- 1 Şubat 2013
- 1.812
- 1.267
- 83
Tamamen iletisimsizlik ve tamamen aile olma ruhunu kazanamamis b8r iliski bence. Ben bu durumlarda esime bir not mektup ne dersen artik yazardim ama suclamadan sadece o yaptiklarina karsi hissettiklerimi yazardim. Nasil burda beni yok saydigi icin kirildim i belirtmissiniz esinize de bunu anlatan bir not yazin. He siz o kismi yazmayip olayi montotn bir sekilde yazsaniz bile burda %99 yok sayildiginizi hissettiginiz icin uzuldugunuzu anlariz biz kadiniz ve ayni taraftan bakiyorz ama erkekler oyle degil duygulara degil somut seylere bakiyorlar . Duruyor dusunuyor noldu da tartistik
e ben annemle konusuyordum tepki gosterdi demekki annemi sevmiyor
Bir tik daha ayrinti dusundugu zamanda ben annemle konusurken nane yok evde dedim bozuldu ne varsa bunda vara yoga kiziyor surat asiyor benim hatun ne var simdi bunda ben yok zannettim. Sucum ne simdi
erkek mantigi canim o kadar iyi cozdum ki esim evliligimizin 2. Ayinda yeni bir aile kurdugunu benim bir konusmamla idrak etti. Bir program izlerken annesi ve babasindan ailem diye bahsetti peki ben neyim dedigimde karimsin dedi ailesini sayarken beni saymamisti. Oturdum adam akilli oonustum soyadini aldigimi yeni bir aile kurdugumuzu ancak bunun anne babalarimiz yok saymak olmadigini anlattim. Idrak etti. Ama sonraki mevzularda anlatma sabrim kalmadigi icin yaziyordum cunku konusurken konu sacma biyerlere gidiyordu. Tatli tatli yaziyordum altina da eger hak veriyorsan gel konusalim . Hala haksiz oldugumu dusunuyorsanda lutfen bisey yazma da soylemede tekrar tartismak istemiyorum senle diye eklerdim.
dikkatini cekti mi bilmiyorum. Hala hakli oldugunu dusun7yorsan demezdim. Hala haksiz oldugumu dusunuyorsan derdim cunku adam sen ne kadar hakli olursan ol. Evet ben haksizim gel konusalim demez. Hani sey gibi dusun sigara icmek yasak la sigara icmediginiz icin tesekkur ederiz arasindaki etki gibi dusun.
ne güzel yazmışsın bizde yeni evliyiz ama anlayıp bilmeden çatan kadınlar var burda !!!
sakin olarak olayları kendimize çevirebiliriz evet ama işte yapabilmek. bende sakin olmaya çalışmalıyım demekki