Sizce normal bir çift değil miyiz?çok bireyseliz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
peki diğer ilişkilerin de mi bu şekildeydi?
ben de şuna karar verdim, normal veya ideal kelimelerini kullanmak mantıksız bence ama kesinlikle kopuksunuz bence. ve ek olarak öncelik sıralamalarınız farklı yani sen onun için öncelikli değilsin, o da senin için öncelikli değil.
bazı insanlar sahiden de o kadar öncelik vermez yani aşka, ilişkiye, hayatındaki insana. ben de aşırı merkeze alan biri değilimdir, yalnızlığı severim ama anlattıkların bana bile fazla geldi.

Teşekkürler zaman ayırıp hem okumussunuz hem de yazdınız. Aslında bunu ben de çok düşündüm bir zamanlar, nasıl bu kadar farklı olup, (farklı zevkler, ortamlar, aktiviteler....vb) nasıl bu kadar iyi anlaşabiliriz hem de her şeyden konusabiliriz bana da hep ilginç gelmiştir. Saatlerce her şeyden sohbet edebiliriz, birlikte izlediğimiz diziler var, yeni sezonunu beklediğimiz onlar hakkında, işlerimiz hakkında (aynı sektörde başka firmalarda çalısıyoruz), spor , sağlıklı beslenme, seyahatler, hayaller... o kadar çok şey oluyor ki...

hayır önceki ilişkilerim bu şekilde değildi belki de o yüzden devam etmedi :) çünkü ben hep bu tarz bir ilişki, anlayıs aradım bence. Sizin görüşünüze göre belki de kopuğuz tamam, ama mutluyuz diye bu sekilde kabul edemez miyiz?
Öncelik konusu da duruma ve şartlara göre değişir bence, evet tek önceliğim eşim desem yalan söylemiş olurum, ama önceliğim değil de diyemem :)
Siz umarım size fazla gelmeyen anlayışla mutlu olursunuz, ben de şimdilik böyle devam :)

Tüm sayfaları okumadım, okuduğum kadarıyla bana bunu düşündüren şu oldu:
Olumsuz gelen yorumların hiçbirine ‘acaba doğru olabilir mi?’ Ggibi bir yaklaşımla cevap vermemişsiniz. Her seferinde karşıt bir argüman sunup aslında doğru şeyi yaptığınıza getirmişsiniz lafı.
‘Hayalimdeki evlilik, bizim ilişkimiz de sizinki gibi’ şeklinde gelen yorumlara ise tavrınız daha farklı. Onaylanmaktan gelen bir iç rahatlamasıyla cevap vermişsiniz. Bu sebeple aklınızdaki şüphelerin bu tarz yorumlarla geçmesini istediğiniz kanısına vardım.
Tabiki bu sadece bir dış göz, şurda okuduğum birkaç sayfaya göre yapılmış bir yorum. Hayat sizin, neyin içinde olduğunuzu siz bilirsiniz. Mutluluklar.

Bir ünlü eşiyle farklı evde yaşıyordu buluşup birlikte vakit geçirip kendi evlerine gidiyorlardı kimdi unuttum
Bence mutluysaniz sorun yok illaki birbirinizi zorlayıp kavga gürültü etmeniz gerekmez bu da sizin oturmuş duzeniniz

Yorumunuz için teşekkür ederim. Aslında negatif yorumları olumlu yorumlardan daha çok düşündüm ve anlamaya çalıştım. Onaylanmakta tabi ki insana iyi geliyor hepimize olduğu gibi :) bir de çevremde bu tarz ilişki olmadığı için olan paylaşımlar bana daha iyi geldi. Teşekkür ederim tekrar, size de mutluluklar diliyorum :)

Bence gayet normal. Her ilişkinin dinamiği farklıdır. Biriniz bundan şikayetçi olsa sorun var denebilirdi ama bu şekilde ikiniz de mutluysanız hiç bir sorun yok.

Bu kadar çok yorum gelmesi, hayatınızın her anının bilinmesinden dolayı mı acaba.

Sevgili W willyy konu açarken bi ihtimal "belki anormal ciftiz biz" diyordun, korkarim şimdi bazı yorumlardan sonra bu ihtimaller artmış olmali
Kimisi böyle evlilik olmaz yazmiş hayretle okudum
Kabul mu olmuyor, kabul mü görmüyor böyle olunca anlamiyorum?? ?
Gayette olmuş.. evlilisiniz hani, nikahli cüzdanli

Bence gayet güzel bir ilişkiniz var. İnsanlar herzaman konuşur. Önemli olan sizin mutlu olmanız.

Çok teşekkürler yorumunuz için, bu kadar yorum geleceğini hiç tahmin etmemiştim aslında :) yorumlardan sonra anladım ki normal diye genel geçer bir şey zaten yokmus :) bazılarına göre olmaz öyle şey deselerde oluyor dediğiniz gibi :)

Bu kadar yorum gelmesini de beklemiyordum aslında :) teşekkürler yorumunuz için. Sizinle hem fikirim, mutluysak sorun olmamalı gerçekten :)
Bence gayet güzel bir ilişkiniz var. İnsanlar herzaman konuşur. Önemli olan sizin mutlu olmanız.
Teşekkür ederim, o kadar haklısınız ki, her türlü konusacaklardı bu sekilde biraz çok konusuyorlar, ama olsun :) size de mutluluklar diliyorum.

Ben sanat filmleri hep. :))) of tahminlerim hep doğru ya tam bu profil çizmiştim kafamda süper.

Karikatür yüzünden engel yemeyim, karikatürist umut Sarıkaya internet ortamında karikatürlerinin dolaşımına izin veriyor, tavsiye ederim, tespit ustasıdır.

Eklentiler

• 2C7D9A2B-856A-48B3-A5B1-0C914676BA25.jpeg
    86,1 KB · Görüntüleme: 102
Hic sorgulamayin kendinizi. Turk normlarina gore normal degilsiniz o bir gercek :) ama cok guzelsiniz. Toplumsal dayatmalara arkanizi donmussunuz mis gibi geciniyorsunuz. Herkes kendi evliligini nasil mutluysa oyle yasamali.

O zaman daha ilgincini soyleyeyim. Esimle evlendik evleneli ilk gece haric hic ayni yorganı paylasmadik. Cift yorganla yatiyoruz. Ve 8 senedir ailemden bu konuda baski yiyorum. Sanirsin yataga adam atiyorum o derece karsilar olaya. Hani bir gun bosansam ihale yorgana kalacak o derece.

Bazi insanlarin bazi kaliplasmis dusunceleri vardir. Onlari asamazsiniz. Siz keyfinize bakin gerisi teferruat.

Ebru şallı Harun tan. Zaten boşandılar onlar da neşeden boşandığını google da aratınca görürsünüz.

İyi de bu aşırı mantıklı ve sürekli aklımda olan bir şey.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…