- 1 Şubat 2013
- 1.812
- 1.267
- 83
ha tamam canım..
yok ya anlamak bir sanattır..
herkes anlayamaz insanları canım..
sen bakma onlara güya buraya dertleşmeye geldin
onlar muhalefet oluyor.
evet göya kadın kadınayız en ufak şydetpki verenler var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ha tamam canım..
yok ya anlamak bir sanattır..
herkes anlayamaz insanları canım..
sen bakma onlara güya buraya dertleşmeye geldin
onlar muhalefet oluyor.
yaptığınız iyilikleri görmezden gelen erkeğin neden üzerine düşüyorsunuz..böyle erkekleri ne halleri varsa görsünler..siz ne kadar üzerine düştükçe o da önemsemiyor..bırakın bebekmiş gibi davranmayı..
Şu an ayrı olduğum eşim aynı konudan dert yanardı defalarca rahatsızlığını söyledi annem aradığında hep benli konuşuyormuşum biz demiyormuşum. Ben farkında olmadan art niyetsiz yapıyordum belki eşin de öyle yapıyordur ama nane limon olayı başka..
O hastayken elimden geleni yaptım ayaklarını yıkarım ilgimi eksik etmem demişsin belli ki şımarmış ve eksik kalan tek bir kalem şeye trip atmak için öyle davranmış hani nane limon var da yapmıyor gibi..
Bundan sonra vermen gereken temel ilgiden fazlasını verme ki tek bir yakınlığın ona lütuf gibi gelsin.
En güzeli tatlı dille eşini sakin zamanda karşına alıp konuş, ama asabi yapılı bir insana ''sen şöyle yapıyorsun ben sevmiyorum vs ' demeyin, hayatım-aşkım eşin olarak seninle bir husus konuşmak istiyorum, seni ne kadar sevdiğimi biliyorsun,istiyorum ki birbimiizi incitmeyelim, bir daha bugünler geri gelmeyecek ,darılmayalım stressiz huzurlu bir ortamımız olsun, senden rica etsem şu konuda şöyle davransan nasıl olur? gibi... Sonra bi öpücük kondurursunuz,sarılırsınız,ne bileyim o sıcaklığı verin..Bence bir şekilde yumuşar, belki hemen yelkenleri indirmek istemez ama sakin olun, baktınız oralı olmuyor gibi,başka birşeyle ilgilenin, suratınızı asmayın.Sabır bazen tek taraflı olsa da meyvesi tatlı olabilir :)
Şeker gibi bir kayınvalidem çok sevimli 2 görümcem var hepsiyle iyi anlasiyorum
Ama burası bir derdim var bölümü. Bu dert değil ki neden konu açalım ben ve benim gibiler.
bugün mesela eve geldiğnide kapıyı açıp gülümsesem barışabilir ama işte hep ben ödün veriyorum kendimden . beni hhep suçlu görüyor herşeyde. bu tek sorun değil ki . her sorunda aynı şeyler. bu en ufak sorun :)
sinirle ağza alınmıycak şeyler söyleyip üzülüyorum sinirle dedim diyor. .
zor bi adam ya bilmiyorum .. bugün barışcaz 2 gün sonra aynı şeyler aman ya ne yorucu boşanmak şuan aklımdan geçmeyen tek şey. düzelsin diye bekliyorum işte
bugün mesela eve geldiğnide kapıyı açıp gülümsesem barışabilir ama işte hep ben ödün veriyorum kendimden . beni hhep suçlu görüyor herşeyde. bu tek sorun değil ki . her sorunda aynı şeyler. bu en ufak sorun :)
sinirle ağza alınmıycak şeyler söyleyip üzülüyorum sinirle dedim diyor. .
zor bi adam ya bilmiyorum .. bugün barışcaz 2 gün sonra aynı şeyler aman ya ne yorucu boşanmak şuan aklımdan geçmeyen tek şey. düzelsin diye bekliyorum işte
niyetini bileemem ama kırılıyorum işte.
haklısın valla deniycem dediklerinizi
Kırılmakta haklısın tabi ben kendimi düşündüğümde birbirimizi aile gibi hissedememe nedenim eşimmiş bunu şimdi görebiliyorum yani haksız yere yapmamışım ne kadar farkında olmasam da.
Sen kendini biraz geri çek noluyoruz desin. Hastamı oldu ? Koy önüne nane limonunu hapını geç yerine. İlgiyi iltifatı kes. Annesiyle aynı tür konuşmalar yaptığında hiç öyle bir konuşma olmamış gibi davran, sinirlenme, yok say, olayı kendine çevir o seni sinir etmek isterken sen onu sinir et
Çok isterdim sana şöyle ılımlı konuş böyle düzeyli yaklaş demeyi ama yok arkadaş kimsenin mayası gül uzatmakla değişmiyor.
selam pitipiti
eşine bugün kapıyı açınca sarılınca barışacaksanız o zaman sarıl. o senin eşin bunu unutma rakibin değil. altta kalmazsın sadece huzurunuzu yenilemiş olursun. affetmek en büyük erdemdir.
o yapmıyorsa sen yap ne var bunda? bir ömür boyu beraber olmaya söz vermişsiniz ne güzel; aşkınızı taze tutmak için uğraş ver. dua et o da düzelsin yavaş yavaş. ama sürekli alttan almak istemiyorum demek kendi egonu yenememek demek bence.
aranız düzelsin bir kaç gün geçince de sakince anlat derdini derim ben..
sizde çok güzel demişsiniz ama işte öyle olmuyor herdefasında barışıyoruz 2-3 gün geçiyor aynışeyler tekrarlanıyor ya ben hatalıyım ya eşim ben bile artık çözemiyorum . . hatalarını kabul etmeyen bi adam var karşınızda. iyiken diyorum aşkım nlur düzelelim artık bunlar yaşanmasın . ben düzgünüm sen düzel diyor. tamam bende sende değişelim demek yok. ben böyleyim bana uycaksın sen benle geçinceksin diyen bencil bi adam var.
