbuki açıköğretim hemşirelikte okuyor hem çalışır hem okur ama çalışmak demekki onun için önemli değil okadar okumak yetiştirmek kendisini daha ön planda kutlarım azminizi çünkü 37 yaşındayım çalışmak için özelllikle tekrar lise çocuk gelişimi okuyorum işimi yapmazsam çok üzülecem okumak güzelde olsa
Mehser o yeğenlerinden biri 40 yaşından sonra liseye başladı diyon çalışıyon diyon burova azimlerine iş 40 yaşından sonramı buldu öncemi 40 yaşından sonra çünkü özel sektörde çalışmak zor çünkü yaşa bakıyorlar genleri alıyorlar