• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce napıyım ? eşimin aksilikleri !

Tamamen iletisimsizlik ve tamamen aile olma ruhunu kazanamamis b8r iliski bence. Ben bu durumlarda esime bir not mektup ne dersen artik yazardim ama suclamadan sadece o yaptiklarina karsi hissettiklerimi yazardim. Nasil burda beni yok saydigi icin kirildim i belirtmissiniz esinize de bunu anlatan bir not yazin. He siz o kismi yazmayip olayi montotn bir sekilde yazsaniz bile burda %99 yok sayildiginizi hissettiginiz icin uzuldugunuzu anlariz biz kadiniz ve ayni taraftan bakiyorz ama erkekler oyle degil duygulara degil somut seylere bakiyorlar . Duruyor dusunuyor noldu da tartistik
e ben annemle konusuyordum tepki gosterdi demekki annemi sevmiyor
Bir tik daha ayrinti dusundugu zamanda ben annemle konusurken nane yok evde dedim bozuldu ne varsa bunda vara yoga kiziyor surat asiyor benim hatun ne var simdi bunda ben yok zannettim. Sucum ne simdi
erkek mantigi canim o kadar iyi cozdum ki esim evliligimizin 2. Ayinda yeni bir aile kurdugunu benim bir konusmamla idrak etti. Bir program izlerken annesi ve babasindan ailem diye bahsetti peki ben neyim dedigimde karimsin dedi ailesini sayarken beni saymamisti. Oturdum adam akilli oonustum soyadini aldigimi yeni bir aile kurdugumuzu ancak bunun anne babalarimiz yok saymak olmadigini anlattim. Idrak etti. Ama sonraki mevzularda anlatma sabrim kalmadigi icin yaziyordum cunku konusurken konu sacma biyerlere gidiyordu. Tatli tatli yaziyordum altina da eger hak veriyorsan gel konusalim . Hala haksiz oldugumu dusunuyorsanda lutfen bisey yazma da soylemede tekrar tartismak istemiyorum senle diye eklerdim.
dikkatini cekti mi bilmiyorum. Hala hakli oldugunu dusun7yorsan demezdim. Hala haksiz oldugumu dusunuyorsan derdim cunku adam sen ne kadar hakli olursan ol. Evet ben haksizim gel konusalim demez. Hani sey gibi dusun sigara icmek yasak la sigara icmediginiz icin tesekkur ederiz arasindaki etki gibi dusun.

ne güzel yazmışsın bizde yeni evliyiz ama anlayıp bilmeden çatan kadınlar var burda !!!
sakin olarak olayları kendimize çevirebiliriz evet ama işte yapabilmek. bende sakin olmaya çalışmalıyım demekki :(

Bu kadarcık bir konudan surat sallamanız hemde emin olmadığınız duymadığınız bir konuşma yüzünden... Belki kv ogluna hasta oldugunu duyunca yemek yemedin mi oğlum diye sormuşdur eşiniz de evdeyim yemek yiyorum işde demiş olamaz mı ? Eşiniz nane limon kaynatmayı siz düşünemediğiniz için belki tavırla ben kaynatırım anne demiştir... Sizde de biraz hata var gibi sanki...

siz çok ince düşünüyorsunuz,tabii bayansınız neticede :)
ama bence her seferinde böyle yaparak eşinizi kendinizden uzaklaştırırsınız
sonra gerginlikler büyür dağ olur
hem kendi huzurunuza da yazık değil mi üzüyorsunuz kendinizi

haklısınız kayınpederim bile diyor daha rahat ol kızım bırak ya diyo :)
ama işte ben çok ince düşünüp takılıyorum ufak şeylere.. adamda kaba olunca dümdüz olunca . böyle sorunlar oluyor işte. ama hep o haklı kendince ! ondan uzlaşmak zor oluyor

Ben sana yardımcı olmaya çalışıyorum.
Yapmadıysan sitem olarak demiş olabilir dedim.
Bilemem sizinle aynı evde yaşamıyorum.
Eşin seni yok sayıyosa sen varediceksin.

