• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce okumanın yaşı var mı?kaç yaşındasınız ve kaçıncı sınıfsınız paylaşın!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de lisans mezunuyum örgünden. bu sene açıköğretime başladım çalıştığım için böylesi daha mantıklı geldi. ben şu an 28 yaşındayım ve okumanın yaşı yok. benim işyerimde 40 yaşında adam aöf işletmeyi bitirdi. insanın sınırları kendi içinde. kendimiz çizeriz bence, yaş hiç önemli değil.

Bende sizin gibi ilkokul mezunuydum.bu yıl açıköğretime başvurdum.ve ortaöğretimi bitirip Allah kısmet ederse lise yada meslek lisesine başlamayı düşünüyorum.
:lepi: a.s

ben 25 yaşındayım. kamu yönetimi 4. sınıftayım.... okumanın yaşı yoktur bence...a.s.

Urda herkez okumaktan bahsediyoda tamam okumanın yaşı yok çalışmanın yaşı varmı sizce belli yaştan sonra öğretmen olmak özel sektöre girmek yaşı varmıdır bence biraz vardır çünkü gençleri tercih edebilirler

ben 27 yaşındyım , 10 aylık evliyim, . üniversitemi okuyorum. matematik öğretmeniym yüksek lisansımı dahi yaptım ama mesleğimi yapamıyorum, şuan aöf ilahiyat okuyorum 2 yıllık, kuran kursu öğretmeni olmak istiyorum. :dance:

Ben 31 yaşındayım 14 yıl aradan sonra
Anadolu üniversitesi işletme fakültesinde okuyorum
henüz 1. sınıfım
Lise mezunu olarak kalmayacam....

26 yaşındayım. 17imde İktisat bölümünü kazanmıştım, ailevi sorunlar yüzünden istemediğim bu bölüme gitmek zorunda kaldım ama istemeyince olmuyor, 4 sene sonra bıraktım ve 2 yıllık bilgisayar programcılığını bitirdim. Şimdi programcılık yapıyorum ama asıl hedefim her zaman güzel sanatlardı. Artık kendi ayaklarımın üstünde durabildiğim için, bu sene güzel sanatlara hazırlanıyorum. Aynı anda Açıköğretim- Felsefe bölümünü bitirmeye kararlıyım. Yaşın hiçbir önemi yok. Bunu sorun yapmak, atacağınız adımları engelleyip, sizi mutsuz eder. Oysaki diğer tarafta müthiş bir tatmin ve başarı hissi yaşayabileceğiniz bir yol var. Bence önemli olan bu.

kızlar ben 38 yaşındayım şu an aöf kamu yönetimi okuyorum 2 sınıf hayatımda verdiğim en doğru karar olduğunu düşünüyorum bu yaştan sonra bir işe girebilirmiyim bilmiyorum ama tek umudum bu özürlü bir çocuğum olduğu için her şey gecikmeli oldu bende ama umudumu kaybetmedim okumanın yaşı yoktur zaten gençlerle sınava giriyorum ama onlardan farklı gözükmüyorum gözetmenler dönüp dönüp kimliğime bakıyolar kendimi genç hissediyorum bu herşeye yansıyo emin olun

32 yaşındayım açıköğretim meslek lisesi çocuk gelişimi bölümünde
okuyorum okumanın yaşı yoktur:smiley-cool:

Dennur sen kaçıncı sınıftasın ve hedeflerin ne bu bölümde artı 40 yaş öğretmenlik yaşında sınır ya ne düşünüyon bu konuda neler yapacan bu okulla ilgili bende 37 yaşındayım çocuk gelişimi telafi okuyorum geçmi kaldım bu işi yapabilirmiyim diye düşünüyorum

asyanurxxx, liseyi meslek lisesinde, çocuk gelişimiyle ilgili bir bölümde mi okudun acaba? Bir arkadaşım da açıköğretim çocuk gelişimi bölümü okumak istiyor ama düz lise mezunu.

merhaba arkadaşlar 29 yaşındayım açık öğretim lise öğrencisiyim..düz lise benim ki şuan kredim 98 ... kredi 144 olunca liseden mezun olucam...açık öğretim fakültesine de gitmeyi planlıyorum...haftaya cumartesi ve pazar sınavlarımız var...inşaallah iyi geçer sınavlarım...hepimize bol şans...

Evet arkadaşım ben çocuk gelişimi telafi okuyorum açık lise okuyamazsınız anca telafi okuyabilirsiniz açılırsa lisede ama bence varya arkadaşın kaç yaşında bilemem ama ünüversiteyi denesin bence biliyomu ben bile keşke ünüversite düşünsem dedim giderken çünkü 3 yıl sürüyo lise bitirmenin pek bir getirisi yok zaman çok kayboluyo anladın 3 yıl lise 4 yıl ünüversite liseden zaman kaybetmektense ünüversiteyi 4 yılda tamamladaha iyi. ben öyle dedim mesala ünüversite okusaydım bitmişti herşey şimdi zaman çok kaybedeceğim ondan ünüversite düşün derim

merhaba arkadaşlar 29 yaşındayım açık öğretim lise öğrencisiyim..düz lise benim ki şuan kredim 98 ... kredi 144 olunca liseden mezun olucam...açık öğretim fakültesine de gitmeyi planlıyorum...haftaya cumartesi ve pazar sınavlarımız var...inşaallah iyi geçer sınavlarım...hepimize bol şans...

192 kredi gerekiyor artık sanırımbilmiyorumkismile

Dennur sen kaçıncı sınıftasın ve hedeflerin ne bu bölümde artı 40 yaş öğretmenlik yaşında sınır ya ne düşünüyon bu konuda neler yapacan bu okulla ilgili bende 37 yaşındayım çocuk gelişimi telafi okuyorum geçmi kaldım bu işi yapabilirmiyim diye düşünüyorum

asyanurcunm ben lise 1deyim daha 3 yılım var ama okumanın yaşı olmadığını düşündüm evde boş durmaktansa denemekte fayda var çocukları çok sevdiğim için seçtim bu bölümü 3 yıl yapsam yeter hayırlısı olsun canım hakkımızda olumunekankayizsmile

DEnnur bencede iyi etmişin yani gitmekle peki bunun mesleğini yani çalışmayıda düşünüyonmu bu dalda ünüversite okumak hedeflerin varmı ben mesala bu alanda olursa liseden sonrada kesinlikle çalışmak istiyorum zaen çalışmazsamda çok üzülürüm zaman kaybettime sınavsız geçiş ile bilgierin varmı nasıl alınıyo kendi ilinde okuyabilirmisin vesaire

asyanurcum tabi çalışmayı düşünüyorum üniversite düşünmüyorum
hedefim yanlzca bu bölümü okumak sınavsız geçiç hakkında bir bilgim yok canım malesef fisfisfis

Dennurcum ünüversite okumadan bu bölümde çalışman çok zor biliyonmu tanıdığın varsa kreşlerde bilemem özel kreşlerde vs çünkü her yerde ünüversite tercih ederler lise en son olur yani bende sırf lise mezunu olarak çalışamam diye ünüversite düşünüyorum sen ne dersin doğru değilmi

Back