• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİZCE HER ŞEY NORMAL Mi ??

Aynen katılıyorum tatlım :34:

Erkeklere böyle bir forum kursalar neler yazarlardı acaba :))

Kız arkadaşım benim çok üstüme geliyor, kıskanç, çok nazlı vs vs vs :1::1::1::1:

Evdeki "Karım" dışardaki "Kârım" :ssz: :D

Ben mi yanlış anladım daha tanışalı "10" güncük olmuş eee siz hangi ara tanıdınız da kız arkadaşı oldunuz?
Bence her şey normal değil. Daha tanıyalı 10 gün olmuş siz yeni yetme ergen değilsiniz ki (yanlış anlamayın) hemen elele tutuşup aşktan gözünüz kör olsun.

Bekle bekleee :52:

Biz burdaki bayanlar facebooka kayıt olsakya, sabahtan akşama kadar sohbet ederiz iş yerinden de kavuluruzzz, yanii çalışanlarrr :1::1::1::1:

Facebookum yok benim :D

Ben mi yanlış anladım daha tanışalı "10" güncük olmuş eee siz hangi ara tanıdınız da kız arkadaşı oldunuz?
Bence her şey normal değil. Daha tanıyalı 10 gün olmuş siz yeni yetme ergen değilsiniz ki (yanlış anlamayın) hemen elele tutuşup aşktan gözünüz kör olsun.

Ne bilim o an oldu tuttu işte.. AmA u akşam tutamıcak mesela...

Birbirimizi tanıma aşamasındayız..

Yada bunun normali nedir ya kızlar söyleyin bana..

Ne zaman kız arkadaşı olucam ki, cahil biride değilim ama kafam karıştı benimmm:44::44:

Aaaaa ciddimisinn neden kiiii :34:

1 buçuk yıl önce kapatmak istedim rahatsız edenler vardı ilişkimide etkiliyordu zaten boşa zaman harcıyodum kapattım bidada açma dedi dünden razıydım kabul ettim.
Sevgiliminkinden takılıyorum onada pek girmiyorum.
Tehknoloji özürlülüğü diz boyu :46::46::46:

Son düzenleme:
Ne bilim o an oldu tuttu işte.. AmA u akşam tutamıcak mesela...

Birbirimizi tanıma aşamasındayız..

Yada bunun normali nedir ya kızlar söyleyin bana..

Ne zaman kız arkadaşı olucam ki, cahil biride değilim ama kafam karıştı benimmm:44::44:

23 yaşındayım ben de kendimden örnek verecek olursam 10 günde el tutmayı garipsemedim ben, 10 gündür tanışıp da el tutmayı garipsedim. Hani biraz tanıma evreniz olsaydı, içinize iyce sinseydi. Çünkü el tutmanın devamı da vardır belli bir ölçüde sevgilikte.
Bence biraz ağırdan al yazmıyorsa yazma mesela, adımını iki kere düşün çünkü senin evlat gibi bir de tatlı sorumluluğun var :)

1 buçuk yıl önce kapatmak istedim rahatsız edenler vardı ilişkimide etkiliyordu zaten boşa zaman harcıyodum kapattım bidada açma dedi dünden razıydım kabul ettim.
Sevgiliminkinden takılıyorum onada pek girmiyorum.
Tehknoloji özürlülüğü diz boyu :46::46::46:

Amannn yarabbimm iyiymişş...

Keşke benimde sewgilim bana facebook şifresini verse de beraber takılsakkk nerdee o günler...

Arkadaşlarıma bazen takılıyorum diyorum ki; "Sewgilim deseki facebooktan herkesi sileceksin bir tek ben olucam, hepinizi satarım ulennn" diyorummm ... :1::1::1::1::1::1:

Amannn yarabbimm iyiymişş...

Keşke benimde sewgilim bana facebook şifresini verse de beraber takılsakkk nerdee o günler...

Arkadaşlarıma bazen takılıyorum diyorum ki; "Sewgilim deseki facebooktan herkesi sileceksin bir tek ben olucam, hepinizi satarım ulennn" diyorummm ... :1::1::1::1::1::1:

:1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Back
X