- 27 Nisan 2009
- 2.377
- 2
- 3.272
- 683
- Konu Sahibi Prensescann
-
Cok guzelben 22 aylık gibi başlattım. günde iki saatle başladım iki ayda tam güne geçti.
ben bakıcıya güvenemezdim. zaten çocuğum da aşırı hareketli.
sınıfları 8 kiydi 2 öğretmen birlikte bakıyordu. ekstra şeyler için de yardımcı bayan vardı. Bi tane de psikolog ve kreş müdürü de sürekli çocuklarla birebir iletişimdeydi.
su an 3. senesi olacak kreşte severek gidiyo:)
uykusu, bez değişimi, tuvalet eğitimi hepsi vardi. yemekler çok iyi. sabahları meyve ya da bitki çayı veriliyo kendileri hazırlıyo taze.
Ilk kis hasta oldu evet. Ama bu sene hic olmadi mesela. Bagisiklikta gucleniyor böylece.Hastalık oldu mu ? Bende vermek istiyorum bazen ama çok hasta olur diye korkuyorum
Hayir bakici hic denemedim. Gerekte duymadim. Bir yerden sonra benim veremedigimi bakicida veremeyecekti. Cocuk sosyallesmek istiyor arkadas istiyor. Bizim çevremizde yasiti veya yakin yasi bile yoktu. Yalniz kaliyordu hep. Kreste arkadas edindi. Benim kizim 3.5 yasinda hala sınırlı ekran kullanimi var. Surekli evde olsak bu kadar aktiviteyi ben yapamaz bir yerden sonra acardim tv. Sadece bu bile yeterli aslinda.Gerçekten mi ? Neden peki ?
Bakıcı deneyimin oldu mu ?
İlk defa verdiğinde kaç aylıktı peki ?Ilk kis hasta oldu evet. Ama bu sene hic olmadi mesela. Bagisiklikta gucleniyor böylece.
Hayir bakici hic denemedim. Gerekte duymadim. Bir yerden sonra benim veremedigimi bakicida veremeyecekti. Cocuk sosyallesmek istiyor arkadas istiyor. Bizim çevremizde yasiti veya yakin yasi bile yoktu. Yalniz kaliyordu hep. Kreste arkadas edindi. Benim kizim 3.5 yasinda hala sınırlı ekran kullanimi var. Surekli evde olsak bu kadar aktiviteyi ben yapamaz bir yerden sonra acardim tv. Sadece bu bile yeterli aslinda.
18 aylikti. Eskisehirdeyim. Ben 10 aylikken ebeveynli oyun gruplarına goturuyordum. Cok keyif aliyordu. Kresede kolay uyum sagladi.İlk defa verdiğinde kaç aylıktı peki ?
Ben de evde üretememeye başladım ki koskoca başka bi kadın nasıl baksın diyorum akşama kadar evde olacaklar ,,, ben de aktivite yanlısıyım ama erken mi diyorum , şükür konuşuyor aktivitelere bayılıyor
Hangi ildesiniz ?
Teşekkür ederim18 aylikti. Eskisehirdeyim. Ben 10 aylikken ebeveynli oyun gruplarına goturuyordum. Cok keyif aliyordu. Kresede kolay uyum sagladi.
Bir de kreş saatleri nasıl senin bebiş kaç saat orda oluyor ?18 aylikti. Eskisehirdeyim. Ben 10 aylikken ebeveynli oyun gruplarına goturuyordum. Cok keyif aliyordu. Kresede kolay uyum sagladi.
Sinifi kalabalik olmasin. Yardimci ogretmen mutlaka sinifin olsun ortak olmasin. Kahvaltiya dikkat et. Cikolatali ekmek varsa kac. Ben 9 16 arasi gonderiyorum. 18 ayliktan beri boyle.Teşekkür ederim
Ben de Bir kaç yer ile görüşeceğim artık , belki de kafamdaki soru işaretleri hemen gidecek
Peki nelere dikkat etmemi tavsiye edersin kreş seçerken
Cok guzel
Fiyatlari ne durumda acaba
Benim oğlum da 31 aylık. Pandemi olmasa çok daha erken verirdim. Artık yetemedigimi hissediyorum çocuk sünger gibi aliyor her yeni şeyi. Beyin gelişiminde ilk 3 yılın kritik olduğu göz önüne alınırsa kreş her anlamda çok faydalı olacak. Anneanne babaanne dönüşümlü baktı oğluma. Artık yetemiyorlar haliyle. Bu ay hemen baslatacagim ben. Tek endişem hastalıklar. Oğlum hiç hasta olmadı gibi bir şey bu zamana kadarBenim kızım 32 aylık babaanne bakıyor ama bu yıl yarım gün de olsa ben de kreşe vereceğim, senin yerinde olsam arastiririm kreşleri evde bakıcıya hem güvenmek zor hem de çocuğa yetmesi zor,bizim yaz donemi köyde oluyorlar surei dışarı falan çıkıyor ama kışın evde babaanneyle çok sıkılıyor hoş ben olsam benimle de sıkılıyor çünkü çocuklara yetmek gerçekten zor, yasitlarini arıyor cocuklar
12 ay boyunca gitti mi çocuk peki ? Yani 12 ay boyunca haftada beş gün gittiyse bakıcıdan çok daha ucuzbu sene 27 bin TL ydi yıllığı
Benim oğlum da hasta olmadı hiç ama benim eyleyemediğim çocuğu babaanne nasıl eylesin siye düşünüyorum , hoş çalışmasam vermezdim şu yaşta, sadece bir kça saatliğine verirdimBenim oğlum da 31 aylık. Pandemi olmasa çok daha erken verirdim. Artık yetemedigimi hissediyorum çocuk sünger gibi aliyor her yeni şeyi. Beyin gelişiminde ilk 3 yılın kritik olduğu göz önüne alınırsa kreş her anlamda çok faydalı olacak. Anneanne babaanne dönüşümlü baktı oğluma. Artık yetemiyorlar haliyle. Bu ay hemen baslatacagim ben. Tek endişem hastalıklar. Oğlum hiç hasta olmadı gibi bir şey bu zamana kadar
12 ay boyunca gitti mi çocuk peki ? Yani 12 ay boyunca haftada beş gün gittiyse bakıcıdan çok daha ucuz
Benim kızım da 19 aylık aynı sizin ki gibi. Cümle kuramaz hala, "bu ne" der sadece ki hepimiz özellikle 8yaşında ki abisi oynar oynatır kitap okur yalnız değilsiniz19 aylık konuşuyor mu maşallah benimki 20 aylık konuşmuyorhavhav vakvak möö baba vs gibi 15-20 ses kelime var ama neden konuşmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?