Hayat öyle bir şeydir ki,bir ilişkiye farklı niyetle de başlasan,zaman geçtikçe her niyet değişebilir.Yani adam sana karşı şu an çok samimi aşk dolu duygular içindedir diyemeyeceğim.10 gün.Yani 1 hafta 3 gün.24 saat birlikte bile olsanız,ne duygular oluşur,ne aşk ne meşk.Bu acele niye.Canımlı cicimli özledimli konuşursan cinsellik beklentisi devamında gelir.Bu sözle engellenecek birşey değil ki?
Seni arkadaşlarıyla tanıştırmış olması,seni ciddiye aldığı anlamına gelmez,hatta düşüncesizce davranmış anlamına gelir.Sana danışmalıydı.Herşeye doydum lafını oldum bittim anlamamışımdır.Bir insanın herşeye doyması için biyolojik yaşının 50 yi devirmesi lazım.34 yaşında bir erkek öyle herşeye doymaz.Bu yemek değil ki.Hayatı biraz daha durulabilir.Ama doymak!!!!
Hani onu alıştırayım diye mesaj filan atmışsın ya watsaptan,kimseyi birşeye alıştırmana gerek yok,isterse çokta alasını yazıp ilgilenebilir.Çocuğun var.Seni daha hayatına dahil etmemiş bir insanın çocuğunu dahil etmesi fikrini konuşmak için çok erken.
Bence karşı taraf ağırdan alıyor,ama sen bir bayan olarak çok aceleci davranıyorsun.Hemen aşk olsun,sevgi sözcükleri olsun,ciddi bir ilişki olsun istiyorsun.Hızlı koşan çabuk yorulur unutma.