Sizce normal bir çift değil miyiz?çok bireyseliz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla şunu söyliyim sadece size Allah nazarlardan saklasın evliliğinizi :) Hiçte eleştiren arkadaşlarınıza bakamyın muhtemelen kendileri sürekli eşinden izin alıp özel aktivitelerini gerçekleştiremiyorlar. Ha beraber vakit geçirip bi şeyler yapmak istiyorsunuz haklı olarak ama işiniz daha çok engel aslında buna denk gelmiyor. İlerleyen zamanlarda oda olur bence. Tam benim istediğim evlilik diyebilirim :) Böyle olsa zaten kimse evlilikten korkmaz bence.

Mutluysanız devam edin.Baskalarinin ne dediğini umursamayın.Ama kafam karışık emin değilim ,bir şeyler yanlış gibi diyorsanız fikir alın.Bu evlilikte fazla bulduğum sabaha kadar dışarda vakit geçirmeniz/geçirmesi, tatil planlarınız da%70 bir arada olmamak .

Bazılarının yorumlarını gördüm de dayanamadım. Herkes kıskanıyor ve ideal ilişki...

Kusura bakmayın da bundan ancak ideal ilişki olur ideal evlilik olmaz. Birbirini darlayan, özel alan ayırmayan evliliklerden bir farkı yok gözümde. Sadece zıt kutuplardalar. Bu iki zıtlığın ortası olmalı ideal olanı.

İnsanlar niye kıskansın ki bu ilişkiyi? Ben hayatta istemem. Çevresindeki çoğu kişinin de kıskandığını sanmıyorum.

Dürüstçe yorum yapayım kıskandığı filan yok.

Kopuk geldiniz bana
Şöyle ki, eşim ailesine tek gider ben git kal derim yazın 1 hafta filan
Ya da bazen ben giderim aileme tek başıma bu çok iyi gelir bize
Akşamları ayrı ayrı arkadaşlarımızla çıkarız

Yani birbirimize saygımız var ve boğmayız
Kişisel özgürlüğümüze saygı gösteriyoruz

Örneğin arkadaşlarıyla 2-3 günlük tatil istese ben sorun çıkarmam git derim böyle destekçiyizdir güveniriz çünkü

Fakat bu demek değil ki bu kadar kopuğuz biz de çok dipdibeyiz bazen evden çalıştığımız için
Ama siz de evden çalışmanın verdiği bir bıkkınlık gördüm
Zaten hep görüyorum kafama göre takılayım olmuş olay
Örneğin kahvaltı ve yemeklerın ayrılığı vs

Onu bilmem de bence cogumuz konu sahibine uzulduk. Hayallerini bu evlilik modeli ile susleyenleri gorunce iyice uzuntum artti.
Türk aile yapısını asla öven biri değilim eleştiririm de. Ancak bu ilişkinin batılı ve modern olarak lanse edilmesini kabul etmiyorum. Yani evlilik bir sözleşmedir, bir ortaklık sözleşmesi, iki kişinin aynı belgeye imza attığı bir sözleşme. Ben asla soru sahibinin evliliğini eleştirmedim mutlu da olsun olacak da hakkıdır. Ancak insanımız sevmeyi sevilmeyi bilmiyor bence.

Şeye de çok kızdım eleştirenler her şeyi kocasına sorup izin alıyor. Yok böyle bir şey. Babam dahil bir erkekten izin almadım hiç. Ben şuraya gidiyorum derim biter.

Ben iddia ediyorum soru sahibinin kocasına sorsak bambaşka şeyler diyecek, kocasının arkadaşının eşlerine bir de soralım onlar memnun mu bu villa kiralama işlerinden veya haberleri var mı?

Aklıma Şener şenin aşık oldum diye bir filmi geldi, kült bir filmdir esasen uyarlamadır ama uyarlamasından da iyidir savaş dinçel ve Erdal özyağcılar da oynuyor, sinefil soru sahibine de önerimdir. :)

Konu sahibi baska konulara gidip fake demeye baslamis bile :) baska ugraslar bulmanizi tavsiye ederim diye de eklemis :) kendi konusuna yazanlara neden altinda baska seyler ariyorsunuz bence kendinizi sorgulayin yazmisti. Celiski guzel sey ya

Konu sahibi baska konulara gidip fake demeye baslamis bile :) baska ugraslar bulmanizi tavsiye ederim diye de eklemis :) kendi konusuna yazanlara neden altinda baska seyler ariyorsunuz bence kendinizi sorgulayin yazmisti. Celiski guzel sey ya
Hmm şimdi baktım haklısınız.

İki seçenek var, ya bambaşka kafalarda ya da gerçekten kasıyor kendini gerek yok aslında burada caka satsa ne olur anonim takılıyoruz nihayetinde.

Tam olarak neresini kıskanıyoruz bu ilişkinin biri söylese de aydınlansak?
Kimse sallamadığı ve sallanmadığı bir evlilik istemez. Ancak karşındaki insandan hoşlanmıyor olman lazım böylesi bir hayat için. Yalnız hissetmek için evlenecek değiliz, bana sadece duygu özaslan’ın sunny side up yapmacıklığı gibi geldi bu konu. :)

Aynen yaa en başından beri bunu diyorum yapmacıklık var konuda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…