Sorun sizde gibi geldi kv yi kıskanıyorsunuz gibi yada ka dın telde size gönderme yapıyorsa daha o duyacak şekilde aşkım hemen yapıyorum var bitanem slm söyle annene deseydiniz .Kv zönk diye kalırdı .Bu konuda uzamazdı .Adam hastaymış zaten.daha öncede açmıştım konu eşimin ailesine düşkünlüğü , ailesininde peşini bırakmaması ! aile demek istemiyorum ! anne baba kardeşleri . neyse.
3 gün önce eşimle gayet iyiken kv aradı . ! eminimki çoğul konuşuyordur npapıyorsunuz diyordur ama eşim napıyım anne evdeyim yemek yiyorum işte dedi . birlikte yemek yiyorduk . ben yokum gibi konuşuyor . ki aramızda iyi ! bozulmaya başladım ben. eşim hastaydı . nane limon iç dedi sanırım kv , eşimde evde nane limon yokki anne dedi . ben kalakaldım . insan yanındaki eşine sormaz mı var mı yok mu diye ! iyice yüzüm asıldı ! sonra büyük ihtimal sorsana dedi kv , oda he işte x evde nane var mı dedi , bende yok burası ev mi ki nane limon ne aarasın dedim . bak yokmuş anne dedi ! . bende sinirle var ya nane niye olmasın evde dedim. sonrasında sevgili kv nane limon yapmasını anlatıyor eşime sanırım ! sanki ben evde yokum ben bilmiyor muyum ya ! oda dinliyor he tamam anne öyle mi kaynatcaz he tamam falan bEN yaparım birazdan dedi . halbuki kalkıp su bile alan adam değildir. tatlısını ağzına yediririm ayaklarına masajlar yaparım . okadar ilgiliyimdir k i . ona hastayken kalkıp nane limon mu yaptırtcam. hepten bozuldum ben . surat yaptım . telefonu kapatınca sinirle ne battı yine dedi ! annesi aradı diye trip attığımı düşünüyor . bağrış çağrış hiç cevap bile vermedim . tavırlıydık birbirimize sonra ben ertesi gün integrama resim koydum böyle zafer işerati gibi yapmıştım elimi gülümseyip tek gözümü kırpıp şeker bi resimdi. hani gören aa kaşar demez ne şirin der öyle bi resmdi . ama eşim pis düşünceli eşim ! demediğini bırakmadı eve gelince. nelere özeniyorsun sennnnn , neleeeer neeler dedi . arada da anneme nane yok dedim diye trip atıyosun he yok ya falan saydırıyor . heralde onun hıncını çıkarttı . velhasıl 3 gündür knşmuyoruz. yüzüne bile bakmıyorum . sizce konuşmaya çalışıyım mı ? . ben mi suçluyum. kalbimi çok kırdı lafları ama o sinirlenince ne dediğini bilmeyen bir dengesiz. bi küslük uzıycakta uzıycak . çok yoruldum çok zor bi eşim var. sinirli asabi ! hep ben idare etmeliyim. eski tip babalar giibi . . benm babam bin kat daha moderndir ondan. uzadı kusura bakmayın. siniri çok pis . sizce ben mi yumuşatıyım ortamı ! artık ne gurur kaldı zaten ne bişey bu evlilikte. sinirle sayar sayar sonra sinirle söyledim öyle düşünmem asla der. amaann .
Benim eşimde çok asabi. İlk defa bir konunun tüm sayfalarını okudum :) Galiba biraz geri çekmekde fayda var. Bir de ben kavga edince küs kalamıyorum. Sanki kötü birşey olacak ve ben pişman olucam işte keşke küsmeseydik falan diyexekmişim gibi hissediyorum. Bilmiyorum belki konu sahibide aynı duygulara kapıldığı için benim gibi her defasında alttan alıp sonra suçluluk hissediyor olabilir.Bu sanırım sevdiğine kıyamamak vardır ya en üst boyutu biz kadınlarda oluyor. Biz vicdansız olamıyoruz kolay kolay.Bunun yanı sıra eşini çok sevdiğin için küs kalmak istemiyosun.
Ben mesela gıcık oluyorum sinirle söylediklerine çok üzülüyorum hatta ağluyorum ama sonra gidip sarılmak istiyorum sonra kendime kızıyorum falan fişman.Akşam uyku için yatağa geçince uyku arasında o bana el atıyo ben ona sabah barışmış oluyoruz :)) Ama işte böyle de gitmez sende haklısın :) Benim eşim arnavuttur ve çok pis inattır böyle damarlı o yüzden seni çok iyi anladığımı düşünüyorum ve konuyu takip ediyorum taktik verenleri falan :))