Sizce normal bir çift değil miyiz?çok bireyseliz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birbirinizden farklisiniz ama birbirinizin zevklerine saygı duyan bir çiftsiniz tebrik ederim ne güzel geciniyorsunuz işte:)
Çocuk olunca biraz dengeler değişecek sadece ama eminim siz onunda üstesinden gelecek akla sahip çiftlersiniz..Bı ömur mutlu olun inşallah

Ben gibi kadın bile her yazdığınıza şaşıriyorsa etrafınızdakiler çok haklı, bide ee yeter be sus diyesim geldi içimden çok baydınız neden bilmiyorum zaten birbirinize hiç uygun değilsiniz apaaçık ortada o yüzdende birlikte vakit geciremiyorsunuz

Bana uygun bir evlilik tarzi değil muhtemelen esimede uygun değil. Ben minik bir koalayim. Dışarıda sabahlamak, ayri ayri yemek yemek falan bana biraz fazla geldi ama her ilişkinin dinamiği farklı tek bir normal yok siz bu sekilde mutluysaniz geri kalan hic bir yorumu ciddi almayın

İşte evet sabahtan beri bunu diyorum çok sıkıcı iç bayıltıcı mıymıy bir muhabbeti var adam da napsın atıyor kendini arkadaş ortamına.

Geçen house of dragons diye dizi başladı benimki bir heyecanlı. Baktım konudan uzak kalıyorum bir de seks sahneleri varmış onları izlemek için açtım diziyi. Bayağı sardı sonra takipçisi oldum dizinin. Analiz falan kasıyoruz yani.

Hani soru sahibinin de bir çabası yok. Bu kocamın da zevkleri neymiş bir izleyim falan demiyor mesela. Adamı da ötekileştiriyor, hatta kocasının zevklerini küçümser tarzda konuşarak kendini üste koyuyor. Soru sahibinde üslübuyla da kapatmaya çalıştığı bir özgüven eksikliği ve yetersizlik duygusu var. Kendisi değil özü değil bu. Ha böyleyse de yazık yani gerçek hayattan kopuk bir dünyası var kendisi için üzülürüm.

TRT 2 gibi kadınlar var gerçekten ve kocası da işte stadyuma atmak yerine kendini pese fifaya vermiş.

Bunlari okuyunca acikcasi bende hic normal bulmadım yani birlikte geçirdiğiniz zaman çok daha az , bu kadar benligine kendi dünyasına düşkün insanla ben yapamazdim mutlu olamazdım. Evlilik 2 dunyayi 2 benligi birleştirmek yeni keşifler yapmak.

Ben mesela evlendikten sonra cok değiştim sevmem zannettiğim seyleri meğersem sevdiğimi ya da zevk aldığım şeylerin meğersem.bana zevk vermediğini gibi gibi bir çok şey keşfettim.esimle oda aynı şekilde benimle . Birbirimize cok sey kattik ogrettik değiştirdik birbirimizin eksikleri ne varsa tamamladık evlilik budur bence sizin ki bana cok normal gelmedi hayat paylaştıkça guzel ve paylaştıkça artacak hayat arkadaşımla bu tarz bir ilişki bizi ne kadar biraarada tutabilirki ?
Birliktr bir cok anımız var ayri ayri takılırsak nasil anımız olacak bağımız nasılsın kuvvetlenecek? .

En basit örnek. Doga yürüyüşlerinden parklardan pek hoslanmazdim Cunku Turkiyede istanbulda yaşıyordum. Simdi bir Avrupa ülkesi ulkesindeyim esim cok seviyordu doga yürüyüşünü ben böcekten cimenden vs vs huylanirdim ona ayak uydurmak için onunla ciktim ve suan böcek vs korkularımı yenmis ve doga yesil bağımlısı olmus biriyim ruhuma nasil iyi geliyor anlatamam esim olmasa ona ayak uydurmak için çıkmasam nasil bilecektim bana iyi geleni ?

Bu konuya ara ara girip bakıyorum. Bir de ayrı yemek yiyoruz çünkü birimiz yavaş birimiz hızlı yiyor demişsiniz.
Benim eşim ben daha çatalı agzima götürmeden tabağını bitirmiş oluyor ciddiyim, tuhaf gelmesin size kıtlıktan çıkmış gibi yer kendileri ama bu ayrı yememizi gerektirmiyor mesela. Yemeği bitince sohbet havasında vs beni bekliyor sonra kalkıyoruz sofradan.
Hani böyle bir paylaşım da mi olmuyor sizde?