teşekkr ederim. ama tek nane limon kalmıştı yapmadığım yeni içti taylot. meyvelerini bile soyar yediririm elimle yani . okadar ilgiliyl-ken nane limona sitem ederse nankörtür yani . ama işte. hiç bişekilde yaranılmıyor

siz nane limonu büyütecek kadar değilsiniz
büyütmenizin nedeni eminim ki kv'nin senle ugrasmaları
eşinizin ilgisizlikleri kısacası herzmankı halleri..
sende bunaldıgın bıktıgın için bu ufak şeyler bile batar olmuş
yoksa kv niz iyi olsa anlayışlı olsa hiç bunlara takılırmıydınız..
tabiki hayır....
bence kendiini üzme canım ben seni çok iyi anladım
inşallah herşey düzelir takma bu kadar sanada yazık..

Bu kadarcık bir konudan surat sallamanız hemde emin olmadığınız duymadığınız bir konuşma yüzünden... Belki kv ogluna hasta oldugunu duyunca yemek yemedin mi oğlum diye sormuşdur eşiniz de evdeyim yemek yiyorum işde demiş olamaz mı ? Eşiniz nane limon kaynatmayı siz düşünemediğiniz için belki tavırla ben kaynatırım anne demiştir... Sizde de biraz hata var gibi sanki...

işte ben ona nane limon yapmıycak ve ona yaptırcak bi kadın değili m ki. çok ilgilenirim . viksler yaptım neler neler. bunu bile bile ben kaynatırım demesi bana ayıp geliyor. ben okadar ilgilenirken anneside diycek ki gelin yatıyor mu bakmıyor mu ne bilim. nankörlük geldi bana

siz nane limonu büyütecek kadar değilsiniz
büyütmenizin nedeni eminim ki kv'nin senle ugrasmaları
eşinizin ilgisizlikleri kısacası herzmankı halleri..
sende bunaldıgın bıktıgın için bu ufak şeyler bile batar olmuş
yoksa kv niz iyi olsa anlayışlı olsa hiç bunlara takılırmıydınız..
tabiki hayır....
bence kendiini üzme canım ben seni çok iyi anladım
inşallah herşey düzelir takma bu kadar sanada yazık..

anlayan birileri olması ne güzelllll :(
sanki herşey aşırı düzgünde tek nane limona takıldım ... çok saolun

işte ben ona nane limon yapmıycak ve ona yaptırcak bi kadın değili m ki. çok ilgilenirim . viksler yaptım neler neler. bunu bile bile ben kaynatırım demesi bana ayıp geliyor. ben okadar ilgilenirken anneside diycek ki gelin yatıyor mu bakmıyor mu ne bilim. nankörlük geldi bana
Çok detaylı düşünüyorsunuz...

teşekkr ederim. ama tek nane limon kalmıştı yapmadığım yeni içti taylot. meyvelerini bile soyar yediririm elimle yani . okadar ilgiliyl-ken nane limona sitem ederse nankörtür yani . ama işte. hiç bişekilde yaranılmıyor

Arkadaşım nekadar süredir evlisin bilmiyorum.
Ama yeni evliyken böyle şeyler olabiliyor.
Ben 3-4 aylık evliyken eşim hastalandı yapmadığım kalmadı ilaçsız iyileştirdim.
İyileştiğinde babası balla zencefil aldı 1kere yaptı eşim sonra babam sayesinde iyileştim dedi.
Bi daha hastalandığında kılımı kıpardatmadım eee nerde senin otların niye vermiyosun dedi. Baban iyileştiriyo ya dedim zehirlenme. Bidaha da ne babam iyileştirdi ne Ece bişey yapmıyo o yok bu yok demedi.
Geri çekilme planı evlilikte önemli.

