sizce,kısa boy mu yoksa uzun boy mu ?

Onlarda doğumdan sonra şişiyorda şişiyor ve kilolar kalıyor parada yok ki spır salonlarına gitsin baksın kendine minyon bekarken iyi evlenince bozuluyor
uzun boylu olması daha ıyı ama bn erkek olsam mınyon cıtı pıtı bır kız tercıhım olurdu

Sadece uzun boylu olmakla da bitmiyor . Düzgün bi fizik lazım .
Hem uzun boylu hem düzgün fizikliyseniz sizden alımlısı olmaz .
Uzun boylular her zaman dikkat çekici oluyor kadında da erkekte de böyle =)

uzun boylu ama cok uzun degil bide kiloda boyuyla orantılı kadın hani baktıgında ne fazlası olcak ne eksigi hafif balık etlide olabilerr

Benimde anlamadığım bu uzun boylulardaki hava:KK70: Sanki kendi başarısı uzun olmak:KK70: Tamamen yaradılıştan kaynaklanan bir özellik için bukadar uçmak birde üstüne kısa boylu şöyle kötü oluyo uzun olmak böyle iyi oluyo diye övünmek falan nedir yani. Komik:KK48: Her neyse konuya cevabımda vücut yapısıyla alakalı olarak değişiyor bence. Kısa boylularda da uzun boylularda da eğer narin bir görünüş varsa ve hantal durmuyorsa begeniyorum ben.

Benimde anlamadığım bu uzun boylulardaki hava:KK70: Sanki kendi başarısı uzun olmak:KK70: Tamamen yaradılıştan kaynaklanan bir özellik için bukadar uçmak birde üstüne kısa boylu şöyle kötü oluyo uzun olmak böyle iyi oluyo diye övünmek falan nedir yani. Komik:KK48: Her neyse konuya cevabımda vücut yapısıyla alakalı olarak değişiyor bence. Kısa boylularda da uzun boylularda da eğer narin bir görünüş varsa ve hantal durmuyorsa begeniyorum ben.

aynen bende öyle beğeniyorum :)

bende size katılıyorum yaradılış ve genetik ile alakalı bir durum, önemli olan ideal kiloda olup sporla vücudu sekillendirmek ve en önemlisi hareketlerin kibarlığı,narinlik :)

X