Sevgili yorum yapanlar fikirlerime katkı sağladınız teşekkür ederim, ben bu başlıktan maksimum faydaya ulaştığımı düşünüyorum. Her yorum yapanı zahmet etmiştir diyerek yanıtlamaya çalıştım, ama birçok yorumun bana, konuya ya da sahibine artık bir katkı sağladığını düşünmüyorum. Bence farklı açılardan bakmak her zaman kazançlı bir şey, ben çok farklı tarzda ilişki yaşayan insanların da düşüncelerini ilgiyle okudum ve düşündüm.
Ama bazı arkadaşlar siz neden bu kadar büyütüp, altında baska şeyler, hikayeler, hayaller aradınız bilemiyorum, ama bence siz bunu bir düşünün :) Sıkıcı bulan arkadaşlar da kusura bakmayın canınızı sıktım, affedin ne olur, çok üzgünüm, çünkü büyük ihtimalle size zorla okuttum, yorum yaptırdım, zamanınızı aldım.
O yüzden bu konuyu burada kapatalım, ben sorduğum sorunun cevabını aldım. teşekkürler :)

O yorgan battaniye bizdede var çünkü benim sırtım açık kalinca asla uyuyamiyorum coğu zamanda ayrı yatiyoruz ama bizim belli sebeplerimiz var keyfi değil

Hadi hadiiii. Sen bunu bile kıskandığın için yazdın
16 sene olmuş biz ayrı kalamiyoruz 2 senede ayrı takılan bir çiftimi kiskanicam gecen ay ilk kez 1 hafta memelekete gittim eşimsiz ki bizde birbirimize müdahale etmeyiz kolay kolay bi garip oldum niye benim görüp beğendiğim mutlu olduğum şeyleri eşimde görmedi diye üzüldüm neyse arkadaşlar çok mutlu zaten arkadaslar çünkü

Valla hala zor okuyorum öf as salsanmı yahu

Ayh yine çok mikemmelsin cınım, herkes de seni kıskanmış

Bi tik asiri olmaniz disinda siz mutluysaniz millete ne ki?
Yillik iznin %70 ayri gecmesi disinda normal anlattiklariniz.
Ayrica insanlar nerden biliyor bu kadar detayi da elestirebiliyor?

E siz hiç ortak bir şey yapmıyorsunuz?Daha çok kankalık-ev arkadaşlığı gibi görünüyor buradan.
Tamam, yazdığınız bazı şeyler sağlıklı bir evlilikte bana göre de olması gereken şeyler fakat burada ipin ucu kaçıyor gibi görünüyor.Yani birinizden biri hiç mi demiyor “dur bu sefer eşimi yalnız bırakmamayım, ben de onunla birlikte bir şeyler yapayım?” Bu kadar bireysellik bir noktada sizi uzaklaştıracaktır, bekarlık level 2 gibi hayat çünkü.

Bu konuyu neden açtığınızı anlamadım açıkçası. Normale bel bağlamış bir haliniz yok. Normal diye bir şey olmadığını da biliyorsunuz. Kendinizi tanıyor ve durumdan hoşnutsunuz. Bu böyle olmaz diyenler için de tarzınızı değiştirmeyecek kadar bireydir böyle yaşayabilen zaten.
Toplumun evliliğe bakışının eleştirisini yapıyorsunuz, durduğunuz yerden gayet eminsiniz. Başka türlü bir kamu spotu sadece.

Onların mutsuz birer evlilikleri olduğu için, böyle mutlu hayatlar görünce kıskanırlar. Senelerdir hep aynılar onlar. Gerçek hayatlarındaki mutsuzluk ve kıskançlıklarını böyle buralarda kusuyorlar. Kadının düşmanı yine kadın, siz hiç takmayın buradaki kıskanç kadınları. Ben sizi anlıyorum.

Benim için sofraya beraber oturup sohbet etmek önemlidir. Yemekte bir şeyler izleyen insanla yapamam kırmızı çizgim bile olabilir bu. Dışarıda sabahlama olayı da bana uzak açıkçası. Onun dışında gayet güzel geldi. Bizim ülkede ilişki anlayışı genelde birbirine salça olmak, incir çekirdeğini doldurmayacak şeylerden tartışma çıkarıp bağımlı gibi davranarak ayrılmamak olduğu için başkalarına anormal gelmiştir. Ayrıca çok hadsizler. Yoruma açmadığınız ilişkiniz hakkında böyle konuşma cesaretini nereden buluyorlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…