Arkadaşım nekadar süredir evlisin bilmiyorum.
Ama yeni evliyken böyle şeyler olabiliyor.
Ben 3-4 aylık evliyken eşim hastalandı yapmadığım kalmadı ilaçsız iyileştirdim.
İyileştiğinde babası balla zencefil aldı 1kere yaptı eşim sonra babam sayesinde iyileştim dedi.
Bi daha hastalandığında kılımı kıpardatmadım eee nerde senin otların niye vermiyosun dedi. Baban iyileştiriyo ya dedim zehirlenme. Bidaha da ne babam iyileştirdi ne Ece bişey yapmıyo o yok bu yok demedi.
Geri çekilme planı evlilikte önemli.

ne güzel olmuş . böyle nankörler işte. bende eşim için okadar çabalar didinirim en ufak sorunda yaptıklarım havaya ucar gider.

anlayan birileri olması ne güzelllll :KK43:
sanki herşey aşırı düzgünde tek nane limona takıldım ... çok saolun

beni yanlıs anladınız size nane limona takıldınız demedim
sizi kv niz olsun eşiniz ve ailesi olsun sinir edip üzdüğü için
herşey her dediklerine alınır olmuşsunuz diyorum
buda çok normal ben olsam banada dedikleri batardı

bende bozulurdum birlikte yemek yiyorsak ben yokmusum gibi konusması sinir bozucu bu detaylara takılmak degil..nane limon ic demiş cevap olarak tamam anne soylerim x ' e yapar demesi gerekirken kendini acındırmıs sanki sizde umursamaz bir es gibi gozuktunuz nanae limon yokki anne veya sonra nane limonun tarifini alması falan ben neyim burda derim instagramdaki resim olayına girmiyorum bile begenmedim hayatım sil demesi var bide o tarz cumleler kullanması var

yaptığınız iyilikleri görmezden gelen erkeğin neden üzerine düşüyorsunuz..böyle erkekleri ne halleri varsa görsünler..siz ne kadar üzerine düştükçe o da önemsemiyor..bırakın bebekmiş gibi davranmayı..:KK39:

ne güzel olmuş . böyle nankörler işte. bende eşim için okadar çabalar didinirim en ufak sorunda yaptıklarım havaya ucar gider.

Bak canım yemek yerken niye annesiyle konuşuyo bence ona takılman lazım.
Ben izin vermiyorum kendimde konuşmuyorum .
Yemeği bitsin öyle arasın
Yapmıyo o yok bu yok mu diyo? Yapma alma verme
Annesine mi soruyo ? Sende onun yapabileceği şeyi babana abine sor.
Ama gözüne soka soka

beni yanlıs anladınız size nane limona takıldınız demedim
sizi kv niz olsun eşiniz ve ailesi olsun sinir edip üzdüğü için
herşey her dediklerine alınır olmuşsunuz diyorum
buda çok normal ben olsam banada dedikleri batardı

yok sizi anladım ben başkaları tepki verdide ona diyorum sanki sadece nana limona mı takıldım diye. tamda dediğin gibi durum.

bende bozulurdum birlikte yemek yiyorsak ben yokmusum gibi konusması sinir bozucu bu detaylara takılmak degil..nane limon ic demiş cevap olarak tamam anne soylerim x ' e yapar demesi gerekirken kendini acındırmıs sanki sizde umursamaz bir es gibi gozuktunuz nanae limon yokki anne veya sonra nane limonun tarifini alması falan ben neyim burda derim instagramdaki resim olayına girmiyorum bile begenmedim hayatım sil demesi var bide o tarz cumleler kullanması var

yaaa ağzına sağlıkkkk.... başka bişey demiyorum....
orda kalkıp deseydi söylerim yapar diye mutlu bile olurdum ama aa olurmu . :( ah ah

yok sizi anladım ben başkaları tepki verdide ona diyorum sanki sadece nana limona mı takıldım diye. tamda dediğin gibi durum.

ha tamam canım..
yok ya anlamak bir sanattır..
herkes anlayamaz insanları canım..
sen bakma onlara güya buraya dertleşmeye geldin
onlar muhalefet oluyor.

Bak canım yemek yerken niye annesiyle konuşuyo bence ona takılman lazım.
Ben izin vermiyorum kendimde konuşmuyorum .
Yemeği bitsin öyle arasın
Yapmıyo o yok bu yok mu diyo? Yapma alma verme
Annesine mi soruyo ? Sende onun yapabileceği şeyi babana abine sor.
Ama gözüne soka soka

çok güzel fikirmiş ! teşekkr ederim . anlarsa tabi.

Back