- 5 Temmuz 2021
- 232
- 592
- 23
- Konu Sahibi Prensescann
bir de yakın arkadaşı olur ilkokula da birlikte başlarlarİki yıl üst üste ana okulu olmasa mi diye kararsızım ama bilmiyorum ki canım sence neden ana okulu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir de yakın arkadaşı olur ilkokula da birlikte başlarlarİki yıl üst üste ana okulu olmasa mi diye kararsızım ama bilmiyorum ki canım sence neden ana okulu
Eskişehirde hangi kreşe götürdünüz ?18 aylikti. Eskisehirdeyim. Ben 10 aylikken ebeveynli oyun gruplarına goturuyordum. Cok keyif aliyordu. Kresede kolay uyum sagladi.
Kres ara ara goturebileceginiz bir kurum degil ki. Sanirim siz oyun grubu ariyorsunuz. Benim kizim küçükken mogiatolye vardi muzipokids vardi. Suan hala aktifler mi bilmiyorum tam.Eskişehirde hangi kreşe götürdünüz ?
benimde oğlum 18 aylık. ara ara bendr götürmek istiyorum. pandemiden dolayı bebeğim anne babadan başkasını görmedi. bana çok bağlandı. belki sosyalleşmesi için iyi olur diye düşündüm
Arkadaşlar bakıcı sorunum var , bulamıyorum , oğlum 19 aylık , kreş için nasıl bir dönem sizce ?
konuşabiliyor , kendi yiyebiliyor büyük oranda ...
Bakıcı mı kreş mi ? Hoş bakıcıyı nasıl nerden bulacağım bilemiyorum da ...
evet oyun grubuKres ara ara goturebileceginiz bir kurum degil ki. Sanirim siz oyun grubu ariyorsunuz. Benim kizim küçükken mogiatolye vardi muzipokids vardi. Suan hala aktifler mi bilmiyorum tam.
18 aylik basladi. Yumurcak ile basladik ama bazi memnuniyetsizlikler baslayinca sonraki sene degistirdik. Simdi bahar yasamda.evet oyun grubu
muzipokids hala var. mogiatolye ilk defa duydum. onu da araştırayım. tsk ederim.
peki kreşe kaç yaşında gönderdiniz ? hangi kreşe gitti.
tsk ederim18 aylik basladi. Yumurcak ile basladik ama bazi memnuniyetsizlikler baslayinca sonraki sene degistirdik. Simdi bahar yasamda.
Ben çalıştığım için oğlum 1 yaşında kızım ise 9 aylık kreşe başladı.2 yaşına kadar yemeğini yedirmeye ben gittim sut izinlerimde.sonrasini onlar halletti.ben güvenilir bakıcı bulamadığım için kreş daha cazip geldiArkadaşlar bakıcı sorunum var , bulamıyorum , oğlum 19 aylık , kreş için nasıl bir dönem sizce ?
konuşabiliyor , kendi yiyebiliyor büyük oranda ...
Bakıcı mı kreş mi ? Hoş bakıcıyı nasıl nerden bulacağım bilemiyorum da ...
Her çocuk çok farklı benim oğlum 26 aylık gibi tam cümle kurmaya başlamıştı.. Onun öncesinde tek kelimeler vardı.. Ama yaşına girer girmez yürüdü.. Sosyalleşmesi çabuk konuşmasında çok etkili..19 aylık konuşuyor mu maşallah benimki 20 aylık konuşmuyor havhav vakvak möö baba vs gibi 15-20 ses kelime var ama neden konuşmuyor
Peki hasta oldu ilk zamanlar ?24 aylıkken verdim mecburi sebepten 1 hafta yarım gün sonrasında tam gün gitti.. 3 ay sürdü ama ısırması başlamıştı ve şikayet alıyordum velilerden, sınıftan ayıralım deyince öğretmeni öyle aldım..Birkaç ay sonra bu durumu geçtiyse de pandemi başladı vermedim.. Iyi yanı da var kötü yanı da. Düzeni oluyor kreşte bu anlamda iyi.. Akşam uykusu, yemeği, sosyalleşmesi açısından gayet iyiydi ama öğlen uykusuna geçemiyordu kreşte.. Konuşması orada akıcılaştı.. Etkinlikler açısından iyi bir deneyim ayrıca kreş.. Ama her yaşı küçük için uygun olmayabiliyor.. Bunu da yaşamadan bilemezsiniz..
Hastalandılar mı kreşe başlayınca peki ?Ben çalıştığım için oğlum 1 yaşında kızım ise 9 aylık kreşe başladı.2 yaşına kadar yemeğini yedirmeye ben gittim sut izinlerimde.sonrasini onlar halletti.ben güvenilir bakıcı bulamadığım için kreş daha cazip geldi
Ilk iki sene cocuklar hasta olur. Evle kalabalik ortam.bir olamaz ki.simdi kreste bağışıklık kazanmazsa anaokulunda olur, anaokulunda gondermezseniz ilkokul 1Kreşe başlayonca hastalanır diyordu herkes ama ben bunu kabullenemiyorum
Temiz bakılırsa teri kontrol edilip zıbını değiştirilirse neden hasta olsun ki ? Bakamıyorlar demek ki
Moralim çok bozuk çocuk nefes alamıyorIlk iki sene cocuklar hasta olur. Evle kalabalik ortam.bir olamaz ki.simdi kreste bağışıklık kazanmazsa anaokulunda olur, anaokulunda gondermezseniz ilkokul 1
Sinifta olur ama her halükarda hasta olur. Hastaliga takilmayin.
Bu cok dogal bir süreç. Benim de 30 ve 15 aylik ogullarim var. Pandemide evdeydik en büyük oğlum hasta olunca ortanca da olurdu, pandemide hepimiz evde gecirdik hastalik yoktu. Zorunluluktan cikmaya basladik yavastan parka gittik hastaliklar geldi. Ama ben ates ve hastalik konusunda ilactan uzak kalmayi tercih ederim ozellikle öksürük grip gibi.. o yuzden hastaliga takilmiyorum. Mesela yazin tatile gidip geldigimizde su çiçeği çıkardı. Sonra mesela gecenlerde dizanteri oldu. Toparlandi cok sukur. Allah kalıcı dert vermesin bu tür seyler gelip gecici takilmayin rahat olmaya çalışın.Moralim çok bozuk çocuk nefes alamıyor
Hapşuruk öksürük halsiz daha 20 aylık
Bir hafta oldu iyileşmedi
İlk defa böyle hasta oluyor
Kimbilir nasıl bakamadılar da böyle hasta oldu diye düşünmekten aklımı alamıyorum
Evet ilk yıl çok hasta oldular vücutlarına farklı mikroplar gidiyor ama bağışıklık kazanıyorlar zamanla.Hastalandılar mı kreşe başlayınca peki ?
Benim oğlum bir hafya gitti sonra hasta oldu bronşit
Bir haftadır evde takır takır öksürüyor ciğerleri çok dolu dedi dr
Öncesinde bir kere bile hasta olmadı bu zamana kadar evde
Sadece 6. Hastalık olmuştu
Çok üzgünüm anitbiyrorik etki etmiyor sanki aşırı öksürüyor yavrum